eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Arkadaşlar inşallah sizin içinde yarın mutluluktan ağladığınız bir gün olur. Güzel haberle gelirsiniz dualar sizinle.

Bu arada benimde yarın transferimin 10. günü test yapsam mı yapmasam mı bi panikledim kendi kendime.Kimseyede bişey demiyorum eşimde ne düşünüyosan diyo benim içimde ne git geller var bilmiyoki yazık.Bunuda ilaçların yan etkisi sanıyodur kesin

Güzel arkadaş güzel dilekler için sağol.Rabbim hepimizi tüm bekleyenleri özleyenleri hayırlı haberlerle sevindirsin inşallah.

asil_38 canım güzel bakan güzel görürmüş inş hayatında herşey güzel olur rabbim sana sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın seninde yüreğin çok güzel adın gibi canım

CANIM idrar testi yapmadım evde negatif çıkarsa üzülmeyeYim dedim

angel bana doktorum boyle birşey olursa aramam gerektiğini soylemişti. kilonu da da tart. ondaki artış önemliymiş. yani bir gunde 1-2 kilodan fazla aldıysan OHSS olabilirmiş. bende aşılamalardan birinde hafif derecesi olmuştu ama yumurta sayısı çoık ve boyu büyükse daha şiddetlisi oluyormuş, evet saat geç ama sen gene de ihmal etme en azıdnan telefon et

canım kiminde 10. gün çıkıyo kanda idrarda herkes bir olmuyo çıkmıyada bilir sabır bıraz daha inş test gününde sende mutlu haberini bizimle bu başlıkta paylaşırsın canım hele son günler beklemek bıraz daha zor olsada rabbim sonunda inş yüzünü güldürür canım

bence kafan karışmasın diye bir gün daha bekle:):)) inşallah pozitifleri de yaz buraya. Bugün bol bol pozitifler duyduk

inşallah ümidimiz olumlu haber almak ve vermek.Bekleyim o zaman c.tesiye kadar.Gerçekten şu 2 3 gün geçmez oldu hayırlısı bakalım kaç yıl bekledik 2 gün daha bekleyelim

ewde tartı da yok :) benim 9 yum.toplandı.yüksek dozda iğnede vurulmadım.ama hiç normal değil karnım çatlıycak sanki yediklerimi hazmedemiyorum.bilemiyorum yarın arasam bişey için geç kalmış olur muyum.saat 1 oldu öffff canımı sıktı şimdi bu durum eğer öyleyse ne yapılıyoki bir bilgin varmı.

bence kafan karışmasın diye bir gün daha bekle:):)) inşallah pozitifleri de yaz buraya. Bugün bol bol pozitifler duyduk

Tamam tamam bekleyecem. Dün üzüldük havinciğime, bugün çok sevindik pozitiflere.Pozitif duydukça umut artıyor valla. Rabbim hepimize tattırsın bu duyguyu inşallah.

inşallah ümidimiz olumlu haber almak ve vermek.Bekleyim o zaman c.tesiye kadar.Gerçekten şu 2 3 gün geçmez oldu hayırlısı bakalım kaç yıl bekledik 2 gün daha bekleyelim

canım benim beklemek sabrı öğretir insana rabbim sabrın sonunda mükafatınıda verir canım inş test gününde güzel haberler paylaşacaksın bu başlıkta rabbim senide tüm test için gün bekleyen anne adaylarınında yüzünü güldürsün hepinize hakkınızda hayırlı olan sonucu pozitifi görmeyi nasip etsin

canlar hepinize hayırlı geceler rabbime emanetsiniz

inş yarın güzel haberlerle başlarız güne rabbim merve ve gamzear arkadaşlarımın hayırlı sonuçlar almasını nasip eder rabbim üzmesin sizi inş pozitif haberle gelin topiğe

Amin.Rabbim gönlümüzden geçeni bizden daha iyi biliyor görüyor.Elimizden geleni yaptık.Kendi adıma iğne ve ilaç saatlerimi hiç kaçırmadım,Dr. um ne dediyse yaptım hatta hiç sevmiyorum ama ananas bile yedim dr.um ye dedi diye Bundan sonrası Rabbimin takdri bekleyip görecez.

ananas mı ye dedı doktorun, ben bılmıodum boyle bırsey ama dun hayatımda ilk kez aldım yedim:):)

merve ve gamze dualarım sizinle...
yolunuz ve şansınız açık olsun inşallah ...
bugün çifte hamile haberi aldık, inşallah yarında alırız...

bu arada merve biliyorsun sen, melisdilek ve ben aynı hastanede olduk transferlerimizi :)
hatta biz melisdilek ile aynı gün transfer olduk ve 6 ekimde aynı gün sonuçlarımızı öğreneceğiz.. inşallah pozitifi görürsün ve bizlere umut olursun...

pozitif sonuç alan arkadaşlar tebrik ederim allah hayırlı eylesin.test günü yarın olan arkadaşlar bol şanslar dilerim allah yardımcınız olsun pozitiflerle gelin inşallllahhhh

Selam arkadaşlar ben 12 yıllık evliyim bir kere kendiliğinden gebe kaaldım ne yazıkki 7.5 haftalıkken beni bıraktı gitti ardından tüp ve aşılama denedim ne yazıkki tutmadı benim kilo problemimde var denedim kilo vermeyi olmadı 108 kilolarda falanım yani uff dedinizi duyuyorum:)Bu ay karar verdim ve tekrar tüp tedavisine başladım bugün iğnelerimin 3.günü gonal kullanıyorum 300 lük ve innohep diye bir kan sulandırıcı özelikle kan sulandırıcı canımı çok yakıyor ama sabredicez bu arada 36 yaşındayım ve sanırım artık maddi olarakta son şanslarımı yaşıyorum medicanada süha beyde tedavi oluyorum doktorumu çok sevdim geçen tüp tedavimde sadece bir yumurtam olmuştu umarım bu sefer daha çok yumurtam olur bu aralar sürekli ağlıyorum sanırım ilaçlardan böyle bodaslama daldım konuya ama beni anlıyabileceklerdensiniz korkuyorum endişeliyim heyecanlıyım....
Bu arada pozitif alan arkadaşlar tebrikler rabbim kucanıza almayı nasip etsin inşallah.
Olmayan arkadaşlarım lütfen kendinizi çok yıpratmayın son tedavimden sonra ben kendimi mahvettim 1.5 senede zor toparlandım panik atak krizleri yaşadım lütfen kendinize böyle bişey yapmayın umarım bende pozitif alırım ama alamassamda inşallah o eski günlere dönüp yaşamam o zamanları Rabbim herkesi tüm isteyenleri sevindirsin...

hkere çok sevindim ya allah devamını getirsin dua et bizede
başka hamiş olan varmı okuyamadım tümünü

tşk. ederim inş. öyledir... bu transfer dondulmuşlarla yapıldıgı için fazla ilaç iğne kullanmadm daha doğal yanii )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…