eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı güzel bir akşam diliyorum

canım çok güzel bi fikir ama işte ben arapça bilmiyorum türkçe okuyarak bi yanlış yaparsam kimsenin niyetini eksik yapmasına sebep olmak istemem ama bildiklerimi okumak için elimden geleni yaparım

ben cevap verdim bilee :))

ama bi totem yaptım dün misafirim vardı adet olmuş evdeki tüm pedleri verdim :)) totem olsun diyee :)))

Havinim iyiym çok şükür sen nasılsın iyimisin?

Canım sen arapçasını bilmiyorsun o zaman biz senin eksiğini okuruz sen hiç merak etmee

canım çok güzel bi fikir ama işte ben arapça bilmiyorum türkçe okuyarak bi yanlış yaparsam kimsenin niyetini eksik yapmasına sebep olmak istemem ama bildiklerimi okumak için elimden geleni yaparım

bende yıkanınca başlarım okumaya rabbim şimdiden okuduğunuz kuranları duaları kabul etsin

Canım sen arapçasını bilmiyorsun o zaman biz senin eksiğini okuruz sen hiç merak etmee

ayy canım çok teşekkür ederim ayetel kürsi ve namaz dualrını falan biliyorum çocukken öğrendiğimiz okunuşlarından ama arapça bilmediğim için kurandan okunacak uzun olana sureleri bilmiyorum aslında yukarıdaki listeden çoğunu yapmak istiyorum ama iişte bilmiyorum körşeytan dediklerimi nedir yapamıyorum

yine ezberimdeki sureleri okurum herkes için ama ezberimde olmayanları türkçe okunuşundan okuyabilirm ama ona da emin olamıyorum hani bi eksik falan olur arapça olmayınca kimsenin niyeti eksik kalmasın benim yüzümden die söyledimmm

ben tuba arkadaşımız için istiyosanız dua listesi ayarlayayım akşama hallederim inşallah
Düzenli olur o şekilde karışıklık olmasın ne kadar okunduğunu bilmiş olalım

Ben çıkıyorum şimdi eşimin gelmesini bekleyeceğim iğne saatim geldi
Görüşürz arkadaşlar ben akşam dua listesini ayarlayacağım inşallah

canım yemeye çalış bu haftalar önemli biliyon sen yeki bebişlerin güzel gelişsin

Havinim böyle aklıma getireyimde canım çeksin diyorum daha beter tiksiniyorum
Şimdi kalkıp makarna yapacağımz azıcık yarım tabak yesem yeter valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…