hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin rabbim....
tarihlerimiz çok yakın kızlarr benimde 10 ekimmm Allahım hepimizin yardımcısı olsun
9 Ekim de benim inşaallah hepimiz hayırlı haberler alırız :))
dün öğleden sonra işte çok kötü kasıklarım belim agrıdı evde yemek sonrası 2-3 saat yattım bugun iyiyim çok şükür.
Sanırım fazla oturmak yaramadı kızlar hemen kötüye yormayalım
olmadı kızlar negatifi aldım maalesef(
günaydınlar herkese bugün adetimi oldum kısmetse yarın başlıyorum inş dualarınızı eksik etmeyin
hayırlısı olsun güzelim aynı anda başlıcaktı seninle.ama dr adetin bitince gel bakalım önümüzdeki ay başlarız dedi.nerde tedavi olucaktın
evet peşpeşeyiz, ama ben aşılamada olduğu gibi tahlil günü gelmeden kırmızı kartı görecek gibiyim
allah korusun saçmalama benimde bi sürü ağrım var addet sancısı gibi arada BENDE KARAMSARLIĞA KAPILIYORUM AMA SONRA KENDİMİ TOPARLIYORUM ÜZME KENDİNİDE BEBEĞİNİ DE DİYORUM SENDE KAFANI BÖYLE ŞEYLERE YORMAAAA.....HAYIRLI HABERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH
canımm allah razı olsunn çok saoll rabbim senin de gönlünün muradını versin 14 embriyom vardı bugün yarın için tekrar haber bekliyorum bu kez öyle zor oldu ki tutmazsa eğer bi daha ne zaman cesaret edebilirim bilmiyorum...
canımm allah razı olsunn çok saoll rabbim senin de gönlünün muradını versin 14 embriyom vardı bugün yarın için tekrar haber bekliyorum bu kez öyle zor oldu ki tutmazsa eğer bi daha ne zaman cesaret edebilirim bilmiyorum...
hayırlısı olsun güzelim aynı anda başlıcaktı seninle.ama dr adetin bitince gel bakalım önümüzdeki ay başlarız dedi.nerde tedavi olucaktın
evet peşpeşeyiz, ama ben aşılamada olduğu gibi tahlil günü gelmeden kırmızı kartı görecek gibiyim
allah korusun saçmalama benimde bi sürü ağrım var addet sancısı gibi arada BENDE KARAMSARLIĞA KAPILIYORUM AMA SONRA KENDİMİ TOPARLIYORUM ÜZME KENDİNİDE BEBEĞİNİ DE DİYORUM SENDE KAFANI BÖYLE ŞEYLERE YORMAAAA.....HAYIRLI HABERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH
doğru söylüyorsun cnm, ama daha önce hiç hamile kalmadığımdan herşeyi adete yorumluyorum. tamam cnm söylediklerini ben de uygulayacağım.
kızlar şu an o kadar mutluyum ki... yarın test günümdü, dayanamayıp sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ve tabi hemen hastaneye kan tahliline koştum:)) sonucum 120 yani hamileyimmmmmmm:))))))) Allahım o kadar güzel bi duygu ki.... Aynı hastanenin bahçesinde aylar önce neden benim çocuğum olmuyo diye hıçkıra hıçkıra ağlamış hatta ağlama krizine girmiştim. Kayınvalidem zor zaptetmişti beni, herkes bana bakmıştı , rezil oldum diye günlerce üzülmüştüm sonra.... ve bugün.. yine herkes bana baktı, ama bu sefer ağladığım için değil sevinç çığlıkları atıp eşimin boynuna sarıldığım için:) belki yine rezil oldum ama bu sefer hiiiçççç umrumda değil:))))) Rabbimin ne günleri var !!!!!
Kizlar ne alemdesiniz..yarin eşime spermiogram yapilacak inş iyi sonuç aliriz..ilkinde az cikti ama kaliteliymis o yuzden ii dedi dr ama bakalim ne olacak..ben yattm ii geceler booll bebişleerrrr :))))
mirage canım senin tedavide başlar biter benim transfer olur bu akşam doktoru aradım transferim 2 ay sonraya erteledi diğer adet olduğumda ara beni dedi ona göre yönlendireceğim seni ondan sonraki adetinde de işte kontroller falan transfer günüm belli olcak benim bebelere kavuşmama iki ay var mirage canım sen bile bu arada pozitif haber verirsin bize eminim
Sevgili mirage ve tüm diğer anne adayları,
ben Eylul 16 da ilk tüp bebek tedavime başladım. 1 Ekimde embriyolarım kondu, şimdi 4. günde beklemedeyim. 36 yaşındayım, eşimde de morfoloji %1 idi.İstanbul da tedavi oluyorum. Listenize eklerseniz sevinirim. Bu topiğe girip sizlerle iletişimde olmak beni rahatlatıyor doğrusu. Umarım allah dualarımızı duyar.Hepinize sağlıklı ve hayırlı hamilelik ve sağlıklı bebekler gelsin inş....Sevgiler...
umutlu bekleyişlerimizin, rahmimizde yeşerticeğimiz filizlerle büyümesi, annelik yolunda devam etmesi dileğiyle...
ben de gebelik testi tarihini sabırsızlıkla bekleyenlerdenim. Allah hiç birimizin emeğini, umudunu boşa çıkarmasın. Gebelik testi için son 8 gün.
olmadı kızlar negatifi aldım maalesef(
günaydınlar herkese bugün adetimi oldum kısmetse yarın başlıyorum inş dualarınızı eksik etmeyin
mirage senin test tarihin ne zamandı ben pek takip edemiyom da
canım sonucun çıktığın zaman haberdar et. merak ettim. inşallah yüksek çıkar.
hiç üzülme havinim ertelendi diye. kesin vardır bir hikmet bunda da. bir de sakın bir yere kaybolma. negatif alanlar da illa ki denemeye devam edecek, daha burdayız yani.
hoşgeldin vusu. seni de listemize ekleyeyim. ilk sayfamızda listemiz var. ama ara ara da olsa gelip durumundan bizi haberdar et olur mu? inşallah bebeğine kavuşursun canım.
iyi şanslar musmutlucuk. umarım sonuç seni çoook mutku musmutlu eder :))
olsun kokocicim, yola devam bi tanem. napalım kısmet böyleymiş, vakti değilmiş. Allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin, yine denersiniz. döküntüler neymiş peki?
haydiii hayırlısı niisciiim :))
thanx kullanıcısından alıntı
kızlar şu an o kadar mutluyum ki... yarın test günümdü, dayanamayıp sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ve tabi hemen hastaneye kan tahliline koştum:)) sonucum 120 yani hamileyimmmmmmm:))))))) Allahım o kadar güzel bi duygu ki.... Aynı hastanenin bahçesinde aylar önce neden benim çocuğum olmuyo diye hıçkıra hıçkıra ağlamış hatta ağlama krizine girmiştim. Kayınvalidem zor zaptetmişti beni, herkes bana bakmıştı , rezil oldum diye günlerce üzülmüştüm sonra.... ve bugün.. yine herkes bana baktı, ama bu sefer ağladığım için değil sevinç çığlıkları atıp eşimin boynuna sarıldığım için:) belki yine rezil oldum ama bu sefer hiiiçççç umrumda değil:))))) Rabbimin ne günleri var !!!!!
cnm hayırlı olsun allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?