eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ay ay ay :)) gel şekerim gel bağrımıza basalım seni, uğurlu gelelim inşallah :))

tamam canım birazdan ekliycem. iyi şanslar şimdiden... :)

aysena nolur doğru dua et. ben vakti zamanında yaptım o hatayı. testi pozitif göreyim diye dua etme, Allahım sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin diye dua et olur mu canım?

bugün transrerin 14. günü 2. testiminde sonucunu aldım 227 olan b-hcg değerim bugün 2545 çıktı

canım benim değerin ne güzel yükselmiş maşallah rabbim bebişlerini sağlıklı sıhatli kucağına almanıda nasip etsin

canım benim rabbim mutluluğunu daim etsin inş bugünde değerin artmıştır rabbim tamamına erdirir inş

canım benim transferin hayırlı olsun bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inş şimdiden belirti arayıp kendini strese sokma dua edelim bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun canım

arkadaslar kan testı yaptrdım sabah benım negatıf 3 ay sonra tekrar gtcez 2 ıcın hayrlısı olur ıns

canım benim rabbim sabır versin rabbim 2. tedavinde bebeğini kucağına almanı nasip etsin

bakın bakalım kızlar, istediğiniz gibi olmuş mu liste? :))

canım bıraz yorduk seni ama listenin bu hali daha güzel olmuş

hayal canım sen anlatınca bunları ablamla yeğenimin kontrolüne gitmiştik o geldi aklıma rabbim herkese tüm bebek isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın canım inş sağlıklı güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

kızlarr yaa yarın opum var ama nefes alırken ciğerlerim aciyo midem bulanıyo çok kötü değilim dayanabilirim ama arasam mı doktoru önemli mi ki?

canım benim inş yarın sağlıklı yumurtaların toplanır sağlıklı döllenirler.

canım benim rabbim dayanma gücü versin teste az kala ister istemez yaşıyo insan bunları ne kadar rahat olmaya çalışsada rabbim sabır versin dayanma gücü versin inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur test gününde rabbim pozitifi görmeni nasip etsin

nurcan canım çok sevindim rabbim sağlıkla sıhatla bebeğini kucağına almanı nasip etsin

Selam kizlar benimde dun trasferim oldu bebislerimi aldim geldim cok sukur yatiyorum fazla giremicem 12ekim test gunum miragecim. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun onlari bize bagislasin hep bizimle kalsinlar ins. Optum hepinizi

canım benim transferin hayırlı olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun inş şimdi al bebişlerini göbüşüne yat canım

Arkadaşlar bugün sonucumu aldım yine kısmet olmadı bebişim gelişmediği içi dr durdurdu değerim artmamış bu seferde olmadı ne yapılım allahtan gelen başım gözüm üstüne inşallah bidakine

canım rabbim sabrını metanetini bozmasın rabbimin bizim bilmediklerimizi bildiğini unutma şimdi vermedi ama bu vermeyeceği anlamına gelmez bizide böyle sınıyo er yahutta geç bizede verecek rabbim bol hazinesinden hayırlı sağlıklı evlatlar rabbim bir dahaki tedavinde seninde kucağını doldursun canım

b hcg degerim 5.54 yani gebelik olmadı...gelecek ay a hazırlıyorum kendimi.Allah hayırlısını versin

canım benim rabbim sabır versin rabbim bundan sonraki tedavinde sanada hayırlı evlatlar nasip etsin

canım benim burda bir birimizi görmesekte kalp yoluyla bir bağ kurduk rabbim hepimizi aynı yoldan geçirerek sınıyo rabbim bende bu başlıkta tüm yaşadıklarımı paylaştım canım kimse bilmiyodu burda çok şeyler öğrendim tecrübeli arkadaşlardan rabbim bu yolda hep birlikte mutlu sona ulaştırsın bizi rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

içim bi kırık boş ne bilim olmadı galiba gelmedi bebeğim umarım yanılıyorumdur ağlayasım var ağlayamıyorum halim nolur onuda bilmiyorum

canım benim asla içine umutsuzluk tohumu ekme o okadar büyüyoki artık seni motive edecek bişeyde bulamıyosun kov o umutsuzluğu baş ucundan hep ümit ek içine rabbime sığın ve dua et rabbim bebeğimi bana bağışla rabbim bebeğim bana sımsıkı tutunsun diye asla karamsar olma rabbim ol dedikten sonra inş herşey güzel olacak canım

canım benim moralini bozma rabbim bütül bu yolda inş üzmez sizi ve eşinden inş sperm bulurlar ve tedavine 1 ay sonra sorunsuz başlarsın canım dua et rabbim büyük olmazları oldurur inş o gün geldiğinde herşey sizin hakkınızda güzel olur.

canım sanada hayırlı geceler allah rahatlık versin

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı geceler

bugün komşuya oturmaya gitmiştim bıraz gecikmelide olsa geldim nasılsınız inş iyisinizdir

bu sayfa takılması sizdede oluyomu arkadaşlar mesajlar bazen çift çift gidiyo

Son düzenleme:
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı geceler

bugün komşuya oturmaya gitmiştim bıraz gecikmelide olsa geldim nasılsınız inş iyisinizdir

ve a.selam hamdolsun iyilik sende iyisin insaAllah :)

ne güzel cevaplar vermissin arkadaslara,özet geçerek öyle hayran kaldim,kisadan okumus oldum hepsini

ve a.selam hamdolsun iyilik sende iyisin insaAllah :)

ne güzel cevaplar vermissin arkadaslara,özet geçerek öyle hayran kaldim,kisadan okumus oldum hepsini

canım geceye kadar uğrayamayınca maşallah sayfalarda ilerlemiş oluyo anca okuyup yaza bildim bişeyler işte

canım ben iyiyim rabbimin izniyle rabbim hepimize iyilik versin hoşluk versin inş

canım geceye kadar uğrayamayınca maşallah sayfalarda ilerlemiş oluyo anca okuyup yaza bildim bişeyler işte

canım ben iyiyim rabbimin izniyle rabbim hepimize iyilik versin hoşluk versin inş

amin canim ..

bende ise gidip geliyorum bi bakiyorum sayfalar almis basini gitmis :)))

asil canım bugün kan değerini bakacaktın sonucunu aldınmı merak ediyorum

asil canım bugün kan değerini bakacaktın sonucunu aldınmı merak ediyorum

canim deger sonuçlarindan haber varmi,bugun tekrar alcaktin sonuç yaniliyomuyum acaba?

Biricik arkadaşım ve havinciğim sonucumu aldım çok şükür sıkıntı yok.Herşey yolunda.10 gün sonra kontrol varmış.İş yerinden giremedim evede anca geldim yazamadım. Sizleri burdaki dertlere ortak olan bütün arkadaşlarımı tanıdığıma o kadar memnunumki.Her duamda varsınız inşallah Rabbim bu kadar duayı geri çevirmeyecek.
Arkadaşlar bugün sonucumu aldım yine kısmet olmadı bebişim gelişmediği içi dr durdurdu değerim artmamış bu seferde olmadı ne yapılım allahtan gelen başım gözüm üstüne inşallah bidakine
Canım çok üzüldüm.Biliyorum bunu demek senin üzüntünü azaltmayacak ama bize denilen müjde ne: Siz bilmezsiniz ama sizin şer bildiğinizde hayır,hayır bildiğinizde şer vardır diye.Var Rabbimin bir planı bundan sonra herşey gönlünce olur yüzün güler inşallah.
Selam kizlar benimde dun trasferim oldu bebislerimi aldim geldim cok sukur yatiyorum fazla giremicem 12ekim test gunum miragecim. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun onlari bize bagislasin hep bizimle kalsinlar ins. Optum hepinizi

Canımmmm bebiş ve ya bebişlerin senden vazgeçmezler onları ne kadar beklediğini istediğini bilip sana sıkı sıkı tutunurlar inşallah.Allah a emanet ol

Gördüm gördüm şekercim anca bir sürüüüüü sayfa olmuş anca gelebildim sizin sorunuza.Sıkıntı yok herşey yolunda çok şükür

Allaha sukurler olsun,haber alamayinca tedirgin oldum,inan çok mutlu oldum Rabbim saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin :)

Gördüm gördüm şekercim anca bir sürüüüüü sayfa olmuş anca gelebildim sizin sorunuza.Sıkıntı yok herşey yolunda çok şükür

canim benim çok sevindim rabbim sağlıklı gelişip kontrole gittiğinde kesesini görmeyi ondan sonra kalp atışınıda görmeyi nasip etsin rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…