arkadaşlar sonucum pazartesi kesin olacak şimdilik 65 cıktı inşallah pazartesi yükselir degerim
Ayy inşallah canım hele senin şu dondurulmuş embriyonun transferi bi olsunnnnn
canım inş az kaldı dua ediyorum transfer günü sağlıklı çözülsünler diye inş bana sıkı sıkı tutunacak bebişlerim teyzesi bu sefer
Güzel arkadaslarım merakta bırakmayım diye telden yazıyorum. Çok şükür pozitif sonucum 84 çıkmış.ina olur gibi degil 6 yıldan sonra. Bu haberi bekleyen herkese Rabbim nasip etsin. Eve geçince görüşürüz yine
Canım hoşgeldin bizde seni merak ediyorduk asilinde değeri seninkine yakın çıkmış
İnşallah gebelik gerçekleşmiştir hayırlı uğurlu olsunn
sağol canım ama sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim inşallah yükselir hamilelerin duası kabul olur dua et neolur
arkadaşlar dün de yazmıştım ama,sanırım gözünüzden kaçtı bugün iğnemin 4.günü ve ben 2 gündür neleyim, ilaç alıyorum sadece vitemin alıyorum bu hastalık yumurta kalitemi etkiler diye çok korkuyorum
İnşallah havinim canım bu evlat hasretini rabbim dindirsin
Haa bu arada iki tane dondurulmuşun var senin ikisinide mi transfer ettireceksin yoksaa
cevap yazıp içimi ferahlattığın için çok sağol merve 02....
evet canım rabbimin izniyle ikisinide transfer edecekler
Oooo ikizler geliyor deseneeee
canım gelsinde üçüzde gelse başım gözüm üstüne yeterki rabbim bu sefer ol desin bebişlerim bana sıkı sıkı tutunsun
aynen ikiz üçüz tekiz farketmezz
maaşallah maşallah hamişler çoğalıyo şu gebiş kardeşler bi toplanında bizede dua edin hamişlerin duası kabul olur derler
ya benim 7 ekim ama erken yaptırmayı planlıyorum ben ne uyuz bişeyim ya 7 aylık olduğum belli oluyo her konuda:))))))
ya benim 7 ekim ama erken yaptırmayı planlıyorum ben ne uyuz bişeyim ya 7 aylık olduğum belli oluyo her konuda:))))))
yaa canım banada 7 ekim dediler ben 5 inde kendim yapmayı planlıyorum idrarda, en azından iyi veya kötü kendimi biraz hazırlamış oluyorum, 6 sında da kan yaptırmayı düşünüyorum. 7 si pazara geliyoallahımm hem diyorum gelsin artık şu test günü hem de o gün yaşıcam stresi düşünerek gelmesin diyorum. en azından bu şekilde umudum devam ediyor... çokk zor yaa her gün daha zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?