canım benim inş rabbim bizi bu sefer sınadı diğer tedavilerimizde hayırlı evlatlarımızı bize bahşedecek rabbim
üzülmek mi yıkılırım bu üçüncü hayal kırıklığım olur
inşallah canım bekliyoruz vakti saati gelince olcak allahın izniyle
akşam akşam banka deli etti yaaa. 75 tl yıllık kart aidatı kesmişler yine insafsızlar. deli ettiler beni telefonda yine.
canım benim biz isteyelim bu yolda yürümeye devam edelim rabbim çabalarımızı gayretlerimizi emeklerimizi zayi etmez bizede hayırlı evlatlar nasip eder
güzel dileklerini ileten arkadaşlarım moral oldunuz bana teşekkür ederim. melisdilek, kokoci ve negatif sonuç alan diğer arkadaşlar inşallah bizde bir dahaki sefere güzel haberi alır bebeğimize kavuşuruz..
evet canım hamileyim sanırım hala inanamıyorumdaAllah razı olsun herkese nasip etsin inşallah. Kayserideyim dr.um nurettin türktekin. Elimden geldiği kadar yardımcı olurum tabi.
evet cnm allah izin veririse inş yarın alcam çok korkuyorum
kızçeler nabersiniz bakalım
bugün negatif alan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda bebiklerinize kavuşursunuz
mirage tatlım yaz anam tüketici haklarına son 5 yılı çatır çatır al ben aldım çünkü
kızçeler nabersiniz bakalım
bugün negatif alan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda bebiklerinize kavuşursunuz
mirage tatlım yaz anam tüketici haklarına son 5 yılı çatır çatır al ben aldım çünkü
Kız ne diyim sana e mi? Bankacılara benim derdim topiğim bana yeter gidin başımdan diyeydin
doktorum nurettin bey memnunum ama ben rabbimin şansız yüzüne gülmediği kullarındanım sanırım bizim kide sebebsiz infertelite 5.kez tüp bebek 1 aşılama umutlarım tükendi artık şimdi düşük yapıyorum
1. Denememde dış gebelik bi de 1.5 yıllık evliyken doğal düşüğüm var bıktım artıkkkk
canım inş bir dahaki sefere rabbim kavuştursun meleklerine seni ve diğer negatif alan arkadaşları benim de pazar günü bakalım ne olacak
doktorum nurettin bey memnunum ama ben rabbimin şansız yüzüne gülmediği kullarındanım sanırım bizim kide sebebsiz infertelite 5.kez tüp bebek 1 aşılama umutlarım tükendi artık şimdi düşük yapıyorum
1. Denememde dış gebelik bi de 1.5 yıllık evliyken doğal düşüğüm var bıktım artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?