Meralciğim ;
Genetik test genetik hastalığı ya da kromozom bozukluğu olanlarda yapılıyor. Kromozom bozukluğu olup olmadığı genetik testlerle ortaya çıkıyor. Normal tüp bebek tedavisi gibi süreç işliyor. Tek farkı transfer etmeden önce oluşan embiryolara PGT (genetik test ) yapıyorlar. Sağlıklı varsa transfer ediyorlar.
canım banada dr yapabilirim dedi dosyada pgt ? embriyoların durumuna göre dedi bizim genetik testlerimiz normal 5.tüp bebek denemem olacağı için yapılacak
bide süreci nasıl işliyo embriyo toplandıktan sonra ne kadar bekleniyo acaba bide fiyatı nedir canım
hayırlı akşamlar arkadaşlar dün tedavime başladım hayırlısıyla şuan için herşey yolunda yalnız benim bi sıkıntım var,clexane yani kan sulandırıcı igne beni biraz zorluyor igneyi sabah akşam vurunuyorum morarma olur demişlerdi ve olduda fakat göbegimde acıyor eğilemiyorum hareketlerimi kısıtlıyo kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi anlatabilirmisiniz
akşam akşam banka deli etti yaaa. 75 tl yıllık kart aidatı kesmişler yine insafsızlar. deli ettiler beni telefonda yine.
kızlar tedavi süreci sitresi ialçların sitresi yumurta toplandı siteres kaç tane olduki sitres .... kadının hayatı sitres şimdide transfer sitresi başladı bende idrara sıkışık gel dediler ne kadar sıkışık gitmeliyim anlayamadım :)) kaçıracak şekildemi:)))))))))))))
canım benim sıkıntı etme vardır bunda da bi hayr bak ben senden önce başladım da ne oldu döndüm dolandım yine başa geldim mutlaka vardır bunda da bi hayır içini ferah tut inş. herşey yoluna girecek geç olsun güç olmasın canım ben biraz ara vereceğim çalıştığım içinde okulların tatil olmasını bekliyeceğim yani haziran gibi Allah nasip ederse ve inş. memoriali düşünüyorum bu sefer
bende kullandım ama morarmalar oldu ama eğilip kalkmamı engelleyecek boyutta bişey olmadı Allahım bütün bu yaşadıklarımızın karşılığı verir inşallah
merhaba kızlar yazdılarınızı okuyorum, bende paylaşmak istedim, bugün transferin 10. günü 2 gündür idrar testi yapıyor ve silikte olsa çift çizgi görüyordum, artık dayanamadım bugün kan tahlili yaptırdım değerim 289 çıktı:)) hamileyimmmmm:))) bişi sormak istiyorum iki gün öncesinden değerin yüksek olması ikiz olma ihtimalini doğurur mu???
darısı tüm isteyenlerin başına, allah hamişlerin de bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin..
kızlar tedavi süreci sitresi ialçların sitresi yumurta toplandı siteres kaç tane olduki sitres .... kadının hayatı sitres şimdide transfer sitresi başladı bende idrara sıkışık gel dediler ne kadar sıkışık gitmeliyim anlayamadım :)) kaçıracak şekildemi:)))))))))))))
bgn test sonucumu aldım 0,01 yani negatif evet üzüldüm ama çok kolay attım 2 saate toplandım bu akşam eşim yemege götürüyo beni biraz kafamı dagıtayım ....
bgn test sonucumu aldım 0,01 yani negatif evet üzüldüm ama çok kolay attım 2 saate toplandım bu akşam eşim yemege götürüyo beni biraz kafamı dagıtayım ....
cnm hoşgeldin ,öncelikle sakin olmaya çalış lütfen bu ilk denemen sanırım bu stres oyüzden,transferde sıkışık olman gerekiyo rahimi daha iyi görebilmeleri için herşey gönlünce olsun inş emeklerinin karşılıgını alırsın cnm
canımm saat 12,30da ordaydaydım saat 1 de tranferim yapıldı pembe eşofman beyaz badi beyaz spor ayakkabı :)) o benn girdim hoca gelince....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?