eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

O günleri görür üyüm acaba havinim şöyle sağlıklı bi şekilde kucağıma aldığım günleri
O kadar uzak geliyorki o günlerr

canım rabbimin izniyle uzak değil rabbim bunu sana nasip etti inş sağlıkla kucağına almayıda nasip eder

umdumuz herşeyimiz ve dualarımız. bir gün mutlaka dualarımız kabul olcak er ya da geç allah emeklerimizin mükafatını verir.bizi boynu bükük bırakmaz

canım benim inş bu sefer rabbim kucağına almanı nasip eder 8 ekimde güzel haberler verirsin bize rabbim üzmesin seni

O günleri görür üyüm acaba havinim şöyle sağlıklı bi şekilde kucağıma aldığım günleri
O kadar uzak geliyorki o günlerr

hiç uzak değil canım 250 gün kadar yakın.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

umdumuz herşeyimiz ve dualarımız. bir gün mutlaka dualarımız kabul olcak er ya da geç allah emeklerimizin mükafatını verir.bizi boynu bükük bırakmaz

canım rabbim kulunun ona yaklaşmasını sever daha çok yaklaşsın diye bazen acıyla sınar rabbim bizleride ona yaklaşmamız için böyle sınıyo inş ona layık kullar olur ve hayırlı evlatlar doğurup rabbimin rızası doğrultusunda yetiştiren bireyler oluruz rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin dualarımızı kabul buyursun inş

transferin hayırlı olsun canım.hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah

gerçekten öyle her geçen gün daha çok yaklaşıyoruz yalvarıyoruz.ne mutlu bize.meryem suresinin ilk sayfasının manası beni bitiriyo her okuyuşumda beni benden alıyo. zekeriya peygamberin duası o ne güzel bir dua rabbim kabull buyurdu.oğlunun adını zikretti.ne büyük ne güzel bir lütuf.allahım bütün evlat isteyen kardeşlerimizin hepimizin dularını kabul eyle yarabbiiiiiii

hazreti zekeriyya a.s rabbim yoktan yahyayı müjdelediği gibi hazreti meryeme ol demesiyle isayı müjdelediği gibi kundakda isa a.s konuşturduğu gibi rabbim mucizesini bizede göstersin test günü bekleyenler hayırlı güzel haberler alsın transferi olacaklarında bebekleri sıkı sıkı tutunsun rabbim hepimizin kucağını doldursun canım

ne zaman başlarım hiç bilmiyorum canım malum doldurulmuşum şuanda da başlamak için maddi manevi hiç gücüm yok
merhaba.tekrar geçmiş olsun.en azından dondurulmuş embriyoların olduğu için şükretmelisin.benim onlarda yok en baştan başlıcam.ayrıca dondurulmuşlarla tedavi pahalı değil.ilaç masrafında olmıcaktır. inşallah 2. de olur.

arkadaşlar sonucum pazartesi kesin olacak şimdilik 65 cıktı inşallah pazartesi yükselir degerim

Canım hoşgeldin bizde seni merak ediyorduk asilinde değeri seninkine yakın çıkmış
İnşallah gebelik gerçekleşmiştir hayırlı uğurlu olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…