eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

cnm bu ay erzuruma gidicektik eşim test vericekti ama bu ay görevdeydi hep.. soysuz pkk lılarla uğraştılar
daha yeni geldi... ı yüzden ekim başı gibi gitcez sanırım bilmiyorum orda ne dicekler görücem bende tüp merkeziyle..
ama kararsızım hala yaptırana kadarda öle olca sanırım eşimde kasımda yaptıralım diyoooo :18::18:
ama ben çok hazırladım kendimi diyorum bakalım nolcak....
sanada çok çok geçmiş olsun cnm allah şifalar versin.. portakal suyu yerine üzüm suyu içersen daha çabuk toparlanırsın çünkü
üzümde daha fazla c vit ve antioksidan var buda benden sana gelsin ...

İnşallah canım sen 41 yasin-i şerif ve 40 gece meryem suresini okudun mu
hani öyle bir şey varya sonuçta yer gök dua ile

canım ben tedaviye başladığımdan beri meryem süresini okuyorum yasinide 41 sayı olarak değil okuyorum elimden geldiğincede tesbihler var onları çekiyorum yapmadığım bişey yok yani rabbim ol desin hepsi olur canım inş benimde bebeklerime kavuşmam dondurulmuşlarla olur bunu bilemeyiz yüce rabbim bilir

Neyse sayı önemli değil diyorlar zaten bende 4444 tane salat-ı tefriciye çektim 41 yasin-i şerif yaptım
Rabbim kabul buyursun ilk önce onun rızası için sonrada dileğim için

Havinim nasılsın canım benim?
asil_38 rüyalara takılma hep bilinç altımızda nasıl yerleşmş varyaa takılma tersi çıksın inşallah
asil 38 ruyalar dogru cıksaydı şu ana kadar 5-6 çocuk olmalıydı bendeher test gunu öncesi ruyamda pozitif testler gördüm, bu da ertesi gun yıkıma sebep verdi:)

kızlar günaydın akşam çok erken yattım sabahta zıpladım işte erkenden bişey sorcam ayaklarımı uzattığımda kasıklarım çekiliyomuş gibi gıdıklanıyo normalmi

bende öyleyim konuşuyorum bırakma beni diye ağlıyorum napim

Son düzenleme:
kızlar kasık ağrılarım hala var normalmi...

Selam kızlar kasık ağrıları hamilelik boyunca oluyor rahim büyüyor dedi doktorum korkmayın alışın buna

kuzucum sana bişey sorcamm ben en son 24 ağustosta adet oldum...benim hamilelik kaç hafta oldu şimdi....

Demetcim bana sormadın ama yardımcı olmaya çalışayım adetinin ilk günü bebeğinin ilk günü demek yumurtanın yaşı gibi düşün. 40 hafta hamilelikten bunu düşüyorsun. Hamilelik takvimi var benim imzamda ordanda bakabilirsin. 1 haziran 2013 bebeğinin doğum tarihi ve sen bugün 34. günündesin

Açıklama olarakta:
34. Gün
4. Hafta 6. Gün

Bugün, bebeğinizin kasları, kemikleri, omuriliği ve kalp gelişimi için büyük bir gün. Kalsiyum, magnezyum ve potasyum bebeğin kalp gelişimine doğrudan etki eden besin maddeleridir. Bu elementler sinir uyarılarının iletimi, kalp kasının kasılması, kasların gevşemesi ve kasılması için çok gereklidir. Bebeğiniz karaciğeri bugünlerde oluşmaya başlıyor.

selam arkadaslar
bugun kan testı sonucumu aldım yavaş yavaş yukselme var
1 kan testi 32
2.kan testi 60
3.kan testi 108
4.kan testi 232 cıktı

maşallah nurcancım artarak devam etsin inşallah :) tebrikler

TŞK ederım canım ınsallah artar dahada pazartesı gunu tekrar test ıstedı rabbım dua edıyorum yapacak baska bır sey yok

merhaba arkadaşlar herkese günaydın benim de transferim dün oldu test tarihim 8 ekim hepinizi öpüyorum

12 tane yumurta 5 tane döllenmiş..sükürler olsun inşallah iyi gider
mirage79 geçmiş olsun canımcım

12 tane yumurta 5 tane döllenmiş..sükürler olsun inşallah iyi gider
mirage79 geçmiş olsun canımcım

buketcim sordum o aşının amacı şu
şimdi embriyomuzda eşimizinde genleri var ya transfer öncesinde eşten alınan kan ile o kan ile birleştirilen bazları rahim içine verip embriyo transfer edildiğinde ortama yabancılık çekmesin diyeymiş hemşire böyle dedi

iyi bişey o zaman mantıklı..ön hazırlık gibi bişey sanki..plg miydi adı??

kızlar merhaba. sizlere bir şey sormak istiyorum. öncelikle sonuç bekleyenlere sabır diliyorum, umarım sevinecekleri bir haber almak nasip olur, tedavi sürecindekilere de bol şanslar.
benim çarşamba günü opum oldu, 25 tane yumurta toplandı, 16 olgun yumurtadan 13 ü döllendi, pazar günü muhtemel transfer deniliyor ama sıkıntılarım var, artık bugün aradım merkezi, aç susuz kan tahliline çağırdılar ama çalışıyorum vbe kahvaltı yapmıştım, artık yrn sabahtan gideceğim. çok yumurta oluşumu nedeniyle ohss ortaya çıkabiliyor.toplama sonrası gayet iyiydim, akşam 6 gibi şikayetler başladı, rahat ayağa kalkamama, dik duramama, otururken öne eğilememe, karına dokunamama-acıma hissi,yemek yedikten sonra şişlik ve 15-20 dak. süreli olan bir nefes darlığı. hatta dedim ki herhalde opu esnasında karnıma çok bastırdılar, ondan dolayı bu acı-kasıkta bir şey yok ya da bulantı kusma ateş. neyse dün nispeten daha iyiydim bugün de öyle, en azından oturmam kalkmam bayaa düzeldi, ama şişkinlik devam ediyor, tuvaletede çıkamadım onun da etkisi var illa ki. nefes darlığı da ara ara devam, hafif ya da orta şiddette olsam da sanırım yavaş yavaş azalıyor, yani umarım öyledir, çünkü bugün daha kötü olurdum diye düşünüyorum. böyle bir durum yaşayanınız var mı aranızda? ya da düzelme gösteriyorsam sizce pazar günü transferim yapılır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…