Arkadaşlar bugün sonucumu aldım yine kısmet olmadı bebişim gelişmediği içi dr durdurdu değerim artmamış bu seferde olmadı ne yapılım allahtan gelen başım gözüm üstüne inşallah bidakine
çok erken deil mi canım ben perşembeye kadar beklemeyi düşünüyorum sabredebilirsem, olmadı çarşamba:)))
içim bi kırık boş ne bilim olmadı galiba gelmedi bebeğim umarım yanılıyorumdur ağlayasım var ağlayamıyorum halim nolur onuda bilmiyorum
canım allah sabır versin bak umudun var ne güzel inş bir dahakine kavuştursun rabbim seni bebişlerine
hayir canim, hala adetimi bekliyorum, bugun yarin olurum diye bekliyorum, heyecanliyim cok, nasil bir macera baslayacak merak ediyorum..... sen ne durumdasin?
kızlarrr ben geldiimmm...
hepinizinden en azından ümidi var ya ben ne yapayım(( eşimde sperm çıkmazsa hiç bir umudum kalmayacak (( ağlamak istiyorum yhaaa...2 kere spermiogram yapıldı ama net olamadılar 2-3 dr gördü farklı bişi söylenio..bugün genetik tahlili istediler o belirleyecek herşeyi.taaa 1 ay sonra çıkacak..yani 1 ay boyuncaa beklemek zorundayımm..
içim bi kırık boş ne bilim olmadı galiba gelmedi bebeğim umarım yanılıyorumdur ağlayasım var ağlayamıyorum halim nolur onuda bilmiyorum
kızlarrr ben geldiimmm...
hepinizinden en azından ümidi var ya ben ne yapayım(( eşimde sperm çıkmazsa hiç bir umudum kalmayacak (( ağlamak istiyorum yhaaa...2 kere spermiogram yapıldı ama net olamadılar 2-3 dr gördü farklı bişi söylenio..bugün genetik tahlili istediler o belirleyecek herşeyi.taaa 1 ay sonra çıkacak..yani 1 ay boyuncaa beklemek zorundayımm..
sagol canım ıns bıdahakne yuzumuz guler.bı yarın olsa bugun bı btse yarına rahatlıcam ama
yoğun ama adam herkesi biliyor, ilgileniyor, bir de güzel bir duzen kurmuslar, her işlemden önce sonra birkaç defa arıyorlar, şu saatte olacak, çatlatma ignenizi oldunuz mu falan diye. eve gelince iğnelerin nasıl yapıldıgını unuttum, aradım sordum, telefonda hemen oradaki hemşirelere bagladılar, tarif ettiler. tahlil günü arıyorlar, yaptrdınız mı diye. siz danışmaya ugradıktan sonra, hemen kartınız doktora gidiyor.ben çok begendim, daha önce baska bir yere gitmiştim, sinirden ölüyordum orda.
sakın alma erken gebelik testi iyice kafan karışır. Ben kendi kafamı baya bir karıştırdım. Bunün de saglık ocagında bhcg verdim bakalım ne cıkacak yarın. o kadar kafam karıştı ki ne uyku uyuyabiliyorum ne işte konsantre olabiliyorum.
geçmis olsun canim,Rabbim bidahaki sefere positifi gostersin insaAllah
bence uzulme cunku ben ole seyler duydumkı ınsanlardan hıc cocugun olmaz denılen ınsanların cocugu oluyo umutsuz olma valla ben alıstım artık benım esımdede sperm dusuklugu vardı ben ona kecı boynozu kuru yaptım yukseltıyo baya bıde ankarada bı doktor var ankarada olanlar bılır kaan aydos urolojı doktoru adam cok ıyıo bı dıktor tanınmıs baya google yaz ısmını cıkar maıl at tahlıllerınızı fılan yaz mutlaka cevap yazacaktr fıkır al bakalım
sakın üzülme canım bak 2-3 çıkış görmüşsünüz benim eşi azospermdi yani sperm sayısı 0 idi ameliyat ile testisten sperm alındı şu an transferimin 6. günü eğer istanbulda oturuyorsan emre bakırcıoğlunu tavsiye ederim alanında uzman bahçeci fulya anadolu yakasında da umut tüp bebk merkezi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?