O günleri görür üyüm acaba havinim şöyle sağlıklı bi şekilde kucağıma aldığım günleri
O kadar uzak geliyorki o günlerr
canım bu yol dikenli yol bu yol uzun bir yol rabbimin izniyle biz dikenlere takılsakta yorulsakta bebeklerimize kavuşana kadar bu yolda yürüyeceğiz rabbim tüm zorlukların sonunda ferah kapısı açar bizede bebeklerimizi hediye edecek inancımızı hiç yitirmiyelim rabbim verecek buna inanalım rabbim tüm kalbiyle anne olmak için yanan tüm anne adaylarınında benimde evimi şenlendirsin kucağımızı hayırlı evlatlarla doldursun
selam arkadaşlar,
çok uzun zamandır bu sitedeyim hemen hemen her topiğe girdim galiba
tabi 2 olumsuz aşılama
1 olumsuz tüp bebek geçmişim olunca
ama inşallah bu son olur 26 eylülde dondurulmuş embriyo transferim oldu
8 ekimde de test günü herkes için hakkında hayırlısı olsun...
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...
O günleri görür üyüm acaba havinim şöyle sağlıklı bi şekilde kucağıma aldığım günleri
O kadar uzak geliyorki o günlerr
umdumuz herşeyimiz ve dualarımız. bir gün mutlaka dualarımız kabul olcak er ya da geç allah emeklerimizin mükafatını verir.bizi boynu bükük bırakmaz
selam arkadaşlar,
çok uzun zamandır bu sitedeyim hemen hemen her topiğe girdim galiba
tabi 2 olumsuz aşılama
1 olumsuz tüp bebek geçmişim olunca
ama inşallah bu son olur 26 eylülde dondurulmuş embriyo transferim oldu
8 ekimde de test günü herkes için hakkında hayırlısı olsun...
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...
Yarın hiç kimsenin test günü değil
6 Ekimde 6 tane hamile haberi alırız inşallah
canım rabbim kulunun ona yaklaşmasını sever daha çok yaklaşsın diye bazen acıyla sınar rabbim bizleride ona yaklaşmamız için böyle sınıyo inş ona layık kullar olur ve hayırlı evlatlar doğurup rabbimin rızası doğrultusunda yetiştiren bireyler oluruz rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin dualarımızı kabul buyursun inş
merve kimsenin test günü yoksa senin için ben yarın test yaparım :))
hiç uzak değil canım 250 gün kadar yakın.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Yok bacım hiç gereği yok:)
Zaten stresliyiz yeterince
gerçekten öyle her geçen gün daha çok yaklaşıyoruz yalvarıyoruz.ne mutlu bize.meryem suresinin ilk sayfasının manası beni bitiriyo her okuyuşumda beni benden alıyo. zekeriya peygamberin duası o ne güzel bir dua rabbim kabull buyurdu.oğlunun adını zikretti.ne büyük ne güzel bir lütuf.allahım bütün evlat isteyen kardeşlerimizin hepimizin dularını kabul eyle yarabbiiiiiii
canım yani öylesine yapsam sonuç belli zaten ondan sonrada pozitifi görmek için gerçek test yaparım olmazmı:))
merhaba.tekrar geçmiş olsun.en azından dondurulmuş embriyoların olduğu için şükretmelisin.benim onlarda yok en baştan başlıcam.ayrıca dondurulmuşlarla tedavi pahalı değil.ilaç masrafında olmıcaktır. inşallah 2. de olur.ne zaman başlarım hiç bilmiyorum canım malum doldurulmuşum şuanda da başlamak için maddi manevi hiç gücüm yok
İnşallah canım inşallah hep birlikte haziran anneleri topiğinde gün sayarız sizlerle
arkadaşlar negatif olmadı bu sefer de 4 aşılama bi düşük bi tüp bebek eldevar sıfır çok üzügünüm sınavımız ne zaman bitecek,,sabırrrr..
arkadaşlar sonucum pazartesi kesin olacak şimdilik 65 cıktı inşallah pazartesi yükselir degerim
arkadaşlar sonucum pazartesi kesin olacak şimdilik 65 cıktı inşallah pazartesi yükselir degerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?