- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
Kızlar bu akşam kokoci arkadaşımız için okuyalımmı 313 tane aytetelkürsü okumak isteyen varsa hemen okuyalım bu gece
Listeyi yapayım ben
çok sevindim darısı başımıza olur inş...
Maşallah canım tebrik ederim inşallah devamıda gelir kucağınada alırsın
Darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah
Kokoci arkadaşımız için Ayetel kürsü listesi (313 tane)
Merve02----------------100
Miss angel--------------50
evet arkadaşlar yokmu arttırannn
küstüm işte ben neden yokum benim dua kabul olmiymi
kızlar şu an o kadar mutluyum ki... yarın test günümdü, dayanamayıp sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ve tabi hemen hastaneye kan tahliline koştum:)) sonucum 120 yani hamileyimmmmmmm:))))))) Allahım o kadar güzel bi duygu ki.... Aynı hastanenin bahçesinde aylar önce neden benim çocuğum olmuyo diye hıçkıra hıçkıra ağlamış hatta ağlama krizine girmiştim. Kayınvalidem zor zaptetmişti beni, herkes bana bakmıştı , rezil oldum diye günlerce üzülmüştüm sonra.... ve bugün.. yine herkes bana baktı, ama bu sefer ağladığım için değil sevinç çığlıkları atıp eşimin boynuna sarıldığım için:) belki yine rezil oldum ama bu sefer hiiiçççç umrumda değil:))))) Rabbimin ne günleri var !!!!!
kızlar şu an o kadar mutluyum ki... yarın test günümdü, dayanamayıp sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ve tabi hemen hastaneye kan tahliline koştum:)) sonucum 120 yani hamileyimmmmmmm:))))))) Allahım o kadar güzel bi duygu ki.... Aynı hastanenin bahçesinde aylar önce neden benim çocuğum olmuyo diye hıçkıra hıçkıra ağlamış hatta ağlama krizine girmiştim. Kayınvalidem zor zaptetmişti beni, herkes bana bakmıştı , rezil oldum diye günlerce üzülmüştüm sonra.... ve bugün.. yine herkes bana baktı, ama bu sefer ağladığım için değil sevinç çığlıkları atıp eşimin boynuna sarıldığım için:) belki yine rezil oldum ama bu sefer hiiiçççç umrumda değil:))))) Rabbimin ne günleri var !!!!!
kızlar bu akşam kokoci arkadaşımız için okuyalımmı 313 tane aytetelkürsü okumak isteyen varsa hemen okuyalım bu gece
listeyi yapayım ben
25 ben alıyorumKokoci arkadaşımız için Ayetel kürsü listesi (313 tane)
bende 50 tane okuyayım cnm100 tne bnokyum ama ne zamna kadr onuda söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?