hepsi sabırsız bunların gülüm. kimse gününü beklemiyor ki :)) erkenden test yapıyorlar ondan...
haviiin 15 gün çok uzuuuun. özleriz ama biz seniii. Allaha emanet ol arkadaşım. görüşürüz...
cyclotomic merhaba. bülent urman amerikan hastanesinin başhekimi de mi? çok iyiymiş o doktor, hep ismini duyuyorum. benim komşumun da doktoru oydu. benim de tedavim amerikanda olacak hayırlısıyla. ben daha tedaviye başlamadım ama başlayan kızlar sürülen jelin bu tür şeyler yaptığını anlatıyorlardı yanlış bilmiyorsam. Tedavinde iyi şanslar...
Ahh canım malesef negatif olmuş sonuç.Bir dahaki sefere inşallah vakite gelmemiş demekkiSenin doktorun HAndan hanımde değilmi.Evet ben Arzu hanımdan devam edeceğim
ama riskli gebelik uzmanı bulmam lazım bakalım hele bi gebeliğim devam etsinde.Melisciğim benim durumum farklı inanırmısın saat başı
Afedersin iç çamaşırımıa bakıyorum kanamam olmuş mu bebek düşecek mi diye.Benim embriyolar pgtye gitti diğerleri ağır derecede anormal özürlü çıktı
Bu ikisi incelenememiş malesef o esnada hücreler bölünmeye devam ettiği için handan hanım geldi sordu transfer edelimmi diye özürlü olma şansıda var sağlıklı olma şansıda var diye bİZDE Eşimle ya Nasip dedik kabul ettik çok şükür hamileyim inşallah bebeğim yada bebeklerim sağlıklıdır
hayat çok zor çook.Elim yüreğimde bekliyorum inanki.Rabbim yinede sizlere yaşatmasın böyle bir durum
tatlım hayırlı olsun kullandığın jelden olabilir korkma
bugün misafirim gelecek arkadaşlar bir daha giremeyebilirim yarın da test yapıcam dua edin bana inş güzel haber veririrm szlere allaha emanet olun mevlam neylerse eyler neylerse güzel eyler hakkımızda hayırlısı olsun inş
evet bacılar 11.gün bhcg değerim 125.2 çıktı 3 kat olmuş yani bebişim öpüyorum hepinizi
evet bacılar 11.gün bhcg değerim 125.2 çıktı 3 kat olmuş yani bebişim öpüyorum hepinizi
Ayy canım kıyamam sana yaa öyle düşünme lütfennn valla üzülürüm bakk
Senide ekleyeceğim söz canım
ya tüm sitelerde transferden sonra bazi sitelerde 12 saat oda istirahati bazılarında da24 saat oda istirahati yazıyo oda istirahati ne demek yaa???
artık çatlıcamm ne demekk detay yok sadece oda istirahati yazıyo....
mirage buu arada test günüm 17 ekim...
Benim de 17 ekim test gunum.:) araniza yeni katildim. Transferi dun mu yaptilar?
hoşgeldin cnm evet dün yapıldı... hayırlı olsun transferin
slm guzel anne adayları nasılsınz hepınıze umut dolu gunler Rabbım bu yolda hepimizın yardımcısı olsun inşalahhh..
arkadaşlar dün 6 yumurtam toplanmıştı biliyosunuz... az önce aradılar 2 tanesi döllenmiş pazartesi sabah transfer var....
Kesinlikle sevinmelisin. Pozitif olmak cok onemli. Hayirlisiyla pazartesi transferi olur insallah.
canım hoşgeldın ınşallah test gunun de guzuel haberler verırsın....Benim de 17 ekim test gunum.:) araniza yeni katildim. Transferi dun mu yaptilar?
seviniyorum tatalım düşündükçe seviniyorum canımı sıkan sadece 2 tanesinin döllenmesi idi ama allahım nasip ettiyse tutunurlar inşallah bekleyen annelerine onları çok özledim ben pazartesi sabah 10/30 kavuşacaz bakalım sonrası bekleme süreci:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?