kızlar bugün dr görüştüm,adetin bitince gel dedi,endometriye bakalım ona göre nasıl bi tedavi izlicez karar verelim dedi,adetin 2.günü gidilmiyormuydu dr? kafam karıştı
sanada hayırlı geceler canım nasılsın
canım genelde adetin ikinci günü başlanılıyo doktorununda bildiği bişey vardır diyelim canım hayırlısı
Senin adına sevindim canım epey yükselmiş
selam herkese arkadaşlar. günler geçmek bilmiyor. iyi ki burada okurken vakıt biraz geçiyor, buradaki herkesin test tarihini de bekliyorum kendime daha vakit gelmese de sizlere geldikçe seviniyor, üzülüyor, ama bir şekilde o heyecanı yaşıyorum. 7 günüm kaldı test tarihine ama sabretmek çok zor. bugun denemek ıstedim eşimden test istedim işten gelirken alsın diye... almamış tabi kibiliyorum coook erken ama vakit geçmiyor kiii.
şuana kadar birçok test yaptık sorunumuz yok ama kısmette olmadı,dediğin gibi dr vardır bi bildiği elbet
hamdolsun iyim tşkler sen nasılsın
daha yeni yazılarınızı okuma fırsatı buldum kızlar. bugün çok işim vardı. ayrıca bir de grip oldum. hakkaten hayırlı olmuş tedavinin ertelenmesi. burnum musluk gibi.
ben şimdi bir tablomuzu güncelleyeyim hele.
selam arkadaslar
bugun kan testı sonucumu aldım yavaş yavaş yukselme var
1 kan testi 32
2.kan testi 60
3.kan testi 108
4.kan testi 232 cıktı
Geçmiş olsun canım benim.Dikkat et kendine biran önce toparlan ki asıl hedefe odaklandaha yeni yazılarınızı okuma fırsatı buldum kızlar. bugün çok işim vardı. ayrıca bir de grip oldum. hakkaten hayırlı olmuş tedavinin ertelenmesi. burnum musluk gibi.
A.selam canımcım.Beni telaş sardı.Test günüm yaklaşıyor rüyamda 2 defa negatif gördüm kendimi çok umutlandırmak istemiyorum açıkçası ama bakalım hayırlısı.Sen nasılsın??selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları nasılsınız hepinize hayırlı geceler
Hayırlı ve güzel günlere doğacak geceler olsun inşallah.hayırlı geceler kızlar,
Aynı bende öyle sevinç üzüntü bir arada oluyo bazen. Ama bende mi var tuhaflık anlamadım pozitif çıkanada ağlıyorum negatif çıkanada. Hormonlar alt üst. Şimdi listeye baktımda bende benle beraber 2 arkadaşım daha var 29 eylülde sonuç alacak Rabbim hepimizi sevindirir inşallah.selam herkese arkadaşlar. günler geçmek bilmiyor. iyi ki burada okurken vakıt biraz geçiyor, buradaki herkesin test tarihini de bekliyorum kendime daha vakit gelmese de sizlere geldikçe seviniyor, üzülüyor, ama bir şekilde o heyecanı yaşıyorum. 7 günüm kaldı test tarihine ama sabretmek çok zor. bugun denemek ıstedim eşimden test istedim işten gelirken alsın diye... almamış tabi kibiliyorum coook erken ama vakit geçmiyor kiii.
sebepsiz hamile kalamayan varmı aranızda
daha yeni yazılarınızı okuma fırsatı buldum kızlar. bugün çok işim vardı. ayrıca bir de grip oldum. hakkaten hayırlı olmuş tedavinin ertelenmesi. burnum musluk gibi.
A.selam canımcım.Beni telaş sardı.Test günüm yaklaşıyor rüyamda 2 defa negatif gördüm kendimi çok umutlandırmak istemiyorum açıkçası ama bakalım hayırlısı.Sen nasılsın??
canım bazı rüyaların tersi çıkar inş senin rüyanında tersi çıkacak hep olumlu düşün ben olmuyacağının rüyasını gördüğüm halde hiç bir saniye umudumu kaymetmedim ondan sende hep iyi düşün rabbim büyük son ana kadar herşey süpriz çünkü
aynen öyle.Ne kadar negatif görsemde içim kıpır kıpır ediyo ya varsa diye.Şimdi bile heycanlandım.Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bakalım.Rabbim gönlümüzdekini versin inşallah.
canım rabbime teslim ol kendini ona bırak acabaları beyninden at rabbimin izniyle herşey güzel olur rabbim güzel haberler almanı nasip etsin rabbim kucağını doldursun canım
Havinim nasılsın canım benim?
asil_38 rüyalara takılma hep bilinç altımızda nasıl yerleşmş varyaa takılma tersi çıksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?