canm inşallah sonuçlarnz istediğiniz gibi sornsuz çkar Allahım yadımcınız olsun üzme kendini her işte bir hayır vardır.kızlar, çoook gerginim. bugün yarın eşimin genetik testinin sonucu belli olur. bari bundan kötü birşey çıkmasın diye Allahıma yalvarıyorum. bari bu test sonucu temiz çıksın, zor olan işimiz daha da zorlaşmasın. içim tükendi daha başlayamadan tedaviye...
kızlar, çoook gerginim. bugün yarın eşimin genetik testinin sonucu belli olur. bari bundan kötü birşey çıkmasın diye Allahıma yalvarıyorum. bari bu test sonucu temiz çıksın, zor olan işimiz daha da zorlaşmasın. içim tükendi daha başlayamadan tedaviye...
slm kızlar bende mart-nisan 2013 de tüp bebeğe denemeye karar verdim. bu 3. denemem olacak. ankarada nereyi önerirsiniz. bide ankarada yeni yaptıran var mı kaç tl ye maal oldu? ben 3 sene önce yaptırmıştım son denememi. şimdi yeni çıkan prosedür nedir hiç bilmiyorum hangi ilaçlar kullanılıyor bilmiyorum. bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.
kızlar, çoook gerginim. Bugün yarın eşimin genetik testinin sonucu belli olur. Bari bundan kötü birşey çıkmasın diye allahıma yalvarıyorum. Bari bu test sonucu temiz çıksın, zor olan işimiz daha da zorlaşmasın. Içim tükendi daha başlayamadan tedaviye...
slm kızlar bende mart-nisan 2013 de tüp bebeğe denemeye karar verdim. bu 3. denemem olacak. ankarada nereyi önerirsiniz. bide ankarada yeni yaptıran var mı kaç tl ye maal oldu? ben 3 sene önce yaptırmıştım son denememi. şimdi yeni çıkan prosedür nedir hiç bilmiyorum hangi ilaçlar kullanılıyor bilmiyorum. bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.
eşimin sonucu çıkmış ama telefonda söylemiyorlar, yetkileri yokmuş. emre bey arayıp yorumlayacakmış. o da muayenedeymiş. sonuç temiz olsa temiz demez mi? neyi yorumlayacak. uzun zamandır ilk defa bu kadar kötüyüm. kendimi bayılacak gibi hissediyorum. hiç iyi değilim.
eşimin sonucu çıkmış ama telefonda söylemiyorlar, yetkileri yokmuş. emre bey arayıp yorumlayacakmış. o da muayenedeymiş. sonuç temiz olsa temiz demez mi? neyi yorumlayacak. uzun zamandır ilk defa bu kadar kötüyüm. kendimi bayılacak gibi hissediyorum. hiç iyi değilim.
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
eşimin sonucu çıkmış ama telefonda söylemiyorlar, yetkileri yokmuş. Emre bey arayıp yorumlayacakmış. O da muayenedeymiş. Sonuç temiz olsa temiz demez mi? Neyi yorumlayacak. Uzun zamandır ilk defa bu kadar kötüyüm. Kendimi bayılacak gibi hissediyorum. Hiç iyi değilim.
tekrar özür dilerim.senin daha iyiymiş benim 2 embriyoda 2. kalite idiler.neyse artık önemi yok zaten.hazirana kadar normal yolla olur belki Allah kısmet eder.bende bir umut hala bekliyorum.sen hocasın senin duan makbul olur benim içinde dua et aklına gelirsem.
dün hafif kan pıhtısı
bu sabah hafif akıntı
doktor corasprini kes dedi
yarın test günümm offff(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?