Arkadaşlarım , güzell anne adaylarııı öncelikle buradan yetkililere sesleniyorum :)) defalarca bende dua okumak istiyorum bana da yazın dememe rağmen sürekli gözünüzden kaçtı sanıyorum...yani bölye düşünmek istiyorum..bir kez ve son kez daha rica ediyorum..eğer yine dikkate alınmazsam dışlandığımı hissedeceğim( üzülerek...
Saygılarımla ...
ya benim anlamadığım madem geri veriyolar, yasa da çıkmak üzere, hala nasıl talep edebiliyorlar bu ücreti? bi de iptal edin o zaman dedim. 1 hafta içinde aranacaksınız aranmazsanız 1 hafta sonra otomatik iptal olur dedi. blöf yaptım ama bu şekilde iptal ettire ettire kalan son kartım. iptal ederse kartsız kalcam. limiti de yüksekti bi daha alamam öyle yüksek limit, napcam bilemedim.
amin canim tesekkurler insallah darisi hepinizin basina
Arkadaşlar anlaşılan son zamanlarda herkes gergin. Hepimiz birbirimizi yanlış anlamaya müsaitiz. Ama bu topikte olmamızın sebebi bile bir umut aramak. Birbirimizden bişeyler öğrenmek. Ben burda güzel arkadaşlıklar kurulduğuna inanıyorum. Bu süreçte herşey yeteri kadar yorucu ve yıpratıcı. Lütfen biz bari birbirimizi yıpratmayalım. Kimin kime sebep olduğunu bilemeyiz belkide ben ve ya diğer arkadaşlarım içinizden birinin duası sayesinde pozitifi gördük. Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz ve aynı stresi yaşıyoruz lütfen anlayoşlı olalım. Bizi bizden başka kim anlayacak.Hepinize kucak dolusu sevgi ve anlayış gönderiyorum
merhaba kızlar yazdılarınızı okuyorum, bende paylaşmak istedim, bugün transferin 10. günü 2 gündür idrar testi yapıyor ve silikte olsa çift çizgi görüyordum, artık dayanamadım bugün kan tahlili yaptırdım değerim 289 çıktı:)) hamileyimmmmm:))) bişi sormak istiyorum iki gün öncesinden değerin yüksek olması ikiz olma ihtimalini doğurur mu???
darısı tüm isteyenlerin başına, allah hamişlerin de bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin..
Mirage hagi banka?
YKB kart aidatını onundeki 3 ayda belli bir miktar harcama yapma şartıyla iptal ediyor. Bir de maaş hesabının olduug bankayı gerekirse maaşını başka bankaya ve ya şubeye transfer edecegini falan soyle. Acıkcası tehtid et. Başka yolu yok. Kardeşim Garanti'yi ne yazık ki tehtid etmek zorunda kaldı. tıpış tıpış iade ettiler hesaba.
Ne gunlere kaldık...
asil canım noldu anlamadım ama ben senin mesajını okudum sıkma canını sen bazen böyle gerginlikler olur bebeşini düşün bize duat taze anne adayım benim
neden insanlara karşı bu kadar sertsin benimde 3 yumurtam oldu ve döllenirken sadece 2 si döllendi.transfer yapıldı.olmassa maddi anlamda da manevi anlamda da sıfırdan başlamam gerek.
ve bana dr um 3 senin yaşın için çok az sen 2 yıla kalmaz menapoza girersin dedi.sen insanların duygularını bilmeden çok ağır dille eleştiri yapıyorsun.3 yumurta kim için olduğunu bilmeden okudum evet umutsuz değil ama az bir sayı.senin ki gerçekçilik değil her doğru her yerde söylenmez seninki düpedüz kabalık.bazen doğrularında yumuşatılmaya ihtiyacı var senin dr un sana moralin tedavi sürecinde ne kadar önemli olduğunu anlatmamış sanırım sürekli insanların moralini bozacak cümleler kuruyorsun..dilin çok ama çok kaba ve kırıcı.
Kızım sizin probleminiz ne? Kıza uzulmemesini soyluyorum bu da mı batıyor? 3 yumurta hiç de az degil. doktorlar 1 yumurta olsun yeter diyor. Benimde 3 yumurtam oldu benim de ikisi dollendi. Bir yumurta yaşadı. dondurulmuşum cozunurken bozuldu ve 2 hakkım oldugu halde 1 transfer edildi. İlla acitasyonmu yapalım ayrıca soylediklerimde hiç bir kötu bir şey yok.
Agla zırla uzulmu diyim. Vah vah yazık cok uzuldum. umut et mi diyim.Kızın durumunda bir sorun yok. 3 tane guzel yumurtası olmuş bunun için mutlu ol dedim. Burada hiç yumurta bulunamaynlarda var belki bize de bir dahaki sefer bu olacak. Kız doktorunun kendisini teselli etmek için 3 yumurtası olduugnu soyledigini dusunuyor .Doktorun evet seni teselli için soylemişmi denmeli?
Acımasız sensin gecenin bu vaktinde beni geriyorsun lafa kime neden yazıldıgını anlamadan atlayıp!
Ne demek istedigimi bile algılayamamışssın saçma sapan bir cevap yazıyorsun bana. Kime soyledigimi neden soyledigimi bile anlamamışssın.Bırak da mesajın sahibi cevap versin.
Dua etmezmiyim canım her zaman. Bi kaç gündür doğru düzgün girmiyordum geçmiş sayfalarada baktım dua konusunda falan arkadaşlar biraz gerilmiş.Bazı arkadaşlar arasında gerçekten yanlış anlamalar olmuş onlara üzüldüm. Herşey yoluna girer inşallah bizde burda sadece sonuç alacak olan arkadaşların test sonucu için stres yaparız veeee pozitif sonuç alıp rahatlarız inşallah.
mirage canım nasılsın
Kızım sizin probleminiz ne? Kıza uzulmemesini soyluyorum bu da mı batıyor? 3 yumurta hiç de az degil. doktorlar 1 yumurta olsun yeter diyor. Benimde 3 yumurtam oldu benim de ikisi dollendi. Bir yumurta yaşadı. dondurulmuşum cozunurken bozuldu ve 2 hakkım oldugu halde 1 transfer edildi. İlla acitasyonmu yapalım ayrıca soylediklerimde hiç bir kötu bir şey yok.
Agla zırla uzulmu diyim. Vah vah yazık cok uzuldum. umut et mi diyim.Kızın durumunda bir sorun yok. 3 tane guzel yumurtası olmuş bunun için mutlu ol dedim. Burada hiç yumurta bulunamaynlarda var belki bize de bir dahaki sefer bu olacak. Kız doktorunun kendisini teselli etmek için 3 yumurtası olduugnu soyledigini dusunuyor .Doktorun evet seni teselli için soylemişmi denmeli?
Acımasız sensin gecenin bu vaktinde beni geriyorsun lafa kime neden yazıldıgını anlamadan atlayıp!
Ne demek istedigimi bile algılayamamışssın saçma sapan bir cevap yazıyorsun bana. Kime soyledigimi neden soyledigimi bile anlamamışssın.Bırak da mesajın sahibi cevap versin.
Senin test gunün yarın degilmiydi CANIM yoksa sen mı erken yaptın
Medikal Park'tan aradılar mı
İnsallah o tedavilere ilaçlara gerek kalmadan doğal yoldan bebeğin gelsin sana
Olur mu olur CANIM Allah'ın hikmeti umut etmeye devam edelim
canım insanız hatalarda yaparız yalnışta anlaşılırız bu doğamızda var sen takılma herkes aynı yöne bakmak zorunda değil canım sen ondan üzme kendini üzme yeğenimi tamammı
sen benim nasıl konuşacagımı ve ya nasıl konuşmam gerektigini soyleyecek ne konumdasın ne da kapasiteye sahipssin. herkes kendi uslubuna baksın.ben senin kızın değilim bu birincisi.asıl anlamayan sensin asıl sorun senin uslübün..yani sende olmayan şey...
ciddisin di mi? Sen benim kızım degilsin!
Tekrar soyluyorum bırak da mesajın sahibi cevap versin. sende sanırım o kişinin avukatı degilsin. Sende uslup olduguna eminim ! Oyuzden herkesin aklını kendisine bırak.
Sanırım ozellere gidiyorsun ve doktorlar ve hemşireler sizi çok pofpofluyor.Devlete kuurmlarına git hiç oyle zoel bir muamele yok. Açıkca neyse onu soyluyorlar.Onlara uslubunuz deme şansınız da olmaz.o yuzden lutfen bana akıl oğretmeyin. ben bir kişiyi çok hassas oldugundan uzuldugunu ve uzdugumu dusundugumden kendisinden ozur diledim onun dışında sizi ilgilendiren bir konu yok. O yuzden bırakın da herkes kendi işini yapsın
benim bildiğim 9 dan büyük olmalı..benimki en son 14,5 du..doktor normal dedi ama üst sınırı bilmiyorum..inşallah tutunur
bebeklerin sana:))
Arkadaşlarım , güzell anne adaylarııı öncelikle buradan yetkililere sesleniyorum :)) defalarca bende dua okumak istiyorum bana da yazın dememe rağmen sürekli gözünüzden kaçtı sanıyorum...yani bölye düşünmek istiyorum..bir kez ve son kez daha rica ediyorum..eğer yine dikkate alınmazsam dışlandığımı hissedeceğim( üzülerek...
Saygılarımla ...
banka adı vermek yasak olabilir, ama şu an habire tv'de yeni reklamları dönen bir banka :)) ben o dediğin tehdit yöntemlerinde uzman oldum artık. diğer bütün kartlarımda tehdit ettim yine de iptal ettiler. bir tek bu bugüne kadar belli şartlarla iade yapıyodu. bu seferki şartları o kadar salakça ki hiçbirini kabul edemedim. du bakalım bankacı bi arkadaşım var o bankanın başka şubesinde pazartesi günü ilgilenecek ama inşallah şak diye kapamazlar. kalırım ortada vallahi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?