eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

inşallah canım bekliyoruz vakti saati gelince olcak allahın izniyle

canım benim biz isteyelim bu yolda yürümeye devam edelim rabbim çabalarımızı gayretlerimizi emeklerimizi zayi etmez bizede hayırlı evlatlar nasip eder

akşam akşam banka deli etti yaaa. 75 tl yıllık kart aidatı kesmişler yine insafsızlar. deli ettiler beni telefonda yine.

kızçeler nabersiniz bakalım
bugün negatif alan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda bebiklerinize kavuşursunuz
mirage tatlım yaz anam tüketici haklarına son 5 yılı çatır çatır al ben aldım çünkü

hayirli aksamlar kizlar..

meslidilek angel5 geçmis olsun Allah kolaylik versin

dehesa tebrik ederim canim Allah kucagina almak nasip etsin

canım benim biz isteyelim bu yolda yürümeye devam edelim rabbim çabalarımızı gayretlerimizi emeklerimizi zayi etmez bizede hayırlı evlatlar nasip eder

havinim bizde şöyle bir sorun var embriyolar oluşuyor. ama ilerleyemiyor hiç dondurulamıyor.transferlerim 3. günde oluyor.şimdiki transferimde grede 2 denildi.2.kalite ile gebelik elde eden yokmu veya dondurulmuşu olmayıp düşük kaliteyle?

aysen79 için ayetel kürsi

Aysen79 arkadaşımız için 313 ayetelkürsü listesi

Havinsu---------------------52------- ukundu
Biricik-----------------------52--------okundu
nhntrkmn--------------------52
Aysen79---------------------52
Merve02---------------------53
Seminay84-------------------52

cumartesi aksam 22 ye kadar tamamlayalim insaAllah

güzel dileklerini ileten arkadaşlarım moral oldunuz bana teşekkür ederim. melisdilek, kokoci ve negatif sonuç alan diğer arkadaşlar inşallah bizde bir dahaki sefere güzel haberi alır bebeğimize kavuşuruz..

canım inş bir dahaki sefere rabbim kavuştursun meleklerine seni ve diğer negatif alan arkadaşları benim de pazar günü bakalım ne olacak

evet canım hamileyim sanırım hala inanamıyorumda Allah razı olsun herkese nasip etsin inşallah. Kayserideyim dr.um nurettin türktekin. Elimden geldiği kadar yardımcı olurum tabi.

doktorum nurettin bey memnunum ama ben rabbimin şansız yüzüne gülmediği kullarındanım sanırım bizim kide sebebsiz infertelite 5.kez tüp bebek 1 aşılama umutlarım tükendi artık şimdi düşük yapıyorum
1. Denememde dış gebelik bi de 1.5 yıllık evliyken doğal düşüğüm var bıktım artıkkkk

taze anne adayı senden ne haber nasılsın

ya benim anlamadığım madem geri veriyolar, yasa da çıkmak üzere, hala nasıl talep edebiliyorlar bu ücreti? bi de iptal edin o zaman dedim. 1 hafta içinde aranacaksınız aranmazsanız 1 hafta sonra otomatik iptal olur dedi. blöf yaptım ama bu şekilde iptal ettire ettire kalan son kartım. iptal ederse kartsız kalcam. limiti de yüksekti bi daha alamam öyle yüksek limit, napcam bilemedim.

canım mucizeyi ne zaman yaşıyacağını bilemezsin ondan umutsuz olma bu sefer belki herşey hakkında güzel olur olmazları olduran rabbim bu sefer seninde bebeğini kucağına sağlıklı almanı nasip eder belli olmaz

canım inş bir dahaki sefere rabbim kavuştursun meleklerine seni ve diğer negatif alan arkadaşları benim de pazar günü bakalım ne olacak

inşallah canım, rabbim pazar günü sana pozitif almayı nasip etsin ve diğer bekleyenlere bayram gününüz olsun inşallah

Canım benim çok zor bi süreç 5 deneme gerçekten çok çok zordur muhakkak.Ama öyle yüzüne gülmediği kullardanım falan deme.Herşey Rabbimin bir ol demesiyle.Vardır Rabbimin bi hesabı sakın kaybetme umudunu. Hz.Meryem i düşün Hz.İsa nasıl babasız dünyaya geldi.Hz. Zekeriya yı düşün kendi yaşlı eşi kısır olduğu halde nasıl evladı oldu.Bunlar bize örnek ve bu yaşadıklarımız imtihan.Allah yar ve yardımcın olsun

Allah sabir versin canim,Rabbim tez zamanda gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…