eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sagol cnm bende ikizmi acaba die düşünüyodm, doktorumu henüz aramadm, söylediklerini aynen uygulayacagıma emin olabilirsin, bide bu takvim nerden çıkıyo bende istiyorum

canım benim takvimime gir ordan - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın - buraya gir - adetinin ilk günü bebeğinin ilk günü sayılır 1. haftanın başlangıcı örneğin 1 eylül 2012 hangi günse onu gircen hesaplarken takıldığın yerde sor, hadi iyi geceler

merhaba kızlar.....hamilelik müjdesi alan arakdaşlarımı tebrik ediyorum Allahım sağlıklı sıhhatli çocuklarımıza kavuştursun inşallah....tekrar deneyecek arkadaşlar inşallah bu sefer hayırlı güzel haberleri alacaklar....napıyorsunuz kaç gündür giremedim işe başladım yorgun geliyorum uyuyorum...bugün kendimmdeyken yazayım dedim..

canım allahım yardımcın olsun.uzuluyorusun şu an bılıyorum ama zamanla geçecek yıne ıçın kıpır kıpır olacak tekrar tedavıye başlamak için.zaman herşeyın ilacı.kolay değıl ama sabır

herkese iyi aksamlar gamzear arkadasim hayirlisi olsun kismet degilmis insallah en kisa zamanda hamile kalirsin rabbim seninde yuzunu guldursun
merve ve konyalioglu arkadaslarim hayirli olsun gozunuz aydin saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

saolasın canım çok teşekur ederım.senınede hamılelığın hayırlı uğurlu olsun.çok opuyorum

sende sagol canim bende seni cok opuyorum

kuzucum sana bişey sorcamm ben en son 24 ağustosta adet oldum...benim hamilelik kaç hafta oldu şimdi....

aynı canım bende de akıntı yoğun ama ftilden dolayı sanırım...ya ilk zamanlar cok belirti aradımda sanki sürekli adet olacakmışım gbi agrım oluyo kramp giriyo arada sırada onun harici cok bişey yok...kaç embr.transferin oldu?Allah yüzümüzü güldürsün inş.hayırlı haberlerimizi verelim

kızlarrrrr aranızda güzel haber alanlar varrrrr...
allahım bizlerede o duyguları yaşamayı nasip eder inşşşş
sağlıkla huzurla mutlulukla kucağnıza almayı nasip etsin kızlar
:26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
gunaydın arkadaslar ben yenıyım burda bıkez yazdım kımse cvp vermedı

canım hoşgeldin, çok kalabalıklaştık. sayfaları hızlı okuyorum, bazen gözden kaçıyor. kusura bakma. tedavinde iyi şanslar.

ekimde tüp bebek yapacak ve sonuç alacaklar kimler var,

ben varım canım. ama daha kesin değil. bayramdan ötürü kasıma kalabilir.

tedavin hayırlı olsun canım. mutlu sona ulaşsın inşallah.

yok canım niye çıkasın listeden. burada başlayan istediği sürece listede kalır.

canım bebişin hep seninle kalır inşallah bundan böyle.

Kızlar sizinlede paylaşayım hemen bugün test günümde bildiğiniz gibi
Hastaneye gittik sabah az önce geldik
Hamileyim çok şükür değerim 256 çıktı

yuppi yuppiiiiiiiiii çok sevindim mervecim. hayırlı olsun canım benim... :))))))

Mirage benide ekle canım yaş:32 3.deneme sebepsiz inf. test günü 29/09/12 dua edin

birazdan güncelleyeceğim canım tabloyu. bu arada sen de hangi merkezde tedavi olacağını da yazıver. inşallah bebişine kavuşursun.

gamzecim, çok üzüldüm canım. ama biliyorsun pes etmiyoruz. yolumuza aynı hızla devam ediyoruz. bir sonraki denemen ne zaman olacak hayırlısıyla?

test sonucum belli oldu...
çıldırmaya az kaldı doktorum nerdeeee???
227

gözün aydın canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

kızlar kasık ağrılarım hala var normalmi...

normal canım. bebişine yer açılsın diye rahmin büyüyor. endişe etme.

daha yeni yazılarınızı okuma fırsatı buldum kızlar. bugün çok işim vardı. ayrıca bir de grip oldum. hakkaten hayırlı olmuş tedavinin ertelenmesi. burnum musluk gibi.

ben şimdi bir tablomuzu güncelleyeyim hele.

kızlarrrrr aranızda güzel haber alanlar varrrrr...
allahım bizlerede o duyguları yaşamayı nasip eder inşşşş
sağlıkla huzurla mutlulukla kucağnıza almayı nasip etsin kızlar
:26::26::26::26::26:

sinemcim sen ne durumdasın canım?

kızlar bu arada tupbebek isimli arkadaşımızın pazartesi günü test tarihiydi ama kendisinden hala haber yok. ne yaptı acaba? başka topiclere de yazmamış, merak edip baktım.

yarın suer arkadaşımızın test günü. dualarımız suer'e gidiyor. inşallah güzel haberlerini alırız.

aed arkadaşımızın da yarın transferi var. iyi şanslar diliyoruz.

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları nasılsınız hepinize hayırlı geceler

suer canım yarın test günün ve baya zamandır topiğe uğramadın inş herşey yolundadır ve yarın güzel heberle gelirsin buraya

kızlar bugün dr görüştüm,adetin bitince gel dedi,endometriye bakalım ona göre nasıl bi tedavi izlicez karar verelim dedi,adetin 2.günü gidilmiyormuydu dr? kafam karıştı

selam herkese arkadaşlar. günler geçmek bilmiyor. iyi ki burada okurken vakıt biraz geçiyor, buradaki herkesin test tarihini de bekliyorum kendime daha vakit gelmese de sizlere geldikçe seviniyor, üzülüyor, ama bir şekilde o heyecanı yaşıyorum. 7 günüm kaldı test tarihine ama sabretmek çok zor. bugun denemek ıstedim eşimden test istedim işten gelirken alsın diye... almamış tabi kibiliyorum coook erken ama vakit geçmiyor kiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…