eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Arkadaşlar bugün sonucumu aldım yine kısmet olmadı bebişim gelişmediği içi dr durdurdu değerim artmamış bu seferde olmadı ne yapılım allahtan gelen başım gözüm üstüne inşallah bidakine

Canım benim sen böylesine tevekküllü olduğun sürece inanıyorum ki Rabbim bebeğine kavuşturacak, sakın kendini çok fazla üzme herşeyin hayırlısı mutlaka bir vakti var onu bekliyor bebişin, Allahım her işin en güzelini, en hayırlısını takdir eder bundan sonra inşallah en kısa zamanda seni fazla bekletmeden gelir kuzucuğun. Sen kendi acını bırakıp bizim gönlümzü alıyorsun iyi niyetlerini dile getiriyorsun bu zaten ne kadar güzel yürekli olduğunu gösteriyor. Dualarım seninle canım...Yeniden yeşerecek umutların eskisinden daha güçlü sarılacaksın hayallerine çünkü bebeğin de seni istiyor senin onu istediğin kadar...

kızlarrr ben geldiimmm...

hepinizinden en azından ümidi var ya ben ne yapayım (( eşimde sperm çıkmazsa hiç bir umudum kalmayacak (( ağlamak istiyorum yhaaa...2 kere spermiogram yapıldı ama net olamadılar 2-3 dr gördü farklı bişi söylenio..bugün genetik tahlili istediler o belirleyecek herşeyi.taaa 1 ay sonra çıkacak..yani 1 ay boyuncaa beklemek zorundayımm..

içim bi kırık boş ne bilim olmadı galiba gelmedi bebeğim umarım yanılıyorumdur ağlayasım var ağlayamıyorum halim nolur onuda bilmiyorum

hepimizde oluyor canım zaman zaman inan bu benmiyim kendime inanamıyorum eşime çok kötü davranıyorum sebebinide bilmiyorum öyle bir sinir varki transfer gününden beri sanki stresimi ondan alıyorm allahım sen bize bizim gibi olanlara hayırlısı ile kuzucuklarımza giden yol olan kan testinde pozitif almayı nasip yarabbim aminnnnn

hayir canim, hala adetimi bekliyorum, bugun yarin olurum diye bekliyorum, heyecanliyim cok, nasil bir macera baslayacak merak ediyorum..... sen ne durumdasin?

hadi insaAllah hayirlisi canim,heycan yapman normal ama hersey yolunda gidicek Allahin izniyle,bende kasimda tekrar baslamayi dusunuyorum

Son düzenleme:

sakın üzülme canım bak 2-3 çıkış görmüşsünüz benim eşi azospermdi yani sperm sayısı 0 idi ameliyat ile testisten sperm alındı şu an transferimin 6. günü eğer istanbulda oturuyorsan emre bakırcıoğlunu tavsiye ederim alanında uzman bahçeci fulya anadolu yakasında da umut tüp bebk merkezi var

bence uzulme cunku ben ole seyler duydumkı ınsanlardan hıc cocugun olmaz denılen ınsanların cocugu oluyo umutsuz olma valla ben alıstım artık benım esımdede sperm dusuklugu vardı ben ona kecı boynozu kuru yaptım yukseltıyo baya bıde ankarada bı doktor var ankarada olanlar bılır kaan aydos urolojı doktoru adam cok ıyıo bı dıktor tanınmıs baya google yaz ısmını cıkar maıl at tahlıllerınızı fılan yaz mutlaka cevap yazacaktr fıkır al bakalım

arkadaslar pko22 ısımlı bı arkadas vardı ondan haberı olan varmı onunda bgun test gunuydu ıns guzel haber verır:)

çok ilerlemis zorlaniyorum,ben ise gidip gelesiye çok ilerliyor
unuttugum kisiler varsa kusura bakmayin

Rabbim hepimizin gonlune gore en hayirlisini versin

çok teşekkürler verdiğin bilgiler için

arkadaşım inş yarın bizlere müjdeli haberi verirsin

hepinizede hayırlı geceler arkadaşlar sonuç alacaklar inş pozitif sonuç bildirirler bizlere

tşk.ler canım..bakalım zaman gösterecek..kür dediğin nasıl sadece keçiboynuzunu mu içiyor yoksa içinde başka şeylerde var mı cnm ?

Allah inş..kucağına almayı nasip ederr..izmirde oturuyorum ama buralardan sonuç alamazsam eşim acıbademi düşünüyor bursayıı ama bakalımm..

yorucu ve streslii bir gündüü..hepinize iii geceler kızlarrr....

sonuç bekleyenler..tedaviye başlayanlar ve başlayacak olanlar..Allah hepimizin yardımcısı olsunnn..

negatif olanlarda sakın üzülmesin sadece zamanı değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…