hoşgeldin kuzucum nasılsın bakalım
canım 50 tane okuyum benbelırleyın kımın kac tane okuyacagını ona gore brazdan okurum aksama bıter
Bugün artık ayetel kürsiyi niyet aldık onu okuyalım inşallah.Bundan sonra kim ne dua isterse söylesin okumak isteyenlere dağıtsın Allah ın izniyle yer gök duayla ayakta.Birbirimize bir faydamız olur belki.Ne zaman derseniz elimden geldiğince dilim döndüğünce yardımcı olurum inşallah.
serseri :)) o zaman kendin niye yapmıyosun millete akıl veriyosun da??
üniversite hastaneleri yapıyor ama çok uzun süre bekletiyorlar. her yer yapmıyor. bazı özeller yapıyor araştırıp bulucan işte onları da.
angel anladım ben. sen zorla bana küfür ettirmeye çalışıyosun, ama etmiycem işte. etmiycem, sabırlı bir insan oldum bi kere ben. senin şimdi tam tedavinin orta yerindeyken regl gününle işin ne? hesaplayacak başka şey mi bulamadın be kadın? çıldırtma beni ya, siz de cevap vermeyin şuna Allah aşkına. orda oturmuş kendi kendine bişeyler yapıyo yaw. :)))))))))))) delirttin he. git puzzle yap sen.
canım çok güzel bi fikir ama işte ben arapça bilmiyorum türkçe okuyarak bi yanlış yaparsam kimsenin niyetini eksik yapmasına sebep olmak istemem ama bildiklerimi okumak için elimden geleni yaparım
ben cevap verdim bilee :))
ama bi totem yaptım dün misafirim vardı adet olmuş evdeki tüm pedleri verdim :)) totem olsun diyee :)))
Havinim iyiym çok şükür sen nasılsın iyimisin?
canım çok güzel bi fikir ama işte ben arapça bilmiyorum türkçe okuyarak bi yanlış yaparsam kimsenin niyetini eksik yapmasına sebep olmak istemem ama bildiklerimi okumak için elimden geleni yaparım
bende iyiyim şükür iyi olmana sevindim devam ediyomu mide bulantıların
canım benim hoşgeldin iyi yapıyon canım gir gir
Canım sen arapçasını bilmiyorsun o zaman biz senin eksiğini okuruz sen hiç merak etmee
Evet devam ediyooo aman aman etsin inşallahhh bugün bişey yiyemedim bi parça ekmek
Bide içim yanıyo ayran içtim
Hb tatlim :))) nasilsin canim
canım yemeye çalış bu haftalar önemli biliyon sen yeki bebişlerin güzel gelişsin
çok şükür iyiyim sen nasılsın
Ben çıkıyorum şimdi eşimin gelmesini bekleyeceğim iğne saatim geldi
Görüşürz arkadaşlar ben akşam dua listesini ayarlayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?