• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

arkadaşlar negatif olmadı bu sefer de 4 aşılama bi düşük bi tüp bebek eldevar sıfır çok üzügünüm sınavımız ne zaman bitecek,,sabırrrr..

canım üzülme demiyorum elbetteki onca çekilen maddi manevi sıkıntı zor kolay değil ama mutlaka rabbim vermediyse her şeyde bir hayır vardır allah sabır versin

Güzel arkadaslarım merakta bırakmayım diye telden yazıyorum. Çok şükür pozitif sonucum 84 çıkmış.ina olur gibi degil 6 yıldan sonra. Bu haberi bekleyen herkese Rabbim nasip etsin. Eve geçince görüşürüz yine

tebrik ederim allah 9 ay boyunca güzel geçip evladına hayırlısı ile kavuşmak nasip etsin canım darısı bizlerin başına:55::55::nazar:

Güzel arkadaslarım merakta bırakmayım diye telden yazıyorum. Çok şükür pozitif sonucum 84 çıkmış.ina olur gibi degil 6 yıldan sonra. Bu haberi bekleyen herkese Rabbim nasip etsin. Eve geçince görüşürüz yine
gözün aydın Allah hayırlı etsin

arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum bizim kapı koşumuzun yarın nikahı var bu gün transferin 5. günü acaba gitsem sıkıntı olurmu sizler dışarı çıkıyormusnuz gitmesem kıza ayıp olacak birde tüp bebek yaptırdığımızdan hberleri yok bahanede bulamam ne yapsam bılmıyorum

çok sevindim canım. hayırlı olsun. darısı başımıza inşallah....

tebrik ederim canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin

arkadaşlar negatif olmadı bu sefer de 4 aşılama bi düşük bi tüp bebek eldevar sıfır çok üzügünüm sınavımız ne zaman bitecek,,sabırrrr..

İnşallah vakti zamanı geldiğinde sen de anne olacaksın canım. Moralini bozma. İnancını kaybetme.. Herşeyin hayırlısı.. Allah'ım bir dahaki tedavinde kucağını doldursun inşallah :16:

cnm inşşaallh tutunmuştur bebişlerin hayırlısınla pozitif sonuç alırsınn.dua ediyorum şuan yazzarken sana.benimde tedvimin 5. günü az önce doktordan geldim göbekten vurduğum iğneler pek yaramamış galiba zayıf gelişmiş yumurtalarım ekstra iğne verdi.moralim çok bozuldu.üstelik geçen ay muayneye gittiğimde herşey yolunda idi.bu ay tedaviye başladık malesef böle oldu.ALLAHIM hepimize yardımcı olsun.

Canım benim de 13 görünmesine rağmen sadece 5 tane büyüdü. Kısmet işte.. Bazı bünyeler ilaca düşük tepki verebiliyormuş.:31:

Gözün aydın canım:nazar: Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :16:

kızlar transferin 4. günü oldu ve sanki zaman durdu, geçmek bilmiyor. erken yatıyorum ama erkenden de uyanıyorum, izlemediğim film dizi kalmadı, oynamadığım oyun... offf napmak lazım bilmiyorum bana bi fikir verin. ne yaparsam yapayım aklım sürekli bebişlerde, beynim sürekli aynı soruyu soruyo tutundular mı acaba??? kabus gibi yaa sabaha karşı uyandım aklıma gelen ilk şey ya tutunmamışlarsa, o zaman napıcam ben, bütün maddi imkanlarım bitti, dondurulmuşlarım da yok, negatifi kaldırabilecek gücüm de kalmadı sırf bu tedavide herşey yolunda gitsin die işi bile bıraktım, diğer eğitim-öğretim yılına kadar dönüşte yok tabi, olmazsa bir anda boşluğa düşücem. Allah herkese sabır versin, çok zor arkadaşlar, üçüncü kez yaşıyorum bu durumu ve her seferinde geçmiyoo halbuki bir hafta kaldı dimi, bazen bi haftanın nasıl geçtiğini bile anlamıyoruz ama bu sefer her saniyeyi yaşıyorum malesef:(((

benımde transferın 10 gunu zaman gecmıyodu ılk baslarda ama alıstım ben ben cok fazla yatmıyom ama arada bı dısarı cıkıp braz yuruyorum temız hava ıyı gelıyo allah gonlumuze gore versın arkadsım ıns tutar

canım senın transfer gunun benle aynıydı sanırım dımı sonucunu ptesı almıycakmıydın sen yanlıs hatrlamıyosam egerkı.

bende mesajımın sonuna motive olmak içinmi yaptın diye soracaktım ama yanlış bişey söylemekten koktum..malum hassasız..mikroenjeksiyon benimkisi..12 yumurtadan 5 tanesi döllenmiş..bu gün aradılar duruyormuş hepsi..yarın 8:30 da transfer..Allah izin verirde yarına kalırsalar..iki tane transfer etmeyi düşünüyorum..

sende bence içini ferah tut..unutup atlayıp zıplamak dışiında başka şeylerle uğraş bence..ama yazdıklarına bakılırsa kendini karmsarlığa sürüklemişsin..dondurulmuşun olmaz bi daha yaptıracak paran olmaz bunların hepsi insanoğlu için..napalım..ölümden gayri herşeyin çaresi var..sen kendin mutlumusun şu halinle ona bak...stres yapma..ben,m doktorum bana biraz sakınlaştirici türü bi ilaç bile verdi stres yapıyorum diye...aslında een başından beri kaç tane oluşmuş kaç tane döllenmiş hiç girmedim bu şeylere..yani didklemedim..ama doktorumun bana söylediği sen içten içe stres yapıyorsun bu istediğimiz bişey değil dedi..çünkü ben opu dan ağlayarak uyandım:))
anesteziden bile ağlayarak uyanan bi salağım ben yaa..tamam sulugözümde nasıl ağlayarak uyandım anlamıyorum:))sende unutmaya çalış..inşallah olacak ve sıkı sıkı tutunacaklar sana:))

merak etme canım yalnız değilsin ben hem ağlayarak uyudum hem ağlayarak uyandım :)kaldığım yerden devam ettim yani:1:

arkadaslar yarın adet gunum ben 2 gundur fılan aksamları cok daralıyorum ates baıyo bırden terlıyorum sonra ayaklarım cok usuyo sole bısey duymustu hamılelıktede ates cıkıyomus dogrumu sızce.bugunde karın agrm var adet belırtım yok hıc

çok üzüldüm canım inşallah bu son üzüntün olur allah sabır ihsan etsin sana ve hepimize

gözünaydın canım tebrik ederim

merhabalar,,

aylardır herkesin sıkıntılarını okuyorum , takip ediyorum ..sonunda bugün bende yazmaya karar verdimm.önceliklee Allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inş...bnde yaklaşık 2 ay önce dr.a gittim problem yok yumurta oluşumum çok iyi ancak eşimde sperm azlığı çıktı..dr. normal yolla bebeğiniz olmaz dedi.. aşılama yada mikroenjeksiyon dedi..pazartesi ilk randevum var egedoğumevinde..hayırlısı bakalım neler olacakk.. :emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar 10 gün sonra işime geri döndüm.Bu gece test yaptırıcağım.Sonucu sizinle paylaşırım dün gece az bi kahve lekelenme oldu ama bana öyle geliyo ki adet olcam :(

slm arkadaşlar.bende sizler gibi evlat hasretyle yanan insanlardanım.inş kayalardan bitki çıkaran Rabbimiz bizleride sevindirir. belki yarın transferim olacak dua edin arkadaşlar...

Back
X