eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım bence kıst amelıyatıda aynı yumurta toplama ıslemı gbıdır korkma az bı kasıgın agrır okadar ıgneden korkuyomusun da sen

bugün pek halim yok belim ağrıyo sağ kasığımdan bişey giriyo arka taraftan çıkıyo sanki ishal olmuş bebek gibi huzursuzum kızlar

sağolun kızlar destekleriniz için duaya başlıcam hani bizim bi ara ayetel kürsimiz vardı okuyoduk noldu o iş gene başlasak hiç değilse oyalanacak bişey olur bana ve sizlere tabi isterseniz

canım yaaa ben okumaya çalışıyorum ama hayrına bi de sen okurmusun? kendimi dua açısından eksik hissediyorum çünkü ben okuyamadım pek... sebebini bilmiyorum ama konsatre olup okuyamıyorum içim hiç rahat değil o yüzden(

sağolun kızlar destekleriniz için duaya başlıcam hani bizim bi ara ayetel kürsimiz vardı okuyoduk noldu o iş gene başlasak hiç değilse oyalanacak bişey olur bana ve sizlere tabi isterseniz

canım nasıl okunuyo ayetel kursı bellı bı sayısıylamı okunuyo yanı o anlamda sordum

okurum tabi sanamı okunacak paylaşalım istersen

kız onu diyen bendim :)))))))))))

canım merhaba kromozon testını her yer yapıyomu polıkınlıkler yanı bızım merkez bısey demedı sperm yeterlı dedı ama ben asıl sebebı ogrenmek ıstıyom belkı hormon sorunun var esımın ılac kullanınca duzelecek bunu denemeden bılemeyz ama en azında spermı artırıp sansımızı arttırırız dye dusunuyorum

yaa tatlım benim öylee bu 3. anestezi alışım hepsinde de ağlayarak ve çok yorgun ağrılı uyandım sevmiyorum ben onun için sevmem için herhalde hiç işlem yapılmadan yani ağrım olmadan 1-2 gün uyuyup dinç bi şekilde uyanamam lazım :)) eve geldim uyudum başım öyle bi tutmuş ki akıllara zarar çatlıyoo...,
canım söylediklerinde çok haklısınn ben bi öncekide 8 güne kadar sesimi çıkarmadım 10,gün yaparım diye plan yapıodum ama 8 gün kanamamla sonucu öğrendim ama o süreye kadar ağırlıklı olarak olumlu bi ruh halindeydim zaman zaman gergin oluyordum ama miragemm yaa bu kez çooook farklıyımm psikaytr savunma mekanzman bu senin dedii geçmiş tedaviyi hatırlamıyorumm hem de hiç bir aşamasını... vee bomboşum heyecan falan yok merak yok olursa olacak diyorum ve nispeten daha rahat gibiyimm rabbim sabrımı veriyor sanırımm.. onun için sözz söylediklerinin hiçbirini yapmayacağım :)))

her yer yapmıyo güzelim ya bide pahalı bi test diye biliyorum sana bişi diyim aylarca oyalaılar bizi hormon takviyesi diye artan sperm değil eşimin kilosu oldu eğer imkanınınz varsa tüp derim direk yoksa öteki türlü cebiniz yanar sadece

tup bebek yaptık hatta ptesı negatıf aldım yne yaptrcaz ama sebep kromozon yada baska bseymı dye dusunuyom testlerı yaptırıp sonra gonul rahatlıgı ıle tup bebek yaptrcam ama bu turl hep aklımda bı kosesınde kalıyo acaba tutcakmı bı sorunmu var dye

kızlar bilen yanıtlasın bilipte yanıtlamayanın kaynanası gelsin :)))))))))))))))))))))))

şimdi bizden 12.gün mumuş topladılar ya adet ne zaman olunur peki

kromozom sıkıntısı değilde başka bişi olabilir istersen başka merkezlerle görüş bilgi al ama önce araştır netten

kızlar bilen yanıtlasın bilipte yanıtlamayanın kaynanası gelsin :)))))))))))))))))))))))

şimdi bizden 12.gün mumuş topladılar ya adet ne zaman olunur peki

ben son adet bıtınmınden tam 21. gun adet olurdum olede oldu transfer oldu 11.gun oldum sasmadı hıc yanı gercı sen normalde kac gunde bır olurdun ole hesapla bence bulursun gunu ıns olmaz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…