eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

onu arayıp bi soruyum o zmn anlaşmaları yoksa floryanın boşuna uğraşmayım... ben en son 200 tl vermiştim muayene ücreti ama baya oldu

onu arayıp bi soruyum o zmn anlaşmaları yoksa floryanın boşuna uğraşmayım... ben en son 200 tl vermiştim muayene ücreti ama baya oldu

haziranda zam geldi muayeneye aç floryaya sor kadınlar kulubü kartı indiriminiz nedir diye ama hamile kaldığının müjdesini alalım hemen burdan kartı iste ama indirim varyani ben kullanıyorum artık

haziranda zam geldi muayeneye aç floryaya sor kadınlar kulubü kartı indiriminiz nedir diye ama hamile kaldığının müjdesini alalım hemen burdan kartı iste ama indirim varyani ben kullanıyorum artık

aynen bende haziranda vermiştim en son... sonuçtan pozitifse karta başvururm o zmn sağol cnm

Allah tamamına erdirsin arkadaşım çoook sevindim

benimde yarın transferim var bana dua edin lütfen transferi olan tüm arkadaşlar inşaallah pozitif sonuçlar alırız
benim 5 yumurta toplandı 2 tane embriyo oluştu inşaallah tutar :18:

Elinde bir pet bardak , beyaz bir de plastik. Öylecene beklemek WCde. Belki çok daha büyük telaşlar da var hayatta ama hangisi bir beyaz plastikte ikinci kırmızı çizgiyi görmeye çalışmak kadar stresli ki. Oradaki ikinci kırmızı çizgi, belki günler sonra karındaki bir tekmeye, aylar sonra sana sarılan bir bebeğe, çıkan ilk dişe, ilk kelimeye ilk adıma dönüşecek. Sonra ilk okul kapısına getirilecek elini sımsıkı tutarken.
Kırmızı her zaman negatif etkilidir aslında, trafik ışıklarında kırmızıda durursun ya da sınavlarında yanlış cevaplarını kırmızıyla çizerler. Ateşlenince kırmızı döküntüleri olur çocukların ya da kan , kırmızıdır. Ama bu kırmızı çizgi hepsinden başkadır. Bu çizgi en çok beklenen kırmızı çizgidir ve onu çok beklememiş olana çok birşey ifade etmez. Yine mi der gibi bakan eczacı kalfasından çekinerek istenir test. Bazen eşe bile çaktırılmaz erken baktığına kızmasın diye. Negatif olur sallarsın sallarsın çaktırmadan, değişmez. Tuvaletin çöpüne atarken de özenle yerleştirirsin, çaktırmadan her gidişte bir umut bakarsın. Bazen bir kırmızı tükenmez alıp çizmek gelir içinden, sırf eşinle çığlık çığlığa o duyguyu paylaşmak için. Sonrasını düşününce yapmazsın. Ertesi gün tekrar denersin. ta ki adet döngün sana başka kırmızılar getirene kadar. O yüzden biri gebeliğini öğrenirse, bir yerlerde çıkmış bir kırmızı çizgi, mutlu eder insanı, hem karşısındaki yeni anne adayı için sevinir hem de benim de sıram yaklaşıyordur belki der, işte bu yuzden hkerenin mesajını gözyaşlarıyla okur, bir başka yerde, aslında birbirilerini hiç tanımadıkları ama en çok anlayabildikleri bir başka bebek isteyen kadın. Çünkü en iyi o anlıyordur o çizgilerin, o kan testlerinin altın değerini.
Pozitif çıkan arkadaşlar, Allah bebeginizi sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah en kısa sürede( çok da kısa olmasın, en erken 38 hafta falan olsun:):) )

Diğer arkadaşlar, Yola devam:):)

Allahım yadımcınız olsun canım:) Dualarımız sninle kalbini ferah tut, transfer anından itibaren bbişinin Allahın bir şütfu bir armağanı olarak seninle olduğunu düşün kendine dikkat et kafanı şgul deck güzl şeylerle uğraş düşünmrmeye az düşünmeye çalış bol bol su içip dengli beslen ve Allahıniz iyle 12 gün sonra bebişinle birlikte yaz bize blkide brbişlerinle:))

evet benimkide çok silikti bende emin olamadım, transferim 15eylülde yapıldı.

transferin 7. günü yaptm çok çok silikti, 9. günü yani bugün yaptım biraz daha görünür durumda yarın tekrar yapıcam sonra kan testine inş.... hamilelik takvimine baktm benimkide 4 haftalık pozitifse eger...

:)))inşallaah... herkesin kırmızı çizgisine kan testine sevinen ben kendiminkine sevinemiyorum, sütten ağzı yananlar gibi...

canım walla kesin hamilesin bence de walla cesaretlendirdiniz beni bende yarın bakıcam yarın transfer tarihi dahil 9 . gün benimde

tşk ederm ama daha kesin değil yarn belli olucak... 2 tane transfer edildi bende öyle olabiliceni düşünüyorm

benim içimden geçen kesinlikle pozitif oldugu. Ama çok erken bakılırsa yaptıgımız çatlatma ignesinde bhcg varmış ve bu nedenle erken yapılanlarda bu riski de varmış. O yuzden vaktinden önce bakmamak gerek. Malesef bir kez benim erken kan testim pozitif çıktı sonra değişti. Ama ben inanıyorum, bu bebekler ikiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…