eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

evet ben bugün yaptım çıkmadı inşallah erken diye çıkmamıştır.

canım tabiki erken idrar testi herkese ışık yakmıyo idrar testine takılma canım inş test gününde hayırlı güzel haberler alırsın rabbim kucağını doldursun

slm kızlar,
hamile arkadaşları tebrik ederim darısı sonuç bekleyen ve yeni tüp bebek yapacakların başına inş.

inş canım inş bu yola rabbimin izniyle girdik sonuç alana kdar durmak yok rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar versin

Mervem PGT topiğinde kutlama yaptık ama burada da yazayım GÖZÜN AYDIN canım benim Allah güzel günlerde sağlıkla büyütmeni de nasip etsin inşallah

Gamzeciğim ne desek boş. İnşallah bir dahaki tedavinde bebeğin sana gelecek.. tevekkül ve dua.. her kapıyı açacak sihirli anahtar ...

benımde kasıgıdakı agrı ve gogustekı sıslık azaldı ama dudaklarımdakı kuramayı daha bugun farkettım burda okuyunca yanı bıde goguslerımde ıgne batar gbı acı gırıyo bende kanama olmad ıama olması sartmıkı bende tahlıl yapmak ıstyom ama esım ızın vermıyo uzulursun dıye ama dusunsene bı ptesı kan verdıgımızde sonucu pat dıye doktor soluycek yuzumuze o benı dahada korkutuyor

mrh arkadaşlar şuan içimde minik bebeğimle beraber yazıorum evet bgn transferim yapıldı ve 6 ekimde test tarihim şuandada annesine tutunmaya çalışıan

minicik bişi var onunla sabahtan beri konusuorum lütfen sımsıkı sarıl bana die inş öle olur herşey tamam allahın izniyele bir kordon bağımız kaldı oda olacak inş 6 ekime kadar

nasıl beklicem yaaa bebeğim bana tutunmusmu terk etmişmi die allahım ........

mervecim tebrik ederim seni, hayırlı uğurlu olsun, allah önce sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek kucağına almayı nasip etsin...

gamzecim sende çok üzülme ağlama zamanla gececek acısı ama hiç bir zaman durmak yok bebeğine kavuşana kadar devam, biran önce toparlanmaya çalışki tekrar deneyebilesin.. bebeğin seni bekliyor ama zamanı var canım

Sağol canım benim

Hkere hamilelik takvimime bakarmısın canım bebeklerimizin muhtemel doğum tarihine bi bak

Amin canım allah razı olsun allah tüm isteyen herkese nasip eylesin

Yumurtalarımı bıraktım geldim:))pazar gunu transfer:))Allah herkesin yardımcısı olsun
Allah yardımcın olsun. hayırlar nasip etsn Rabbim canım.

inş. canım.hayırlı olsun. benimde geceleri oluyordu ağrılarım, gündüzleri rahattı. inşallah olumlu sonuc alırsın.

Hkere hamilelik takvimime bakarmısın canım bebeklerimizin muhtemel doğum tarihine bi bak

evet canım, aynıymış.inşallah güzel bi hamilelik nasip eder Mevla, sağlıkla alırız kucağımıza bebişimizi:)

canım tabiki erken idrar testi herkese ışık yakmıyo idrar testine takılma canım inş test gününde hayırlı güzel haberler alırsın rabbim kucağını doldursun

amin canım inşallah,aslında hamile kalmakta mesele değilde sonradan kaybetmek çok zor geçen yıl aşılamayla hamile kaldım,8.haftada kese tam gelişmedi yarımdı kalbi düzensiz atıyordu yavrumun,Allahım beterinden saklasın,ciğerim yandı,onun o minik kalbini görüp sonra ayaklarınla gidip alın evladımı demek çok acı,günlerce ağladım narkozdan uyanır uyanmaz yine bağıra bağıra yavrumu almayın diye ağlamışım, allahım esirgesin kimseye yaşatmasın,benim en büyük korkum bu,o yüzden Allahım hayırlısını versin demek lazım,

negatif olan arkadaşlarım sakın üzülmeyin,hakıımızda hayırlısı,Allahım dayanamayacağımız acılarla sınamasın bizleri.

Merhaba. Ben de bu ay tedaviye başladım ve iğne vuruyorum kendi kendime. Bunları da yapmak varmış diyorum kendi kendime. Yazını okuyunca ağlamaya başldım. Zaten hassas olan ruh halim bu ilaçlarla iyice dağılmaya başladı hayırlısı artık diyorum.inşallah sen de test gününde mutlu bir sonuçla karşılaşırsın. Allahım çekemyeceğimiz yükler vermez daha beteriyle imtihan etmesin inş. Kızkardeşimin doğum yaptığı gün ben yine hüsrana uğrayıp adet gördüm ve başladık bakalım. Dualarınızda beni de unutmayın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…