eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar tedavi süreci sitresi ialçların sitresi yumurta toplandı siteres kaç tane olduki sitres .... kadının hayatı sitres şimdide transfer sitresi başladı bende idrara sıkışık gel dediler ne kadar sıkışık gitmeliyim anlayamadım :)) kaçıracak şekildemi:)))))))))))))

bende kullandım ama morarmalar oldu ama eğilip kalkmamı engelleyecek boyutta bişey olmadı Allahım bütün bu yaşadıklarımızın karşılığı verir inşallah

baya bi sıkışık olman gerekiyo canım

gamze merhaba.nasılsın birkaç gündür misafirim vardı aslında hala da varda.ben de memorial düşünüyorum.nasıl şişli memorialmi.ama çok pahalı insan kıyamıyor.ama ben haziranı bekleyemem 1 2 aya başlarım.zaten çok bile bekledim.

bende kullandım ama morarmalar oldu ama eğilip kalkmamı engelleyecek boyutta bişey olmadı Allahım bütün bu yaşadıklarımızın karşılığı verir inşallah

cnm çok saol elimle dokununca bile acıyor ama sadece sağ tarafım neden anlayamadım,ama bu bile moralimi bozmuyo nedense herşey güzel olacak inş bu sefer

hayırlı olsun canım..

cnm hoşgeldin ,öncelikle sakin olmaya çalış lütfen bu ilk denemen sanırım bu stres oyüzden,transferde sıkışık olman gerekiyo rahimi daha iyi görebilmeleri için herşey gönlünce olsun inş emeklerinin karşılıgını alırsın cnm

canım bana 2 saat önceden başla dediler ama mumkun değil dayanamıyorsun
zaten hastahanede 1 saat bekliyorsun o yuzden kasma
2-3 saat önce wc ye gitme
ama su içmeye erken başlama

kızlar bugun tam 7 gun ve ben hiç birşey hissetmiyorum
sadece arada kasık ağrısı başka bir şey yok
nasıl gelecek bu 9 ekim

evet ilk olacak inşallah.. amin cümlemizin allahım gönlüne göre versin inş..

canımm saat 12,30da ordaydaydım saat 1 de tranferim yapıldı pembe eşofman beyaz badi beyaz spor ayakkabı :)) o benn girdim hoca gelince....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…