Güzel arkadaş güzel dilekler için sağol.Rabbim hepimizi tüm bekleyenleri özleyenleri hayırlı haberlerle sevindirsin inşallah.
Allahım Allahım ne güzel haberler aldık bugün.Maşallah tebrik ederim çoooooook sevindim.Hayırla kucağına aldığın günlerde gelir inşallah
Ben biraz tobmalak olduğum için günde 2 defa 300 - 300 mg vurunuyodum.Dr.um sana anca dedi
İnşallah bebişin alışır sana bırakmaz sıkı sıkı tutunur.Allah yardımcın olsun.Dikkat et kendine
Canım benim Allah yardımcın olsun.Kolayca atlatırsın inşallah.Allaha emanetsin
Bol şanslar dualar sizlerle.Güzel haberlerle gel inşallah.
Güzel arkadaş güzel dilekler için sağol.Rabbim hepimizi tüm bekleyenleri özleyenleri hayırlı haberlerle sevindirsin inşallah.
CANIM idrar testi yapmadım evde negatif çıkarsa üzülmeyeYim dedimmerakla bekliyorum burdaki her güzel sonuç beni o kadar mutlu ediyoki sanki ben pozitifi görüyom inş bende göreceğim uzak değil rabbimin izniyle önden siz gidin arkadan geliyom hayırlısıyla merve canım nasılsın merak edipte idrar testi yaptınmı
angel bana doktorum boyle birşey olursa aramam gerektiğini soylemişti. kilonu da da tart. ondaki artış önemliymiş. yani bir gunde 1-2 kilodan fazla aldıysan OHSS olabilirmiş. bende aşılamalardan birinde hafif derecesi olmuştu ama yumurta sayısı çoık ve boyu büyükse daha şiddetlisi oluyormuş, evet saat geç ama sen gene de ihmal etme en azıdnan telefon etkızlarrr iyi geceler.bişey sorcam size benim p.tesi transfer oldu 2 gündür karnımda şişlik var zor nefes alıyorum.sizde böyle bişey oldumu.ohss mi oldum yoksasaatte geç oldu doktorumu arayamıyorum şüphede kaldım
Arkadaşlar inşallah sizin içinde yarın mutluluktan ağladığınız bir gün olur. Güzel haberle gelirsiniz dualar sizinle.
Bu arada benimde yarın transferimin 10. günü test yapsam mı yapmasam mı bi panikledim kendi kendime.Kimseyede bişey demiyorum eşimde ne düşünüyosan diyo benim içimde ne git geller var bilmiyoki yazık.Bunuda ilaçların yan etkisi sanıyodur kesin
Arkadaşlar inşallah sizin içinde yarın mutluluktan ağladığınız bir gün olur. Güzel haberle gelirsiniz dualar sizinle.
Bu arada benimde yarın transferimin 10. günü test yapsam mı yapmasam mı bi panikledim kendi kendime.Kimseyede bişey demiyorum eşimde ne düşünüyosan diyo benim içimde ne git geller var bilmiyoki yazık.Bunuda ilaçların yan etkisi sanıyodur kesin
CANIM idrar testi yapmadım evde negatif çıkarsa üzülmeyeYim dedim
inşallah ümidimiz olumlu haber almak ve vermek.Bekleyim o zaman c.tesiye kadar.Gerçekten şu 2 3 gün geçmez oldu hayırlısı bakalım kaç yıl bekledik 2 gün daha bekleyelimcanım kiminde 10. gün çıkıyo kanda idrarda herkes bir olmuyo çıkmıyada bilir sabır bıraz daha inş test gününde sende mutlu haberini bizimle bu başlıkta paylaşırsın canım hele son günler beklemek bıraz daha zor olsada rabbim sonunda inş yüzünü güldürür canım
angel bana doktorum boyle birşey olursa aramam gerektiğini soylemişti. kilonu da da tart. ondaki artış önemliymiş. yani bir gunde 1-2 kilodan fazla aldıysan OHSS olabilirmiş. bende aşılamalardan birinde hafif derecesi olmuştu ama yumurta sayısı çoık ve boyu büyükse daha şiddetlisi oluyormuş, evet saat geç ama sen gene de ihmal etme en azıdnan telefon et
bence kafan karışmasın diye bir gün daha bekle:):)) inşallah pozitifleri de yaz buraya. Bugün bol bol pozitifler duyduk
inşallah ümidimiz olumlu haber almak ve vermek.Bekleyim o zaman c.tesiye kadar.Gerçekten şu 2 3 gün geçmez oldu hayırlısı bakalım kaç yıl bekledik 2 gün daha bekleyelim
canım benim beklemek sabrı öğretir insana rabbim sabrın sonunda mükafatınıda verir canım inş test gününde güzel haberler paylaşacaksın bu başlıkta rabbim senide tüm test için gün bekleyen anne adaylarınında yüzünü güldürsün hepinize hakkınızda hayırlı olan sonucu pozitifi görmeyi nasip etsin
Amin.Rabbim gönlümüzden geçeni bizden daha iyi biliyor görüyor.Elimizden geleni yaptık.Kendi adıma iğne ve ilaç saatlerimi hiç kaçırmadım,Dr. um ne dediyse yaptım hatta hiç sevmiyorum ama ananas bile yedim dr.um ye dedi diyeBundan sonrası Rabbimin takdri bekleyip görecez.
canim bebisini almaya gittin mi :)
benim içimden geçen kesinlikle pozitif oldugu. Ama çok erken bakılırsa yaptıgımız çatlatma ignesinde bhcg varmış ve bu nedenle erken yapılanlarda bu riski de varmış. O yuzden vaktinden önce bakmamak gerek. Malesef bir kez benim erken kan testim pozitif çıktı sonra değişti. Ama ben inanıyorum, bu bebekler ikiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?