eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

arkadaşlar bugün transferimin 12.günü doktorum 8 ekimde yani 14. gün test yaptır dedi ben bu sabah dayanamayıp idrar tahlili yaptım negatif çıktı ( çok üzgünüm sizce normalmi çıkmaması off yaa

arkadaşlar bugün transferimin 12.günü doktorum 8 ekimde yani 14. gün test yaptır dedi ben bu sabah dayanamayıp idrar tahlili yaptım negatif çıktı ( çok üzgünüm sizce normalmi çıkmaması off yaa

şimdiden üzme kendini idrarda çıkmaya biliyor bence kan tahlili yaptır için rahat etsin gününde gelmiş zaten kaçıncı gün embriyosu transfer edildi ki 14. gün test yapıyosun?

benim de doktorum amerikanın anlaşmalı doktorlarından erhan cankat, benim de sadece işlemlerim amerikanda olacak. doktorumun özel kliniği var canım.

Benim de 17 ekim test gunum.:) araniza yeni katildim. Transferi dun mu yaptilar?

hayırlı olsun canım. listemize dahil olmak istersen ilk sayfamızdaki tabloya bakıp bilgilerini verebilirsin.

mirage nasılsın bayağıdır soramadım seni ne var ne yok?

nasıl olayım gamzecim. çok gerginim. hala birşey yapamadan elim kolum bağlı oturuyorum. ben tam 2 senedir böyle oturuyorum. hiçbir şey yapamadan. pazartesi günü eşimin kromozom analizi testi çıkacak, onun sonucundan korkuyorum biliyosun. çok gerginim çok. eşimle de tartıştık bugün. hala işinde mutsuz olduğundan söylenip duruyor. bu zamanda bir işsiz kalması eksik, o da olursa dibe vururuz Allah korusun. reglim de yaklaştı herhalde ondan da geriliyorum. sen nasılsın canım? toparladın mı kendini biraz? planın ne?

miss angel değerinin yükselmesine çok sevindim, gördün mü bak herşey güzel olacak canımmm

arkadaşlar dün 6 yumurtam toplanmıştı biliyosunuz... az önce aradılar 2 tanesi döllenmiş pazartesi sabah transfer var....

neden üzülüyosun ki benimde 6 yumurtam toplanmıştı ama sadece 1i döllendi ve bildiğin gibi o mumuşla hamileyim sıkılma sakın varsın 1 olsun senin olsun yeter

canım benim sıkıntı etme vardır bunda da bi hayr bak ben senden önce başladım da ne oldu döndüm dolandım yine başa geldim mutlaka vardır bunda da bi hayır içini ferah tut inş. herşey yoluna girecek geç olsun güç olmasın canım ben biraz ara vereceğim çalıştığım içinde okulların tatil olmasını bekliyeceğim yani haziran gibi Allah nasip ederse ve inş. memoriali düşünüyorum bu sefer

Allahım tamamına erdirsin sorunsuz bir 9 aylık gebelik geçirirsin inşallah

inş. meralcim allah sanada nasip etsin inş... şafak hocaya güven ve moralini yüksek tut 2 saatlik bi istirahattan sonra ayağa kalktım sakın endişelenme zaten o 2 saatte yerini buluyo o allah büyük

miss angel değerinin yükselmesine çok sevindim, gördün mü bak herşey güzel olacak canımmm

inş.. hayatım salı gidicem doktora bakalım bebiş ne alemde hala sağ kasığım top gibi sert karnımda öyle bide şu kabızlığı yensem süper olcak

mis angel tansferden sonra clinart bi kağıt veriyo yapacakların hakkında pc telefonla konuşmak yasak die
ben telefonla mecbur kaldığım durumlarda kulakla konuştum
pc ye hiç bir şekilde oturmadım sen her anını burda paylaştın sana böyle yasaklı bi liste verilmedimi :)))))))

sorun çok ilgincime gitti burda olmamam gerekiyo galiba

ara tatile denk getiremio musun ki?

Kızlarrr yarın genetik test sonucum belli olacak. Sağlıklı varsa transfer yapılacak.. Çok stresliyim.. :18ua edin bana.. İnşallah altın yumurtam benimledir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…