eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı geceler

bugün komşuya oturmaya gitmiştim bıraz gecikmelide olsa geldim nasılsınız inş iyisinizdir

selam canımcııım. ohh çok iyi etmişsin komşu oturmasını. börek çörek de yemişsindir sen şimdi. ya bu doğum kontrol hapı var ya şişirdi beni şişirdi. minicik göğüslerim var, ama 1 haftadır nadide sultan şeklindeyim, damarlar gözüküyo böyle. bir de şişiyorum ki imdat yani. :))) börek çörek deyince aklıma geldi şiştiğim.

bu arada tablonun yeni hali var ya kök söktürüyo. sizi bu kadar sevmesem hayatta çekilmez :)))

Allaha sukurler olsun,haber alamayinca tedirgin oldum,inan çok mutlu oldum Rabbim saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin :)

Amin amin Allah razı olsun. Ben bir şeyi gönülden isteyince Rabbimin ona cevap vereceğine inanıyorum herşey sadece ol demesiyle.Bizler neyi bu kadar bekledik istedik sabrettik.Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah.Kimseyi kimseye bakarak heveslendirmesin boynunu bükmesin.Hamile olan arkadaşlarıma hayırlısıyla kucaklarına almayı,umut eden arkadaşlarımada hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.

canim benim çok sevindim rabbim sağlıklı gelişip kontrole gittiğinde kesesini görmeyi ondan sonra kalp atışınıda görmeyi nasip etsin rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip etsin

Amin sağolasın canım.Çok fazla bişey söylemeye gerek yok dileklerimiz dualarımız hep aynı yönde.Rabbim herkese yaşatsın inşallah.Bekleyişlerimizin sonu hayıra varsın inşallah

canım ben zamanında çok hamur işi yedim çok kilo aldım 3 yıldır hayatımdan çıkarttım onları börek çörek yerine ben fındık yedim canım neden şişirdiki seni acaba ben tedaviye başladığım süreçte haplar bebi şişireceğine zayıflattı bunlar atet belirtisi diyelim
canım tablo bu haliyle güzel oldu evet yazmıştım yoruldun ama çok güzel oldu allah kolaylık versin

Amin canim amin,Rabbim senden de razi olsun güzel yürekli arkadasim,hersey gonlunce olsun canim

miss angel'ım pıtırcığım sen fıkır fıkır neşeli birşeydin noluyo ama böyle? bir bırak çocukları kendi haline noluuurrr...

Amin sağolasın canım.Çok fazla bişey söylemeye gerek yok dileklerimiz dualarımız hep aynı yönde.Rabbim herkese yaşatsın inşallah.Bekleyişlerimizin sonu hayıra varsın inşallah

amin canım amin rabbim sağlıkla tamanına erdirip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin tek duam bu sende bize dua et taze anne adayı

Son düzenleme:
mirage canım bebişimolsunun transferi gerçekleşti ve test günü 12 ekim listede onuda güncelle yorduk seni ama canım

amin canım amin rabbim sağlıkla tamanına erdirip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin tek duam bu sende bize dua et taze anne adayı

Etmez miyim her duamda. Her aklıma geldiğinde. Zaten her duamda bütün isteyenlere bekleyenlere içinde banada nasip et Allahım derim.Çünkü bir mümin bir mümine dua ettiğinde melekler amin dermiş bir melekte dua eden kardeşimizede ver dermiş.Tekrardan bütün melekler amin dermiş. Bizde birbirimize dua ettiğimiz sürece bütün melekler iki defa amin diyecek ve inanıyomki Rabbim hem bizim hem meleklerin sesini duyacak.

Herkeze güzel gönülleri sözleri duaları için teşekkür ediyorum sağolun burada hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz ve aynı yolda ilerliyoruz sizin mutluluğu benim mutluluğum sizin üzüntüleriniz benim üzüntüm rabbime şükür ediyorum bu 3. Denememdi ama kısmet değilmiş olmadı daha neler göreceğiz bilmiyorum fakat güçlü olmam gerektiğimi biliyorun daha beni bekleyen 15 donmuş bebeğim var ben başlayalı 5 ay oldu hiç ara vermeden denedim fakat çok yıprandım ve yoruldum kısmetse yoluma bayramdan sonra devam edicem ve sizin güzel haberlerinizle mutlu olucam herkeze tekrar tekrar teşekkürler iyki varsınız allahım da herzaman sizin yanınızda olsun

tedavime 1 hafta önce başladım herşey yolunda gidiyor.bu hafta içi yumurta toplama işlemi yapılacak.allahım inşallah emeklerimizi boşa çevirmez kaliteli yumoşlarımız olur.ve sonundada inşallah saglıklı ve hayırlı evlatlara kavuşuruz

mirage canım bebişimolsunun transferi gerçekleşti ve test günü 12 ekim listede onuda güncelle yorduk seni ama canım

canım günde bir defa sadece akşamları güncelliycem. aldım notumu şimdi, yarın değiştiririm. yerler değiştikçe sıra numaralarını tek tek yenilemek gerekiyor. ya da sıra numaralarını kaldırayım. ama bu defa da kaç kişi olduğumuzu bilmiycez.

duymazmı canım duymazmı ergeç yapılan dualar kabul olur rabbin duaları kabul olunanlardan etsin canım zaten kendine yaptığın dua başkasına yaptığınla karışınca daha makbul oluyo önce karşındaki için iste sonra kendin için iste rabbim tüm anne olmak için bu yola baş koyanlara hayırlı sağlıklı evlatlar versin

canım benim sıra numaralarını kaldırma karışırız bencede dediğin gibi işin zor rabbim kolaylık versin test günü geçenler var listede tüp bebek ve suer biranda kayıplara karıştı noldu acama inş herşey yolundadır yoğunluktan giremiyorlardır diyelim

Amin Rabbim herzaman yanımızda.Bizi gönlümüzü bizden daha iyi biliyor.Maşallah bak yinede ne güzel 15 dondurulmuşun var bu çok çok iyi bir haber.Tabiki yıpratıcı bir zaman ama umudun var en iyi ihtimali düşün.Allah yardımcın olsun.Bayrama kadar dinlen gez toz kafa dağıt moral topla.Herşey gönlünce olsun.

Amin inşallah.Allah yar ve yardımcın olsun.Güzel haberler al inşallah.

Aminnnn sizlerde böyle güzel yürekler olduktan sonra Rabbim elbet o yüreğe dokunur

canım benim inş dondurulmuşlardan yüzün güler bende adetim bitsin inş dondurulmuşlarımla denicem rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…