sagol cnm bende ikizmi acaba die düşünüyodm, doktorumu henüz aramadm, söylediklerini aynen uygulayacagıma emin olabilirsin, bide bu takvim nerden çıkıyo bende istiyorum
canim tebrik ederim gozun aydin insallah saglikla kucagina alirsin...aklim sendeydi hkere arkadasimiz yazdi erkenden ama sen gec yazdin merak ettim ama giremedim nete...
beni çok merak etmişsiniz teşekkür ederim ama maalesef negatif o kadar kötüyüm ki gözlerim şiş şiş yazıyorum ama sizi merakta bırakmak istemedim asla isyan etmiyorum vardır bunda da bi hayır ama insanız bazen gücümüz tükeniyor Peygamber Efendimiz (sav) inde dediği gibi insanız sonuçta kalp hüzünlenir göz yaşarır mervecim sana da çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
saolasın canım çok teşekur ederım.senınede hamılelığın hayırlı uğurlu olsun.çok opuyorum
herkese iyi aksamlar gamzear arkadasim hayirlisi olsun kismet degilmis insallah en kisa zamanda hamile kalirsin rabbim seninde yuzunu guldursun
merve ve konyalioglu arkadaslarim hayirli olsun gozunuz aydin saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
sende sagol canim bende seni cok opuyorum
canım aynı gun transferımız olmus ıns ptesı guzel haberler alırız burda okuduklarım bana umut oluyo:) senın belırtılerın varmı bende kasık agrısı vardı transferden sonra ama 5.gunden sonra azaldı ıce sımdı cok gezındıgım zaman hafıf agrıyo bıde akıntı cok oluyo sanırım
gunaydın arkadaslar ben yenıyım burda bıkez yazdım kımse cvp vermedı
ekimde tüp bebek yapacak ve sonuç alacaklar kimler var,
herkeze günaydın,kızlar tedavime başlamış bulunuyorum,doktorum gnol f 450 lik 2 kutu iğne verdi,dün ilk iğnemi yaptım fakat şırıngada 200 lük çzgi yok 150 ve 225 var hemşireye sordum aradaki küçük çizgiyi kullnıcaksın dedi,fakat 6 günlük kullnım için yetmiyor,ne yapayım ben şimdi .....
kızlar, ben kasıma kaydım kısmetse:))
ama listeden çıkmak istemiyorum çünkü kasıma kadar kendimiz deniyoruz, belli olmaz :))
yine genartta yapılacak, doktorum murat sönmezer,
genartta deneyen olmuş muydu acaba?
hamile arkadaşları tebrik ediyorum, darısı başımıza inşallah
kızlarrrr günaydın uyudum uyandım geldim şimdi ilk gitmemen başlıyım 11de gittik idrara sıkışık ol dediler iç iç 2.5 lt su içtim gelmedi az yürüdüm gelsin diye anammmm bi anda bastırdı 2.olarak girdim ama 2 kez yaptım ç.şimi genede yetmedi neyse bebişimi koydu doktor rahmime nokta gibiydi bol bol dua okudum hemşireye dedimki ben çok fenayım ne zaman ç.şimi yapcam hemen bez koyalım dedi iyi dedim anammmm hiç bu kadar rezil olmamıştım hayatta diğerleri halt etmiş bunun yanındabütün yatağa çıkmış o kadar su içmeye normal yani ama yerin dibine girdim neyse bebeğimi aldım 2 saat sonra çıktım hastaneden 2 gün trabzonda kaldım dinlendim bu sabah 4te çıktık evdeyim şuan buarada doktor iğnemi kesti alerji olmuşum ağrı yapması vs. bundanmış kızlar tablete döndüm jel verdi bide kullanıyom bebeğim içerde naptı acaba bazı umutsuzluğa kapılıyom ama ne bilim allah büyük hafif sızım var kasıklarımda şimdi benimki yerleşmişmidir kızlar
Kızlar sizinlede paylaşayım hemen bugün test günümde bildiğiniz gibi
Hastaneye gittik sabah az önce geldik
Hamileyim çok şükür değerim 256 çıktı
Mirage benide ekle canım yaş:32 3.deneme sebepsiz inf. test günü 29/09/12 dua edin
beni çok merak etmişsiniz teşekkür ederim ama maalesef negatif o kadar kötüyüm ki gözlerim şiş şiş yazıyorum ama sizi merakta bırakmak istemedim asla isyan etmiyorum vardır bunda da bi hayır ama insanız bazen gücümüz tükeniyor Peygamber Efendimiz (sav) inde dediği gibi insanız sonuçta kalp hüzünlenir göz yaşarır mervecim sana da çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
test sonucum belli oldu...
çıldırmaya az kaldı doktorum nerdeeee???
227
kızlar kasık ağrılarım hala var normalmi...
kızlarrrrr aranızda güzel haber alanlar varrrrr...
allahım bizlerede o duyguları yaşamayı nasip eder inşşşş
sağlıkla huzurla mutlulukla kucağnıza almayı nasip etsin kızlar
:26::26::26::26::26:
hayırlı geceler kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?