eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin..burdan yumurta sorunu olan arkadaşlar için yazıyorum ben transfer günü bu konuyu dr umla konuştum hatta.ben bundan 5 yıl önce transfer yaptığımda 18 yumurtam oldu 13 ü döllendi.bu tedaviye başladığımda dr bana ne yapmışın vucuduna 2 yumurtan kalmış dedi.beş yaş büyüdüm dedim hayır bu yaşlarda 7 veya 8 yumurtan olmalı bu hızla seneye bilemedin öbür sene menepoz dedi(bu arada sigara öldürüyo kızlar)ben çok ağladım ilaçlara başladım ama ağlayarak sinir sistemim çöktü.hastanede sema hemşire vardı sağolsun beni odasına çağırdı durumu anlattım.üzülme ilaçlarla yükselir sigaranı azalt ve bol bol eğlen dedi.biz bir yumurtaya sevindiğimiz hastalar biliyorum dedi.hakikaten de tedavi sonrası yumurta sayım yediye çıktı.dr a transfer sabahı beni ne kadar üzdüğünü anlattım o ise bana gerçekçi olduğunu söyledi.ama stresi azaltırsankesinlikle olumlu sonuçlanıyo...

bende çok sevindim cnm hadi hayırlısı bende tedavimin 6.günündeyim ulun hocam haftaya salı yumoşları toplarız belki dedi senin böyle ağrısız demen benide cok rahatlattı.cok sevindim. inşlh güzel haberlerinide alırız :) sen nerede tedavi oluyorsun cnm.

merhabalar arkadaşlar .... ben buraya ilk kez yazıyorum galibaa... dolu dolu bi topik tüm bebek isteyenlere ve anne adylarına allım yardım etsin... ben 39 yaşındayım 7 yıldır bbek tedavileri ile uğraşıyoru ne eşimde ne bende belirgin bi problem yok ve buna rağmen 2 defa gebelik yaşadım ilki düşükle 2. si dış gebelikle sonuçlandı ve açık ameliyatlaa sol tüpüm alındı sonrasın bi aşılama oldu fakat oda hüsranla sonuçlandı çok yorulmamıza rağmen yaş faktöründen dolayı tedaviyi bırakmadık ilaç tedavileride sonuç vermeyince konya eurofertilde tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve tedavimize 10 gün önce verilen iğnelerle başladık bu sürede 4 defa yumurta kontrolu oldu son kontrol bu gün idi ve güzel sonuçlar anlattı dr. .. alisami bey yaşına rağmen çok güzel büyümüşler yumoşların ya cuma yada cumartesi trasferini yaparız dedi nolur banada dua edin hayırlısıyla transferim gerçekleşsin...burda toplaqnan insan ların hepimizin tek bir amacı var. bi ebbek bi yavru allah hepimize hayırlısını versin inşallah....:)

allahım tüm isteyenlerle beraber sana da bizlere de nasip etsin inşallah.....hayırlı olsun inşallah canım ...

derincimm hadi gözün aydın diyelimm.kesinmiş gibi iyi düşünelim iyi olsunn.Allahım sağlıkla kucağına almayı nas,ip etsin..

çok saol canım benim, inş öyledir olumsuz düşünmek istemiyorum, darısı tüm isteyenlerin başına.. tabi herşeyden önemlisi devamının gelmesi 2. denememde 10 haftalıkken kaybetmiştim bebeğimi, o yüzden şuan korkumdan sevinemiorum bile(

korkumdan yapamıyorum canım aslında belirti var ama belirtiyede inanmıyorum çünkü belim ağrıyor en iyisi kan testinde öğreneyim:18::18:

tabiki en öenmlisi ve kesin sonuç kan testi kafanı bulandırmak istemiyorsan yapma canım bekle gününü, been çıkmasa da üzmicektim kendimi, gerçi çıkıp çıkmdığı da belli deil ama bi kan testi yaptırayım ondan sonra böle net konuşucam.. inş pozitifi görürsün canım benim dualarım siizlerle

Canım ben yan etki olarak en belirgin şişlik hissettim. Ellerim ayaklarım şişmişti sanki vücudum ödem yapmıştı onun dışında yan etkisi yoktu sanırım. Ben hala ilacının yeteceğini düşünüyorum :)) Bana mutlaka haber ver bittiğinde adet olduğunda:)

Canım inşallah hamilesindir ben çok okumuştum forumda test gününden birkaç gün evvel silik çizgi görüpte hamile olanları:)) Ben hamile olduğunu düşünüyorum ve dualarım bu yönde inşallah 3 gün sonra çok güzel değerlerle hamileliğini yazacaksın :)

Hayırlı olsun canım inşallah hepsi döllenir güzel güzel bebişleriniz olur :))

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba 25 eylülde bursa acıbademde 2 embriyo transferim oldu.bugün tam 9 gün oldu 2 gündür çok fazla bel ağrım ve kasık ağrım var. bide bugün çok şiddetli bi baş ağrım var korkumdan ilaçda içemiyorum ne yapsam bilemedim (

Mervecim bende ne kadar istiyorsanız seve seve okuyabilirim :)
Allah'ım Transferi olan ve test tarihi bekleyen tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun inşallah hep pozitif sonuçlar görüp okuruz burda:))

canım dr unu arayabilirsin benin iki gün önce şiddetli bir baş ağrım oldu artık mideme vurdu içim bulanıyordu kusacak duruma geldim aradım sakın kusma dediler ve parol kullanabilirsin ağrı kesici başkası olmaz dediler.ama yine de ara sor istersen

benimde midem bulanıyo migren gibi bi ağrı aradım dr ameliyattaymış biraz daha bekleyeyim ozaman

inş senin de düşündüğün gibidir canım 3 ün bekleyemicem sanırım cumaya yaptırmayı düşünüyorum testi, inş burda iyi bi değer paylaşırım, asıl heycan bundan sonra başlıyor, allah tamamına ermeyi de nasip etsin inş, tüm hamileler ve adayları için..

inşallah canım inşallah :) Ben burda okuduğum her hamile haberine kendime sevindiğim kadar seviniyorum çünkü o bekleyişleri defalarca yaşadım senin şu anki heyecanını bile hissedebiliyorum o zaman yarından sonra Allahın izniyle senin hamileyimmmmm yazını görmeyi umud ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…