merhabalar
bende 3.5 yıllık evlıyım ve buay tüp bebek tedavisine başladım uzun prtokol olacak kullandıgım bi ialaç var lucrin bu ilacı kulanan var mı bır kac bılgı almak ıstyrum..
slm arkadaşlar,
yumurtalığımda kist var diye doğum kontrol hapına başladık, migrenim tuttu dün gece, doktorumum aradım, çünkü bu hapları bitirmem gerekiyodu ki bu ay tüp bebek yapıcaktık, iki seçenek sundu bana ; ya ardı ardına 3 kez yumurta çatlatma iğnesi yapıcaz yada kisti alıcam dedi lokal anesteziyle.
tırstım açıkçasıaranızda buna benzer deneyim yaşayan varmı acaba ?
angelim geçen biri puzzle yapın diodu. bence çok iyi fikirdi. bir puzzle alsana tatlım.
sağolun kızlar destekleriniz için duaya başlıcam hani bizim bi ara ayetel kürsimiz vardı okuyoduk noldu o iş gene başlasak hiç değilse oyalanacak bişey olur bana ve sizlere tabi isterseniz
sağolun kızlar destekleriniz için duaya başlıcam hani bizim bi ara ayetel kürsimiz vardı okuyoduk noldu o iş gene başlasak hiç değilse oyalanacak bişey olur bana ve sizlere tabi isterseniz
canım yaaa ben okumaya çalışıyorum ama hayrına bi de sen okurmusun? kendimi dua açısından eksik hissediyorum çünkü ben okuyamadım pek... sebebini bilmiyorum ama konsatre olup okuyamıyorum içim hiç rahat değil o yüzden(
canım nasıl okunuyo ayetel kursı bellı bı sayısıylamı okunuyo yanı o anlamda sordum
kız onu diyen bendim :)))))))))))
ne ağlıyosun kız? o anestiz uykusu şu işlerde başımıza gelen en güzel şey. tadını çıkarsaydın ya. ben utanmasam diycem nolur biraz daha ver şundan iki uyuyayım diye :)) inşallah güzel olacak herşey. yalnızca bir söz istiyorum senden. transferden sonra hiç ağlamayacaksın artık ve hiç karamsarlık yapmayacaksın. belirti takip etmeyeceksin. erken test yapmayacaksın. bunları yapabilirsen başarı yolunu yarıladın demektir bana göre. ama tabi o ilaçlar mı bünyeyi çileden çıkarıyor onu bilmiyorum işte henüz. onun için çok da konuşmayayım. ama yapabilen de yapıyor, sen niye yapamayasın ki?
313 tane okuduk biz kim için okunuyosa ona niyetlenip paylaşıldı bu kadar
313 tane okuduk biz kim için okunuyosa ona niyetlenip paylaşıldı bu kadar
canım merhaba kromozon testını her yer yapıyomu polıkınlıkler yanı bızım merkez bısey demedı sperm yeterlı dedı ama ben asıl sebebı ogrenmek ıstıyom belkı hormon sorunun var esımın ılac kullanınca duzelecek bunu denemeden bılemeyz ama en azında spermı artırıp sansımızı arttırırız dye dusunuyorum
ben duymustum bunu daha oncede dılek ıcın dımı
her yer yapmıyo güzelim ya bide pahalı bi test diye biliyorum sana bişi diyim aylarca oyalaılar bizi hormon takviyesi diye artan sperm değil eşimin kilosu oldu eğer imkanınınz varsa tüp derim direk yoksa öteki türlü cebiniz yanar sadece
hıhı dilek için tatlım
tup bebek yaptık hatta ptesı negatıf aldım yne yaptrcaz ama sebep kromozon yada baska bseymı dye dusunuyom testlerı yaptırıp sonra gonul rahatlıgı ıle tup bebek yaptrcam ama bu turl hep aklımda bı kosesınde kalıyo acaba tutcakmı bı sorunmu var dye
kızlar bilen yanıtlasın bilipte yanıtlamayanın kaynanası gelsin :)))))))))))))))))))))))
kızlar bilen yanıtlasın bilipte yanıtlamayanın kaynanası gelsin :)))))))))))))))))))))))
şimdi bizden 12.gün mumuş topladılar ya adet ne zaman olunur peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?