• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kokoci canım benım demek benı merak ettın tesekkur ederım.sana ozel mesajdan yazmıstım ama gıtmemıs demekkı. ayrıca kutumun doldugunu bılmıyordum hemen sıldım sımdı. ben de ınsanım sonucta bugun ben de goz yaslarımı tutamadım.gercı senın sonucundan ve belırtılerımızın gecmesınden bende negatıfı az cok tahmın ettım bu yuzden dun aksam ıdrar testı yaptım uyumadan once. testte tek cızgı cıkınca anladım olmadıgını. tabı goz yaslarım bosaldı bırden. hemen buradan yazdım anlattım durumu. bazı arkadaslar sag olsun benı tesellı etmek ıcın bazı kısılerde ıdrarda cıkmadıgı halde kanda cıkar dedıler. oyle olmasını ınanın cok ıstedım yınede.bır umıt yaptırdım sabah testı ama sonuc aynı.

bır sure ara vermek ıstıyorum her ne kadar cok takmamıs gıbı yapsamda yoruyor bu surec. ne zaman baslarım bılmıyorum. kokocı sen ne zaman baslamayı dusunuyorsun?

bugun pozıtıf alan var mı? angel 5 demek sen de negatıf sonuc aldın. senınde hakkında hayırlısı olsun kader arkadasım. hepınıze burada oldugunuz ıcın tesekkur edıyorum.

gebelık takıplerını memorıal atasehırde yaptıran var mı? varsa kıme gıdıyorsunuz?memnunmusunuz?

sevgılerımle...

canım benim merak etmez olurmuyum bugün kaç kere girdim, belki bir şey yazmışsındır diye...
daha dün negatif alan biri olarak seni en iyi anlayacak kişiyim maalesef :((

inanırmısın dün sanki canımın yarısı gitti, kimseyle konuşamadım, telefonlara çıkmadım akşam eşimle sarıldık çocuklar gibi ağladık...
ama Allah'ım büyük bende son günlerde çok umutlu değildim bu yüzden bugün çok daha iyiyim.
Allahım kavuşamadan kaybettiğimiz yavrularımızın sabrını veriyor...

doktorunla konuştun mu ?
Saolsun Cem Bey aradı konuştuk, ben kendisinden memnunum 1 kere daha onunla deneyeceğim, en azından daha farklı bir yöntem uygular diye düşünüyorum...

en kısa zamanda biz de kavuşacağız bebeklerimize inşallahh..

bak dün tekrar denemeye gücüm yok diye ağlıyordum, bugün doktorla konuşurken 3 ay sonra tekrar deneyeceğiz dedim....
yine denk getiririz belki :))

canım allah yardımcın olsun sabır versin...Allahım seni de sen gibi olumsuz sonuç alan arkadaşlarımı da bir daha bu acı ile sınamasın inşallah...

Canim merhaba sen de bu crinon jel mi kuklaniyosun bu uzub kismi sonuna kadar itip derine mi sikiyosunuz ben yarisina kadar itip sikiyorum acaba yanlis mi
evet canım derine sıkıyoruz :)

canım benım merak etmıssınız. evet bugun kanda beta hcg yaptırdım sonucum sıfır.yanı negatıf. benımde olmadı malesef. ne dıyelım dıyecek fazla bırsey yok. hep hayırlısı olsun dıye dua etmıstım demekkı hayırlısı boyleymıs.daha zamanı gelmemıs. Rabbımın ol demesı lazım ki olsun. bızde hayırlı zamanı ve Rabbımın ol demesını beklıyoruz.

bırde arkadaslarım, benım ıkıncı denemem dondurulmuslarımla olcak.2. denemsini dondurlmuslarla tup yaptırmanın fıyatı ne kadar oluyor bılen var mı? surec nasıl oluyor yanı kac defa gıdılıyor hastaneye? benım dondurulmuslarım memorıal atasehırde oldugu ıcın ben yıne orada deneyecegım. bu hastaneyle ılgılı ayrıca bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım. farklı hastaneye gıdenlerde bılıyorsa sızlerınde paylasımlarınızı duymak benı sevındırecektır.

arkadaslıgınız ıcın, yurekten sevınc ve uzuntulerınız ıcın ve deneyımlerınızı paylasım bırbırımızı burada anladıgımız ıcın tesekkurler. sevgıler...

Canım ataşehir memoriala gidebiliyorsan hisar hast. doç dr Birgül Gürbüz lede görüşmeni tavsiye ederim. yada netten bi araştır. ben çok memnun kaldım doktorumdan.

canım benim üzme kendini, elbet bir gün bizimde olacak...
kader ortağımsın sen benim..
aynı hastanede transfer olduk, sonuçlarımızı bir gün arayla öğrendik :((

benim hiç dondurulmuşum yok :(( bak senin en büyük avantajın dondurulmuş tam 10 blostasist yumurtan var...
dondurulmuş transferinde çok daha az ilaç kullanıyorsun, iğne falan yok diye biliyorum ve çok daha az maliyetli, bizim hastanede 1.570 TL ben sormuştum...
eğer dondurulmuşlarının çözülme ve dondurulmalarında bir sorun çıkmazsa 2 embriyodan tam 5 kere daha deneyebilirsin...

canım cok tesekkur ederım hersey ıcın. canım benım toplamda 10 tanesı dollendı fakat 3 tanesı kalıtesızmıs onlar devam edemedı.kalan 7 den 2sı transfer edıldı. gerıye kalan 5 tanesı donduruldu canım.onlarında 2 tanesını cok ıyı dedıler. dıgerlerı de ıyı sayılır dedı. sanırım sadeve 2 tanesı cozulunce devam eder. dıgerlerı zıyan olur dıye dusunuyorum.hepsını bırlıktemı cozuyorlar yoksa ayrı ayrı cozulebılıyormu bılmıyorum.umarım bır sonrakı denmemızde tum negatıf alan arkadaslar pozıtıfı goruruz.

hastene bılgısı ıcınde ayrıca tesekkurler

canım benım merak etmıssınız. evet bugun kanda beta hcg yaptırdım sonucum sıfır.yanı negatıf. benımde olmadı malesef. ne dıyelım dıyecek fazla bırsey yok. hep hayırlısı olsun dıye dua etmıstım demekkı hayırlısı boyleymıs.daha zamanı gelmemıs. Rabbımın ol demesı lazım ki olsun. bızde hayırlı zamanı ve Rabbımın ol demesını beklıyoruz.

bırde arkadaslarım, benım ıkıncı denemem dondurulmuslarımla olcak.2. denemsini dondurlmuslarla tup yaptırmanın fıyatı ne kadar oluyor bılen var mı? surec nasıl oluyor yanı kac defa gıdılıyor hastaneye? benım dondurulmuslarım memorıal atasehırde oldugu ıcın ben yıne orada deneyecegım. bu hastaneyle ılgılı ayrıca bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım. farklı hastaneye gıdenlerde bılıyorsa sızlerınde paylasımlarınızı duymak benı sevındırecektır.

arkadaslıgınız ıcın, yurekten sevınc ve uzuntulerınız ıcın ve deneyımlerınızı paylasım bırbırımızı burada anladıgımız ıcın tesekkurler. sevgıler...

CNM ne desek boş biliorum ama hayırlısı böyleymiş dmekki

selam güzel yirekli güzel gönüllü anne adayları hapinize hayırlı akşamlar

kızlar bişeyi merak ediyorum yumurta toplamadan korkuyordum çok şükür korktuğum gibi olmadı:) transfer nasıl yaşayanlar anlatabilirimi acı oluyormu....şimdide onun korkusu sardı:)

kızlar bişeyi merak ediyorum yumurta toplamadan korkuyordum çok şükür korktuğum gibi olmadı:) transfer nasıl yaşayanlar anlatabilirimi acı oluyormu....şimdide onun korkusu sardı:)

Canım benim hiç korkma en zorunu atlatmışsın.Transver sadece muayene oluyo gibi hiç bir acısı ağrısı yok.Hatta çok güzel bi duygu ultrasondan bebişlerin rahme düşüşünü izliyorsun ve o andan itibaren hamile gibi davranmaya başlıyorsun.Yani anne olmaya en yakın noktada oluyorsun.İnşallah bebiş veya bebişler sıkı sıkı tutunur bu korkularını sana unuttururlar

yok cnm allttan muayene gibi hatta öyle sayılır bişiy yokk

Back
X