sorun çok ilgincime gitti burda olmamam gerekiyo galiba
Kızlarrr yarın genetik test sonucum belli olacak. Sağlıklı varsa transfer yapılacak.. Çok stresliyim.. :18ua edin bana.. İnşallah altın yumurtam benimledir...
ara tatile denk getiremio musun ki?
Kızlarrr yarın genetik test sonucum belli olacak. Sağlıklı varsa transfer yapılacak.. Çok stresliyim.. :18ua edin bana.. İnşallah altın yumurtam benimledir...
arkadaşlar dün 6 yumurtam toplanmıştı biliyosunuz... az önce aradılar 2 tanesi döllenmiş pazartesi sabah transfer var....
arkadaşlar dün 6 yumurtam toplanmıştı biliyosunuz... az önce aradılar 2 tanesi döllenmiş pazartesi sabah transfer var....
neden üzülüyosun ki benimde 6 yumurtam toplanmıştı ama sadece 1i döllendi ve bildiğin gibi o mumuşla hamileyim sıkılma sakın varsın 1 olsun senin olsun yeter
Hayırlı olsun canım gözünüzaydın:) sana gereken tek yumurta unutma Rabbimin ol demesi yeter:) bizim apartman mucizeler apartmanı gibi yan komşum 17 yıllık evli 2 defa tüp bebek denedi olmadı geçen yıl kendiliğinden oldu nur topu gibi bir oğlu var maşallah ben 9. Yılımdayım 3 aşılama 2 tüp bebek denedim olmadı 3. Ye giderken kendiliğinden suprız yaptı bebişim aynı hastaneye gittiğim bir çiftinde ikiz haberini aldım geçen gün onlarında tüp bebek :) demem o ki Allahım dualarımızı boş çevirmez canım bnim sen duanı et tevekkülünü et ve bekle artık transferin olsun hayırlısıyla inşallah olumlu güzel sonuçlar alırız:)
nasıl yapılıyo banada bu uygulabilir tedavi aşamasındayım bilgi verirsen sevinirim
canım benim Rabbim büyük ona güven sen herşey yolunda gidecek inş.
İNşallah Altın yumurtan seninledir canım Allah yardımcın olsun:)
Dun transferim yapildi yumurta toplamadan sonra sbh aksam ictigim estrojen icin icilen bi hap vardi (d.kontrol hapi kavunici ve beyaz haplar var,sdce beyazlaree icilio ..transfer sbhi da ictim sonra transferle birliktr bisuru hap eklendi dun aksam ve busabah bu beyaz haplari icmeyi unutmusum simdi ictim(( napicam bilmiyorum transfer gunu hap mi unutulur sonra unutsam takmicam aama ilk 24 saat yaa
Tesekkur ederim senin de hayirli olsun. Bana doktorum 3 gun calismayacagim, kendimi yormayacagim sekilde hareket etmem gerektigini soyledi. Evde takiliyorum dunden beri, yemek bile yapmadim. Sevdigim seyleri okuyup izleyerek vakit geciriyorum.
ya tüm sitelerde transferden sonra bazi sitelerde 12 saat oda istirahati bazılarında da24 saat oda istirahati yazıyo oda istirahati ne demek yaa???
artık çatlıcamm ne demekk detay yok sadece oda istirahati yazıyo....
mirage buu arada test günüm 17 ekim...
KiZlaaarr hadi bildiklerinizi yazin
evet bacılar 11.gün bhcg değerim 125.2 çıktı 3 kat olmuş yani bebişim öpüyorum hepinizi
amin cnm inşHayırlı olsun inşallah. Güzel sonuçlar ve haberler alman dileğiyle iyi geceler
inş cnm bu kez kavuşurum bebegimetedavin hayırlı olsun inşallah her şey çok güzel olur senin için bebeğine kavuşursun..
saol bitanem allah razı olsunhayirli olsun canim,Allah rahatlik versin
havinim çok saol cnmcanım benim tedavin hayırlı olsun sağlıklı yumoşların gelişsin inş
hoşgeldin cnm evet dün yapıldı... hayırlı olsun transferin
bgn test sonucumu aldım 0,01 yani negatif evet üzüldüm ama çok kolay attım 2 saate toplandım bu akşam eşim yemege götürüyo beni biraz kafamı dagıtayım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?