eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım inş az kaldı dua ediyorum transfer günü sağlıklı çözülsünler diye inş bana sıkı sıkı tutunacak bebişlerim teyzesi bu sefer

İnşallah havinim canım bu evlat hasretini rabbim dindirsin
Haa bu arada iki tane dondurulmuşun var senin ikisinide mi transfer ettireceksin yoksaa

canım çok sevindim hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin bende 6 senelik evliyim beklemek çok zor benimde 65 çıktı

arkadaşlar dün de yazmıştım ama,sanırım gözünüzden kaçtı bugün iğnemin 4.günü ve ben 2 gündür neleyim, ilaç alıyorum sadece vitemin alıyorum bu hastalık yumurta kalitemi etkiler diye çok korkuyorum

etkileyeceğini hiç sanmam canım takma kafana geçmiş olsun bu arada

cevap yazıp içimi ferahlattığın için çok sağol merve 02....

maaşallah maşallah hamişler çoğalıyo şu gebiş kardeşler bi toplanında bizede dua edin hamişlerin duası kabul olur derler

ya benim 7 ekim ama erken yaptırmayı planlıyorum ben ne uyuz bişeyim ya 7 aylık olduğum belli oluyo her konuda:))))))

maaşallah maşallah hamişler çoğalıyo şu gebiş kardeşler bi toplanında bizede dua edin hamişlerin duası kabul olur derler

canım bencede bize toplanım hamile bacılarımız dua etsin

ya benim 7 ekim ama erken yaptırmayı planlıyorum ben ne uyuz bişeyim ya 7 aylık olduğum belli oluyo her konuda:))))))

canım benim 1 gün önce fark etmez insan istiyoki sonucu hemen alayım bazı şeylerde beklemenin meyvesi en güzel sonuç rabbim hakkında hayırlı olan en güzel sonucu almanı nasip etsin canım inş pozitifi görürsün

yaa canım banada 7 ekim dediler ben 5 inde kendim yapmayı planlıyorum idrarda, en azından iyi veya kötü kendimi biraz hazırlamış oluyorum, 6 sında da kan yaptırmayı düşünüyorum. 7 si pazara geliyo allahımm hem diyorum gelsin artık şu test günü hem de o gün yaşıcam stresi düşünerek gelmesin diyorum. en azından bu şekilde umudum devam ediyor... çokk zor yaa her gün daha zor geliyor

rabbim yardımcınız olsun rabbim güzel sonuç almanı nasip etsin bence canım idrar testini yapıpda moralinide 2 gün önceden bozma kiminde idrarda çıkmıyo rabbim bu sefer inş hayırlı evlatla kucağını doldurur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…