selam kızlar nasılsınız dertliyim dertliiiiiiiiii
kabız oldum ya 1 saattir klozette oturuyodum ıkınmadım asla düşer müşer diye korkuma
bişey olmamıştır dimi kızlar yaaaaa aklım bebemde hep
ıyıyım canım cok sukur. sanırım cuma yada cumartesı test yaptırırım. bana 5 ekım yazmıslar test tarıhımı ama belkı cumartesı yaptırırım bakalım bellı olmaz. sabredebılrısem tabı. transferım24 eylulde yapıldı.
pazartesı ıse baslıycam nasıpse Rabbım yardım et. Sen Koru bebıslerımı. ıns hepımız mutlu sona ulasabılırız.en kısa zamanda. rabbım sen yuzumuzu guldur bızlerı mahsun bırakma.
canım rabbimin izniyle bişey olmamıştır o kadar da korkma düşmez inş sana sıkı sıkı tutunmuştur annesi
Ahaa keseleri dedin Allah söyletti
İnşallahhhhh canım aminn
amin canım, beklemek çok zor her gün yeniden günleri sayıyorum sanki günler değiştibenimde 24 eylülde yapıldı test tarihinim 6 ekim
havin ya psikopata bağladım iyice hamiş kalsamda kurtulsam valla
Cselam kızlar nasılsınız dertliyim dertliiiiiiiiii
kabız oldum ya 1 saattir klozette oturuyodum ıkınmadım asla düşer müşer diye korkuma
selam kızlar nasılsınız dertliyim dertliiiiiiiiii
amin canım, beklemek çok zor her gün yeniden günleri sayıyorum sanki günler değiştibenimde 24 eylülde yapıldı test tarihinim 6 ekim
canım benim ne kadar zor olduğunu anlıyorum rabbim inş bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin kucağını doldursun canım sen kendini yorma moralini yüksek tut rabbimin izniyle bebeğinde sana tutunur
canım ermişmi neyim dermişim:))
rabbimin izniyle keseleri görecen ondan sonra kalp atışları inş doğum için geri sayım başlıyacak
canım yarın eylülü uçuruyoz ondan sonra gerim sayım yapmaya başlıyoz nasipse sizin güzel haberlerinizi almak için rabbim gönlünüzden geçeni versin kucaklarınızı doldursun
inş.. havinim sen ne iyi bi insansın ya hep yanımdasın allah razı olsun senden
o ne ya herkesmi 6ekimde teste giriyo
aaminnnnnnnnnnn hepimizin kucakları dolsun taşsın inşallahhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?