evet ben bugün yaptım çıkmadı inşallah erken diye çıkmamıştır.
Canım hayırlı uğurlu olsun benim değerimde 256 yakın değerlerimiz:)test sonucum belli oldu...
çıldırmaya az kaldı doktorum nerdeeee???
227
Teşekkür ederim canım sıra sizlerde inşallah güzel haberlerinizi almamıza az kaldıGözün aydin.Allah hayırlı etsin:))
slm kızlar,
hamile arkadaşları tebrik ederim darısı sonuç bekleyen ve yeni tüp bebek yapacakların başına inş.
canım merhaba 19 u dimi transfer tarihin aynı gün olmuş tranferimiz canım 5-7 günlerde yerleşme oluyor yazıyor hep internette hatta bu günlerde yerleşme kanaması gelebiliyormuş,beklemek çok zor ben cumartesi yaptırıcam tahlilimi,dün arkadaşlar idrarda çıktı deyince bende gitti,m aldım yaptım ama bişi yok( hakkımızda hayırlısı
karnımdaki şişlikler azaldı göğüslerde hassasiyet,dudakta kuruma bel ağrısı ve sürekli ağlıyasım var
sagol cnm bende ikizmi acaba die düşünüyodm, doktorumu henüz aramadm, söylediklerini aynen uygulayacagıma emin olabilirsin, bide bu takvim nerden çıkıyo bende istiyorum
test sonucum belli oldu...
çıldırmaya az kaldı doktorum nerdeeee???
227
Nurcan canım bence başka bir doktora git böyle beklemekle nereye kadar hayır belki kimyasal gebelik felandır
Sonra sana zararı olur dış gebelik mi normal gebelik mi bi netliğe kavuşması lazım
İyi bir doktor bul ve ona git bence
Mervem PGT topiğinde kutlama yaptık ama burada da yazayım GÖZÜN AYDIN canım benimAllah güzel günlerde sağlıkla büyütmeni de nasip etsin inşallah
Gamzeciğim ne desek boş. İnşallah bir dahaki tedavinde bebeğin sana gelecek.. tevekkül ve dua.. her kapıyı açacak sihirli anahtar ...
mervecim tebrik ederim seni, hayırlı uğurlu olsun, allah önce sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek kucağına almayı nasip etsin...
gamzecim sende çok üzülme ağlama zamanla gececek acısı ama hiç bir zaman durmak yok bebeğine kavuşana kadar devam, biran önce toparlanmaya çalışki tekrar deneyebilesin.. bebeğin seni bekliyor ama zamanı var canım
Allah yardımcın olsun. hayırlar nasip etsn Rabbim canım.Yumurtalarımı bıraktım geldim:))pazar gunu transfer:))Allah herkesin yardımcısı olsun
iyi akşamlar kızlar.uzun süredir takip ediyorum sizleri.benim 19 eylülde tek yumurta ve tek embriyo ile transferim gercekleşti.1 ekimde sonucu alıcam heyecenla bekliyorum.8 gündür dışarı cıkmadım evin tadını cıkartıyorum ama sabırsızlanıyorumda iki gündür gece bi agrı uykudan uyanıyorum sbah dr. aradım cok kötüyüm ne yapıyım die benim yapışıklarım olunca rahmin gebeliğe hzaırlanıyo biraz sabret dedi ilaç kesinlikle kullanma dedi.ağrı sürekli değil Allahtan o yüzden dayanabiliyorum .Rabbim hepimize şifamızı versin bebeklerimiz sağ salim dünyaya gelir inş....
Hkere hamilelik takvimime bakarmısın canım bebeklerimizin muhtemel doğum tarihine bi bak
selam canım bugun kan testımın degerı 232 olmus
canım tabiki erken idrar testi herkese ışık yakmıyo idrar testine takılma canım inş test gününde hayırlı güzel haberler alırsın rabbim kucağını doldursun
Senin adına sevindim canım epey yükselmiş
canım sağ sol farketmez bende başladığımda meraktan sormuştum sağa yahutta sola vurman farketmiyo iğneleri yeterki saatinde vur
tşkler saatinde vuruyoruz zaten bugün 3. günümdü inşşaallah olumlu sonuçlar alır başlayan herkes.
mrh arkadaşlar şuan içimde minik bebeğimle beraber yazıorum evet bgn transferim yapıldı ve 6 ekimde test tarihim şuandada annesine tutunmaya çalışıan
minicik bişi var onunla sabahtan beri konusuorum lütfen sımsıkı sarıl bana die inş öle olur herşey tamam allahın izniyele bir kordon bağımız kaldı oda olacak inş 6 ekime kadar
nasıl beklicem yaaa bebeğim bana tutunmusmu terk etmişmi die allahım ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?