okurum tabi sanamı okunacak paylaşalım istersen
canım abdessız okunacaksa eger okuyum cunku abdest almama 2 gun var em muslumanın musluman kardesıne ettıgı duan daha cabuk kabul gorurr
canım ben kendime başladımm 60 okudum ama şimdi lekelenmem var opudan dolayı ben 313 tek başıma bitirmeyi düşünüyorum en azından onu yapmaya çalışacağım sen de ne okumak istersen içinden ne gelirse onu okursan sevinirim çünkü ben arapça yazı bilmiyorum ezbere duaları okuyorum sadece ama paylaşırız da ne oku dersen okurum
kromozom sıkıntısı değilde başka bişi olabilir istersen başka merkezlerle görüş bilgi al ama önce araştır netten
Arkadaşlarım,yoldaşlarım kim ne kadar ayetel kürsi istiyorsa niyet edip okurum sayı bildirin yeter
gülüm tubadefekti için okucaz ilk ne kadar okuyabilirseniz o şimdilik 60 okumuş kendi için
ben okunur diye biliyorum
en ıyısı her testı yaptrmak sonra tedavı olmak dktora sordum bende kan pıhtılasmasıolabılırmı baksakmı dye olmaz dedı ılla 3. denemede olmadktan sonramı bakacaklar genelde okuyorum dktorlar hep 3. denemeden snra tutmazsa arastırıyolar once yapsalarda ınsanların umudu kırılmasa
kızlar bilen yanıtlasın bilipte yanıtlamayanın kaynanası gelsin :)))))))))))))))))))))))
şimdi bizden 12.gün mumuş topladılar ya adet ne zaman olunur peki
kendinmi okucan 313ü ozman ben ne okuyayım senin için kenzül arş okuyayım istermisin
canımm yeterki oku ne istersen oku benden başka talip yok gibi şu an :)))Arkadaşlarım,yoldaşlarım kim ne kadar ayetel kürsi istiyorsa niyet edip okurum sayı bildirin yeter
kuzummm sen şuanki durum için soruyosan progesteron desteğini kesmeden olmazsın ama bi istisna olarak ben oldum ilk tüp bebeğimde transferden sonraki 8. günde ama normalde gebelik testi yapılır negatifse ilaçlar kesilir 2-3 gün içinde olursun...
olur oku ne istersen oku :)))
canımm yeterki oku ne istersen oku benden başka talip yok gibi şu an :)))
gülüm tubadefekti için okucaz ilk ne kadar okuyabilirseniz o şimdilik 60 okumuş kendi için
Tamam canım benim bende 100 tane okurum inşallah.Yarına bitiririm Allah nasip ederse.
canım 50 tane okuyum benbelırleyın kımın kac tane okuyacagını ona gore brazdan okurum aksama bıter
tuba özel msj attım sana bak şu an senin için okunuyo dualarımız inş.. kabul olunur
Selam kizlar is yerinden kacamak giriyorum,dedim ya bagimlilik yapti :)))
kız onu diyen bendim :)))))))))))
canım merhaba kromozon testını her yer yapıyomu polıkınlıkler yanı bızım merkez bısey demedı sperm yeterlı dedı ama ben asıl sebebı ogrenmek ıstıyom belkı hormon sorunun var esımın ılac kullanınca duzelecek bunu denemeden bılemeyz ama en azında spermı artırıp sansımızı arttırırız dye dusunuyorum
kızlar bilen yanıtlasın bilipte yanıtlamayanın kaynanası gelsin :)))))))))))))))))))))))
şimdi bizden 12.gün mumuş topladılar ya adet ne zaman olunur peki
canım çok tşk ederim güzel duaların için, ne kadar ihtiyaç duyuyor insan böyle zamanlarda dualarınız ve destekleriniz için ... hiç tanışmasakta aynı paydada birleşiyor olmak aynı duyguları aynı sıkıntılatı paylaşıyor olmak yakınlaştırıyor bizi birbirimize..umarım bu sohbetler devam eder buralarda kalmaz sadece...
benim negatif kesinleşti arkadaşlar. şimdilik kendimi işyerindeki odama kapadım toparlanmaya çalışıyorum.
gunaydin arkadaslar nasilsiniz kac gundur giremiyorum topige mide bulantilarim bitiriyor beni cok kotuyum
negatif sonuc alan arkadaslar gecmis olsun insallah en kisa zamanda rabbim yuzunuzu guldursun gonlunuze gore versin
pozitif sonuc alan arkadaslar tebrik ediyorum sizleri allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucaginizada alirsiniz
Selam güzel anneler ve anne adayları
Nasılsınız ? Sayfalar yine almış başını gitmiş.Benim dün opum oldu. Allah'a çok şükür 9 yumurtam toplandı. 7'si olgun çıkıp 6'sı döllenmiş. Şimdi dua ediyorum hepsi yaşayıp PGT'ye girsinler ve altın yumurtam bulunsun Bu arada yumurta sayısı az görünen arkadaşlar opuda sayı artabiliyor. Benim 5 yumurta görünmesine rağmen 9 toplanıp 7'si olgun çıktı. İnşaallah sizlerin de sayı fazlalaşır..
bilmiyorum kızlar kalktığımdan beri herkese çatıyorum önce eşimden başladım sonra annemden çıktım ağlamaya ağlayamıyorum hemen sağ şakağıma ve burnuma ağrı giriyo uyuzluk mu bu yoksa şımarıklıkmı anlamadım kendimi rahatlatmaya çalışıyorum testimi cuma yaptırcam gene ateşim çıktı benim
mirage, niis ve havinsu teşekkürler kızlarr :)) bugün toplandı yumurtalarım vee ben yine ağlayarak uyandım.... aslında bu kez ben fazla boşverdim sanırımm bomboş hissediyorum heyecan korku merak hiç bişey yok içimde ve önceki tedaviye dair hiçbişey hatırlamıyorum bugün ağrıyla uyandım eşim geçende böyle olmuştun dedi ben hatırlayamadım sadece çok sinirli oluyorum...yarın arayıp haber verecekler bekliyorum...
merhabalar
bende 3.5 yıllık evlıyım ve buay tüp bebek tedavisine başladım uzun prtokol olacak kullandıgım bi ialaç var lucrin bu ilacı kulanan var mı bır kac bılgı almak ıstyrum..
canım ben okuyum sana hemen ama adetım suan okunurmıkı
ben okunur diye biliyorum
Selam kizlar is yerinden kacamak giriyorum,dedim ya bagimlilik yapti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?