eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar, ben kasıma kaydım kısmetse:))
ama listeden çıkmak istemiyorum çünkü kasıma kadar kendimiz deniyoruz, belli olmaz :))
yine genartta yapılacak, doktorum murat sönmezer,
genartta deneyen olmuş muydu acaba?
hamile arkadaşları tebrik ediyorum, darısı başımıza inşallah

herşey Rabbimin elinde O ol derse olur. kendini çok üzme, bu süreçte moral çok önemli. İnşallah bu sefer sonuç alırsın. Allah yardımcın olsun

hadi hayırlı olsun canım tedavin. Rabbim inşallah nasip eder anne olmayı

iyi geceler kızlar
yarın sabah 9.30 da opu var çok heyecanlıyım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
dualarınızı bekliyorum arkadaşlar

hayatımda ilk kez narkoz aldım ama çok rahattı hiçbir sorun çıkmadı
zaten toplam bayılıp ayılmam ameliyat 1 saat sürdü hiç kafana takma cnm

allah yardımcın olsun

Merhaba, ben Pregon kullanmıştım. Eğer kalem içine yerleştirilen tüp şeklinde ise sizin ilacınızda da her tüpün sonunda muhtemelen yaklaşık 100 daha kalıyor. Bunları şırınga ile diğerine aktarabilirsiniz.
Mesela ben toplam 2*900 ve 1*300 ilaç aldım ama kendime yaklaşık 2300 ilaç enjekte ettim. Tüpte kalanları atmayın. Doktorum son gün kalanları birleştir ne çıkarsa, (önerilen dozu geçmemek üzere tabii...) onu vur demişti. Yazık ilaçlar çok pahalı....

Canım idrar testini 10. gün yaptım. kan testini 12.gün yaptımdoktormun dediği tarihte. sen ne zaman yaptıracaksın kan testini.

benim test tarihim 1. ekim... dondurulmuşlar daha geç çıkıyomuş hemşire öyle söyledi ama ben bugün kan verdim sonucu akşama belli olucak, silik çizgiler ister istemez ümitlendiriyo kan testini yaptırıyımda eşekten düşmüşe dönmeyim yine dedim ....

canım hepimiz aynı sınava tabiyiz.. bizi bizden başkası anlayamaz gerçekten... umarım bu denemende olur. ben de şu an bekleme sürecindeyim.. Rabbim hepimizin kucağını doldursun!!...

kızlarrrr

yarın 11 gibi arayacaklar hastahaneden
inşallah benim ufaklıkların 4 tanesi de duruyordur
çok heyecan yaptım
beklemek zormuş...

canım ya bütün hastaneler 1 saatte veriyor hangi hastaneye gittinki keşke başka bir hastaneye sorsaydın

hayırlısı olsun. inşallah pozitif çıkar canım..merakla bekliyoruz :)

ananası bende duydum ama bulamadım oturduğum çevrede.

h kere cim transferden beri 4 aydır ananas yiyordum migrostan alırdım birde carefurda var 5 tl den aylardır hala öyle 4 yada 5 ten yedim 3,5 aldım en düşük geçen hafta pazarda satılıyordu hemde 2 tl den aldım ilk defa :))) kim dede satılıyor

Ben de eylül 19da transferim yapıldı,bekliyorum.Bu 3.deneme.Acaba 8.günün de kanda çıkmazmı gidip test yaptırsam?Bir de sürekli yatıp oturuyorum 8 gündür evdeyim hiç dışarı çıkmadım bugün çıkmak istiyorum artık acaba bişey olur mu diye de korkuyorum

Canım bizim burda hakmar bimden başka market yok ya.. pazarda göremedik.ama yakın olmasada civarda bi carrefour var,eşimi oraya göndereceğim bugün. bende sürekli kara erik yedim hem c vitamin hemde kabızlık için iyiymiş.

canım keşke test gününü bekleseydin niye acele ettin sabredemedinmi :) inşallah pozitif sonuç alırsın canım. heyecanla bekliyoruz.

benimde 17 eylülde yapıldı bugün 10. gündü ilk defa kan vermek için çıktm dışarı, çünkü 5. katta oturuyorm ve asansörüm yok bence sonuç almadan zorlamanın anlamıyok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…