eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

anladım canım, teşekkür ederim. haydi hayırlı olsun diyelim tekrardan :)))

amin hayalcim tek dileğim bu

İnşallah canm benim Allahım tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın:) 12. Günde bile 60 ile 100 arası çıkıyor genellikle ki senin 9. Günde çok güzel maşallah:) bir daha be zaman yaptıracaksın kan testi gününde mi yoksa sabırsızlanıp yarın mı:)

canım bizler için dua et hamişlerin duası kabul olurmuşşş :)))))

hepiniz için ediyorum kızlar ayetel kürsilere muhakkak katın beni bugün nihan için 45 tanem var sıra bendeydi nihandan sonra :)))))))))))) allahım sizlerede nasip eder inş....

cumartesi yaptırcam 2 gün sonra bide pztsi doktora gitcem inş...

hepiniz için ediyorum kızlar ayetel kürsilere muhakkak katın beni bugün nihan için 45 tanem var sıra bendeydi nihandan sonra :)))))))))))) allahım sizlerede nasip eder inş....

sağol cnm ağzına sağlık nihancım bu arada senin için okudum ben rabbim kabul etsin inşallah

bugün transfer sonrası 9.günümdü hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım 41.65 çıktı sonucum hamilemiyim

canım çok sevindim tebrik ederim allah tamamına erdirsin inş bende eşime söylüyorum ama oda gününde yapalım diyor o yüzden pazarı bekliycem:18:

miss angel çok tbrik ediyorum.çoookk sevndm.Rabbim sağlıkl kucağına almak nasip etsin.Kokoci umudunu yitirme 3.denmede kabuğunu soydurm tkniğinş denettir dr a bnm öyle tuttu.sıkma tatlı canını nolur.Allhtan ümit kesilmz,vakti gelmdi=aysena2286;26741964]canım çok sevindim tebrik ederim allah tamamına erdirsin inş bende eşime söylüyorum ama oda gününde yapalım diyor o yüzden pazarı bekliycem:18:[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…