eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar bugün dr görüştüm,adetin bitince gel dedi,endometriye bakalım ona göre nasıl bi tedavi izlicez karar verelim dedi,adetin 2.günü gidilmiyormuydu dr? kafam karıştı

canım genelde adetin ikinci günü başlanılıyo doktorununda bildiği bişey vardır diyelim canım hayırlısı

canım sabır zor olsada sabır rabbim sabretme gücü versin sana daha yolun var canım 7 günün var şimdi idrar testi yapsan çıkmaz bu seferde moralin bozulur daha çok üzersin kendini inş test gününün nasıl geldiğini anlamazsın canım rabbim bu bekleme sürecinde sabrını arttırsın

şuana kadar birçok test yaptık sorunumuz yok ama kısmette olmadı,dediğin gibi dr vardır bi bildiği elbet

canım doktorlar işte ince eleyip sık dokuyolar hastalarının en iyi sonucu alması için inş sende tedavinin sonunda bebeğini kucağına alırsın

selam arkadaslar
bugun kan testı sonucumu aldım yavaş yavaş yukselme var
1 kan testi 32
2.kan testi 60
3.kan testi 108
4.kan testi 232 cıktı

geçmiş olsun canım, kendine dikkat et, bol bol c vitamini içeren meyveler ye. bizlerin tedavi aşamasında hasta olmaması gerek..

Geçmiş olsun canım benim.Dikkat et kendine biran önce toparlan ki asıl hedefe odaklan

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları nasılsınız hepinize hayırlı geceler
A.selam canımcım.Beni telaş sardı.Test günüm yaklaşıyor rüyamda 2 defa negatif gördüm kendimi çok umutlandırmak istemiyorum açıkçası ama bakalım hayırlısı.Sen nasılsın??
hayırlı geceler kızlar,
Hayırlı ve güzel günlere doğacak geceler olsun inşallah.
Aynı bende öyle sevinç üzüntü bir arada oluyo bazen. Ama bende mi var tuhaflık anlamadım pozitif çıkanada ağlıyorum negatif çıkanada. Hormonlar alt üst. Şimdi listeye baktımda bende benle beraber 2 arkadaşım daha var 29 eylülde sonuç alacak Rabbim hepimizi sevindirir inşallah.
sebepsiz hamile kalamayan varmı aranızda

Bende sebepsiz infertilite var canım.Yani öyl diyo dr.lar.Kaç dr. değiştim bulamadıkları bişimi var diye.Ama yapılan test sonuçlarım hep güzel.Kaç test yapıldı unuttum bile olumsuz hiç bişi yok ne eşimde ne bende.Rabbimin ol demesini bekliyoruz O da sesimizi duyuyor sen dua et diyor biliyorum

canım benim çok geçmiş olsun rabbim çabuk toparlanmanı nasip etsin

A.selam canımcım.Beni telaş sardı.Test günüm yaklaşıyor rüyamda 2 defa negatif gördüm kendimi çok umutlandırmak istemiyorum açıkçası ama bakalım hayırlısı.Sen nasılsın??

canım bazı rüyaların tersi çıkar inş senin rüyanında tersi çıkacak hep olumlu düşün ben olmuyacağının rüyasını gördüğüm halde hiç bir saniye umudumu kaymetmedim ondan sende hep iyi düşün rabbim büyük son ana kadar herşey süpriz çünkü

aynen öyle.Ne kadar negatif görsemde içim kıpır kıpır ediyo ya varsa diye.Şimdi bile heycanlandım.Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bakalım.Rabbim gönlümüzdekini versin inşallah.

aynen öyle.Ne kadar negatif görsemde içim kıpır kıpır ediyo ya varsa diye.Şimdi bile heycanlandım.Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bakalım.Rabbim gönlümüzdekini versin inşallah.

canım rabbime teslim ol kendini ona bırak acabaları beyninden at rabbimin izniyle herşey güzel olur rabbim güzel haberler almanı nasip etsin rabbim kucağını doldursun canım

Havinim nasılsın canım benim?
asil_38 rüyalara takılma hep bilinç altımızda nasıl yerleşmş varyaa takılma tersi çıksın inşallah

kızlarr, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. içiyorum işte öyle portakal suyu falan. bakalım. şimdi gidip yatıcam. size iyi geceler şekerler...

Yarın suer arkadaşımızın test günüymüş
Dualarımız seninle suerciğim İnşallah hamilesindir hakkında ne hayırlıysa rabbim onu nasip eylesin

canım rabbime teslim ol kendini ona bırak acabaları beyninden at rabbimin izniyle herşey güzel olur rabbim güzel haberler almanı nasip etsin rabbim kucağını doldursun canım

Havinim nasılsın canım benim?
asil_38 rüyalara takılma hep bilinç altımızda nasıl yerleşmş varyaa takılma tersi çıksın inşallah

Dualarınız için çok sağolun arkadaşlar.Bekleyelim görelim bakalım.Hepimiz hamile olsak biranda nüfus artsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…