eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

slm canım :)) dua listelerini hazırlayan merve arkadaşımız .kendisi yeni hamişşş ve sık sık giremiyor :))))) girdiğinde de gözünden kaçmıştır. hatırlatırız :)))

Mirage hagi banka?
YKB kart aidatını onundeki 3 ayda belli bir miktar harcama yapma şartıyla iptal ediyor. Bir de maaş hesabının olduug bankayı gerekirse maaşını başka bankaya ve ya şubeye transfer edecegini falan soyle. Acıkcası tehtid et. Başka yolu yok. Kardeşim Garanti'yi ne yazık ki tehtid etmek zorunda kaldı. tıpış tıpış iade ettiler hesaba.
Ne gunlere kaldık...

amin canim tesekkurler insallah darisi hepinizin basina

ebruli canım çok dua et inş rabbim bizede yaşatsın anne olma anne olma yolunda ilk adım olan hamileliği canım uzak görünenleri yakın yapan rabbim inş bizede tattıracak anneliği duada unutma canım

asil canım noldu anlamadım ama ben senin mesajını okudum sıkma canını sen bazen böyle gerginlikler olur bebeşini düşün bize duat taze anne adayım benim

Tebrik ederim. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:))

banka adı vermek yasak olabilir, ama şu an habire tv'de yeni reklamları dönen bir banka :)) ben o dediğin tehdit yöntemlerinde uzman oldum artık. diğer bütün kartlarımda tehdit ettim yine de iptal ettiler. bir tek bu bugüne kadar belli şartlarla iade yapıyodu. bu seferki şartları o kadar salakça ki hiçbirini kabul edemedim. du bakalım bankacı bi arkadaşım var o bankanın başka şubesinde pazartesi günü ilgilenecek ama inşallah şak diye kapamazlar. kalırım ortada vallahi :)))

asil canım noldu anlamadım ama ben senin mesajını okudum sıkma canını sen bazen böyle gerginlikler olur bebeşini düşün bize duat taze anne adayım benim

Dua etmezmiyim canım her zaman. Bi kaç gündür doğru düzgün girmiyordum geçmiş sayfalarada baktım dua konusunda falan arkadaşlar biraz gerilmiş.Bazı arkadaşlar arasında gerçekten yanlış anlamalar olmuş onlara üzüldüm. Herşey yoluna girer inşallah bizde burda sadece sonuç alacak olan arkadaşların test sonucu için stres yaparız veeee pozitif sonuç alıp rahatlarız inşallah.

Kızım sizin probleminiz ne? Kıza uzulmemesini soyluyorum bu da mı batıyor? 3 yumurta hiç de az degil. doktorlar 1 yumurta olsun yeter diyor. Benimde 3 yumurtam oldu benim de ikisi dollendi. Bir yumurta yaşadı. dondurulmuşum cozunurken bozuldu ve 2 hakkım oldugu halde 1 transfer edildi. İlla acitasyonmu yapalım ayrıca soylediklerimde hiç bir kötu bir şey yok.
Agla zırla uzulmu diyim. Vah vah yazık cok uzuldum. umut et mi diyim.Kızın durumunda bir sorun yok. 3 tane guzel yumurtası olmuş bunun için mutlu ol dedim. Burada hiç yumurta bulunamaynlarda var belki bize de bir dahaki sefer bu olacak. Kız doktorunun kendisini teselli etmek için 3 yumurtası olduugnu soyledigini dusunuyor .Doktorun evet seni teselli için soylemişmi denmeli?
Acımasız sensin gecenin bu vaktinde beni geriyorsun lafa kime neden yazıldıgını anlamadan atlayıp!
Ne demek istedigimi bile algılayamamışssın saçma sapan bir cevap yazıyorsun bana. Kime soyledigimi neden soyledigimi bile anlamamışssın.Bırak da mesajın sahibi cevap versin.

ben senin kızın değilim bu birincisi.asıl anlamayan sensin asıl sorun senin uslübün..yani sende olmayan şey...

canım insanız hatalarda yaparız yalnışta anlaşılırız bu doğamızda var sen takılma herkes aynı yöne bakmak zorunda değil canım sen ondan üzme kendini üzme yeğenimi tamammı

İkizlerinle mutluluk dolu bir hayat dilerim. Sonucun bir hayli yuksek. Tek yumurta ikizi mi yoksa çift yumurta mı?Bunu neden sordum diyorsan 35 yaş altı tek yumurta diyip duruyorlar acaba bazı merkezler fazladan mı yumurta koyuyorlar diye merak ettim . Benimbir dondurulmuşum ziyan oldu da.

mirage canım nasılsın

iyiydim canım da bu banka durduk yere gerdi beni şimdi. bir de birden aklıma geldi bu pazartesi kocamın kromozom analizi test sonucu belli olacak. yaaaaaaaaaaaaaa çok korktum birden ((

Aed :)) senin durumun şu anda adın çıktı dokuza inmez sekize. yarına kadar bir durulsun herkes. yarın yeniden yoluna girer herşey. bazen burda oluyo böyle. yazı dilinde birbirimizin mimiklerini falan göremioruz da yanlış anlıyoruz birbirimizi. amacımız ortak, derdimiz ortak. gerisi teferruat. nolur hepiniz bir sakin olun...bugünkü konuşmalar hiiiö olmamış gibi davranırsak başarabiliriz...

mervee inan şimdi gördüm msjını.sayfaları oku oku hep karıştı.
canım eşimle doktorumuz görüşmüş bugün.eşim ben pek anlamadım bide sen arar görüşürsün dedi.bakalım yarın ben arıycam.
rabbimden hiç ümit kesmedim.umutla bekliyorum allah büyük

canım insanız hatalarda yaparız yalnışta anlaşılırız bu doğamızda var sen takılma herkes aynı yöne bakmak zorunda değil canım sen ondan üzme kendini üzme yeğenimi tamammı

canım benim yiğenin ellerinden öpsün inşallah. Sizlerle konuşurken içimden keşke aynı şehirde olsak diye geçiyor. Artık hepimizin elinde iğne ilaç dolaplar dolardı

evet amacımız ortak olabilir.ama bu şahsın kşmseye kızım diye hitabı hoş değil ..insanlara var işte ne üzülüyon demek var birde olsun cnm çok şü,kür buda olmuş gene de şansın var demek var ikisi de aynı anlama geliyo uslübu gerçekten çok ama çok kaba

ben senin kızın değilim bu birincisi.asıl anlamayan sensin asıl sorun senin uslübün..yani sende olmayan şey...
sen benim nasıl konuşacagımı ve ya nasıl konuşmam gerektigini soyleyecek ne konumdasın ne da kapasiteye sahipssin. herkes kendi uslubuna baksın.

Ah canım 3 tane yumurtan olmuş buna da şukur diyecekmişim. Gayet guzel 3 yumurtası olmuş. Buna sevinmeli. Az oldugunu vurgulayarak sen umutlarını kırıyorsun ben degil.

ciddisin di mi? Sen benim kızım degilsin!
Tekrar soyluyorum bırak da mesajın sahibi cevap versin. sende sanırım o kişinin avukatı degilsin. Sende uslup olduguna eminim ! Oyuzden herkesin aklını kendisine bırak.

Sanırım ozellere gidiyorsun ve doktorlar ve hemşireler sizi çok pofpofluyor.Devlete kuurmlarına git hiç oyle zoel bir muamele yok. Açıkca neyse onu soyluyorlar.Onlara uslubunuz deme şansınız da olmaz.o yuzden lutfen bana akıl oğretmeyin. ben bir kişiyi çok hassas oldugundan uzuldugunu ve uzdugumu dusundugumden kendisinden ozur diledim onun dışında sizi ilgilendiren bir konu yok. O yuzden bırakın da herkes kendi işini yapsın

Son düzenleme:
haviiiiiniim, bişeyler yapar mısın? ben çözemiom tek başımaaaa (( napcaz bu kızları bööleeee?

evet özele gidiyorum 50 kere de 100 defa da özele gidecek param var ama kocamıkn sadece 2 defa daha deneyebilecek spermi var..ve benim son şanslarım ...param olsa ne yazar.. her şey para değil ilk msj dan beri tutturmuşsun özel di bilme .senin sorunun sanırım bu komplex benim ki ise acı anladın mıı......

benim bildiğim 9 dan büyük olmalı..benimki en son 14,5 du..doktor normal dedi ama üst sınırı bilmiyorum..inşallah tutunur
bebeklerin sana:))

canımsorun şu ki alt sınır 7 mm miş benim 8 onun için çok da umutlu değiliz... inşş canım

oyyy kuzummm hemen söyleyelim merveyee sen üzülmee

gün canım 15 idare edebilirsen hemen iptal ettir kuyruğu dik tut aynı bankadan bile kart isteyebiliyosun hemen kart iste açılış tarihini not al sene bir ay öncesinden başka kart isteyip eskiyi iptl ettir kii bir aya kalmaz ararlar tekrar açalım die tecrübeyle sabittt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…