Kızlar ben giremedim hastaydim epey kusura bakmayin
hasta mıydın? geçmiş olsun canım neyin var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar sevindim ki anlatamam tam senin için 100 ayetel kürsi okudum netin başına geçtim haber vereyim diye senden güzel haber geldi Allahım tamamına erdirsin arkadaşım darısı benim ve bekleyen bütün arkadaşların başına inşaallah![]()
![]()
benim eşimin sperm sayısı birden daha da düşünce genetik test istediler. pazartesi günü 3 hafta olacak işte, 3 haftada çıkıyormuş. ödüm patlıyor aksi birşey çıkarsa test sonucundan diye ama burdakiler de korkma diyolar. du bakalım. herşey yolundaysa reglin ikinci günü doktoruna gittiğinde ilk iğneni yapar canım.
Canim bizim de ml de 300binsperm var, morfoloji ve motilite yuzde 1, yuzde 99 anormal ve hareketsiz, genetik test y delesyon testi yaptirdik sorun cikmadi benim esim cocukken menenjit gecirmis o nedenle boyle olurmus, nisanda gittik biz ilk o zaman esimin degeri de 100 bindi canli, klomen ve arginmax kullandi esim bu zamana kadar, 1 ay genetik testleri bekledik, sonra bende kist gorduler dogum kontrol hapi kullandim rezerv sorunum da cikinca iki ay biosteron derken eylulde ancak basladim canim sendesorun yoksa hemen basla biz kadinlarin heray degisken oluyo her aymuayeneye gittim kontrollerde 3 folikul oldugu bile oldu, tedavime 6 folikulle basladim 12 yumurta toplandi, simdi labaratuarla konustum dollenme olmus yarin gozlemleyecekler haber vereceklerinsallah hepimiz birgunmucizemize kavusacagiz mucizebebeklerimiz olucak....
bizim ilk 400 000 di bugün 1 milyon çıktı..inş. yeterlidir bizim için yaaa..benim yumurtalıklarda yoktu 1 ay önce kontrole gitmiştim..bakalım neler olacak
canım transfer yapıldı bakalım 10 ekimde belli olacak inşallah.bu arada benim eşimde sperm bulunmadı sperm üreten hücrelerden sadece 8 tane bulundu düşün artık milyar sperm i.inden sadece 8 hücre o yüzden üzülmeyin sizin eşleriniz çok daha şanslı yani tese mikro tese ile çok çok kaliteli spermlerde bulunabilir ama bunlar hep ekstra ücret o yüzden doktorlar olası durumlar gerçekleşmesse bu aşamalara giriyor.mesela ben iki kez denedim olmadı dr dedi ki olması gerekirdi bu nedenle size gen tahlili yapıcam ya genden kaynaklı tutmadı yada rahimde bişiy var dedi bide rahim traşlaması dedikleri bi yöntemle ameliyat oldum tedavi öncesi
niis sana mesaj attımmm
Çokk endişeliydin. Bak korktuğun gibi olmadı .Allah'a çok şükür canım. Hamilesin.. Gözün aydın..Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahh
![]()
Kokoci canım Allah yardımcın olsun. Ne söylesek boş. Ama inan yarın daha iyi olacak herşey.. Gün günden acın azalacak.. yeni tedavi için alternatifler düşünmeye başlayacaksın.. İnşallah bir dahaki tedavinde bebeğini kucağına alacaksın..Aminnnnn
![]()
Sevgili mirage ve tüm diğer anne adayları,
ben Eylul 16 da ilk tüp bebek tedavime başladım. 1 Ekimde embriyolarım kondu, şimdi 4. günde beklemedeyim. 36 yaşındayım, eşimde de morfoloji %1 idi.İstanbul da tedavi oluyorum. Listenize eklerseniz sevinirim. Bu topiğe girip sizlerle iletişimde olmak beni rahatlatıyor doğrusu. Umarım allah dualarımızı duyar.Hepinize sağlıklı ve hayırlı hamilelik ve sağlıklı bebekler gelsin inş....Sevgiler...
umutlu bekleyişlerimizin, rahmimizde yeşerticeğimiz filizlerle büyümesi, annelik yolunda devam etmesi dileğiyle...
ben de gebelik testi tarihini sabırsızlıkla bekleyenlerdenim. Allah hiç birimizin emeğini, umudunu boşa çıkarmasın. Gebelik testi için son 8 gün.
olmadı kızlar negatifi aldım maalesef(
günaydınlar herkese bugün adetimi oldum kısmetse yarın başlıyorum inş dualarınızı eksik etmeyin
hiç üzülme havinim ertelendi diye. kesin vardır bir hikmet bunda da. bir de sakın bir yere kaybolma. negatif alanlar da illa ki denemeye devam edecek, daha burdayız yani.
QUOTE]
canım üzülmedim ama kaderim meklemekten yana yazılmış haziranda çıktım yola ve kasımın son haftasına kadar beklemek düşüyo bana inş transfer günüm geldiğinde rabbimin izniyle embriyolarım sağlıklı çözülür ve bana transfer olduktan sonra sıkı sıkı tutunurlar ve bende inş hamile kervanına katılırım hepiniz önden gidin canım ben arkadan yavaş yavaş geliyom ayın 6 yahutta 7 sinde ablama gideceğim nasipse bıraz kafa dağıtmak için buralardan kaybolmasamda ufak bir tatil yapacağım
bugün transfer sonrası 9.günümdü hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım 41.65 çıktı sonucum hamilemiyim
canım benim senin adına çok sevindim rabbim dualarını kabul etti canım rabbim sağlıklı sıhatli evladını kucağına almayı nasip etsin rabbim değerinin katlanıp çoğalmasını nasip etsin
bende anneme idrar testi aldırdım bgn onu yapcam gerçi transferimin 7 günü çıkarmı bilmiorum ama inş bende hamileyimdir
canım sakın yapma test idrarda çıkmaz ve acabalar beyninde dolaşmaya başlar üzme kendini test gününe daha var inş test gününde güzel haberlerle gelirsin topiğe
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum
Malesef test sonucum negatif sıpalar yine yerinde durmadılar. Biraz maddi olarak kendimizi toparlayalım en kısa zamanda 3 yaptırıcaz
Hepinizi öpüyorum
canım benim seni okadar merak ettimki rabbim sabır versin inş diğer denemende pozitifi görür kızına kardeş hediye edersin
yolum daha uzun ve sabırsızlanmya başladım arkadaşlar yaaa![]()
canım hiç sabırsızlanma uzun sandığın yol o kadar çobuk bitiyoki bu seferde acaba testimi ikigün önce yapsan pozitif çıkarmı diye düşünmeye başlıyacaksın
Canim doktorunen dogru zamani soyler o yuzden gec olsun guc olmasin bu arada vucudun dinlenir....herseyde hayir vardir benim de cok ertelenmisti de...
QUOTE]
canım benim haziranda çıktım bu yola bak ekimden de 4 gün yedik ama olsun ben beklerim sabrederim rabbim benim hakkımda hayırlı olanı benden daha iyi bilir
canım benim çok geçmiş olsun çabuk toparlan bende nihan için 75 tane ayetel kürsi okudum
Hepimiz bebeklerimize bir an once kavusmak istiyoruz.Ben hep hayirlisi ve saglikli olacak ise olsun diyorum. Hepiniz icin temennim bu. Butun bebislerimiz saglikli olsun ins....
canım rabbimden hep hayırlısını istiyoz rabbim hakkımızda hayırlı olani bilir inş en kısa sürede bize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verir
akasya canım nasılsın senin yumurtalardan haber varmı nasipse transfer ne zaman
gamze canım sen nasılsın
hkere canım senin hemilelik nasıl gidiyo
bn iğne kullnmadım trnsfrden snra.elevit,göbeğe climara bnt ve crinone vaginal jel kullnyom.proginx iğne arttı 1,denemdn isteyen vrsa göndereym