bugün transfer sonrası 9.günümdü hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım 41.65 çıktı sonucum hamilemiyim
cnm erken yaptırdıgın için böyle çıkmıştır ama bence katlanır degerin şimdiden hayırlı olsun
saol cnm inş hepimiz güzel haberler alıcaz bende yarın 3. denememe başlıcamsaol tatlım darısı başınıza
saol tatlım darısı başınıza
tebrik ederim canımm çok sewindim allah hayırlı eylesinn
tatlım işlem kısa protokol uygulandı bize mikro yapıldı çünkü gittiğimiz merkez hep mikro yapıyormuş eşim oligospermiydi hayatım bende daha önceden rahim yapışıklığı ameliyatı olmuştum neyse clinarta gittiğimizde doktor eşimin spermiyogramına baktığında işime yarayacak sperm sayısının 1.3 milyon olduğunu söylemişti ki daha önceki testlere oranla çok düşmüştü sayımız ve morfolojimizde 1 di. bana geçen ay histeroskopi yaptı doktorum çünkü yapışıklıkların nedeni belli değildi allahıma şükür kötü bişey çıkmadı eşim sigarayı bıraktı öyle vitamin hormon falan hiç bi halta yaramadı bizde bitkisel tedavilerde ben hiç genetik test demedim çünkü bulunduğumuz yerde maalesef böyle şeyler yok gelelim tedavimize bana gebelik aşısı yapıldı transferden önce eşimden alınan kan ile biliyosun 1 embriyom kalmıştı benim ve dondurulmuşumda yoktu allahıma hamdolsun yüzüme baktı ve benide anne yapacak inş.. daha düne kadar anne olamıcakmıyım diyen ben bugün bebeğimin haberini aldım hamdolsun rabbime üzülme hepinizi için artık duacıyım inş... hepinizi çok seviyorum iyiki yanımdasınız...
bugün transfer sonrası 9.günümdü hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım 41.65 çıktı sonucum hamilemiyim
olmadı kızlar negatifi aldım maalesef(
Canım 9. Gün için çok güzel bir sonuç bence hamilesin inşallah katlayarak devam eder değerin:)
yolum daha uzun ve sabırsızlanmya başladım arkadaşlar yaaa
amin hayalcim tek dileğim bu
çook sevindim canımm hayırlı olsun
amin hayalcim tek dileğim bu
canım bizler için dua et hamişlerin duası kabul olurmuşşş :)))))
İnşallah canm benim Allahım tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın:) 12. Günde bile 60 ile 100 arası çıkıyor genellikle ki senin 9. Günde çok güzel maşallah:) bir daha be zaman yaptıracaksın kan testi gününde mi yoksa sabırsızlanıp yarın mı:)
olmadı kızlar negatifi aldım maalesef(
hepiniz için ediyorum kızlar ayetel kürsilere muhakkak katın beni bugün nihan için 45 tanem var sıra bendeydi nihandan sonra :)))))))))))) allahım sizlerede nasip eder inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?