deniyorum..ama çok zor her dk wc ye gidiyorum
bugün yine çok kanamam oldu, lekelenme falan degil bildigimiz adet kanaması ve adet sancısıyla birlikte... hemen en yakın hastaneye gittim. iki kesede görünüyo biri daha küçükmüş düşebilir diyolar çok korkuyorm....
selam arkadaşlar,
8 ekim tahlil günümdü ama ben dayanamayıp bugün yaptım.
şuan hala şoktayım sonuç 258 çıktıdoktoruma bugün ulaşamadım.
bugüne kadar okadar çok test yaptırdım ki 2.00 dan başka bi sayı görmüyordum
sanırım bu sefer oldu.. allah herkese ama herkese bu anı yaşatsın
arkadslar bu topik hareketli sanki.. sizlerden ricam bana merkezlerle ilgili tavsiyede bulunabilirmisiniz. benim iki tane negatif tüp bebek denemem var. ve simdi istanbul tüp bebek aret kamar ile bahceci fulya mustafa bahceci arsinda karar veremiyorum. endemetriosis, sag tüpler alinti ve esimde sperm azligi var((
merhaba.hayırlı olsun inşallah sağlıklı doğurursun.ben senin anındı tabloda bulamadım nerde yaptırmıştın tedavini.
canlar az önce test sonucumu aldım cumartesi 8.8 idi şimdi.18.7 olmuş iki katına çıkmış ama yine net bişey söylemiyolar( çarşamba günü tekrar test yaptırıcam o zaman netleşecekmiş değer düşük çıkmış ne yapacağımı bilemedim ( gözyaşlarıma hakim olamıyorum
yapma böyle...zaten tedavi zorlu bir süreç..bunu biliyorsun..buradaki arkadaşların hepsinin derdini en yakından sen biliyorsun.. bu zorlu sürece kendini iyi hazırla..olumlu düşün..iyi olacak inşallah..geç olsun güç olmasın..:))kızlar, çoook gerginim. bugün yarın eşimin genetik testinin sonucu belli olur. bari bundan kötü birşey çıkmasın diye Allahıma yalvarıyorum. bari bu test sonucu temiz çıksın, zor olan işimiz daha da zorlaşmasın. içim tükendi daha başlayamadan tedaviye...
kızlar, çoook gerginim. bugün yarın eşimin genetik testinin sonucu belli olur. bari bundan kötü birşey çıkmasın diye Allahıma yalvarıyorum. bari bu test sonucu temiz çıksın, zor olan işimiz daha da zorlaşmasın. içim tükendi daha başlayamadan tedaviye...
sebır güzel arkadaşım sabır..üzme bebeklerini..sabret çarşambaya kadar..15 gün sabrettin demi..biraz daha sık dişini..inşallah güzel sonuçlar alacaksın..
yok canım tanıdık falan yok mailine yazdım nur hanımın o da cep numarasını yolladı o şekilde iletişim kurdum evt bu sefer geldiğimde kadiköyde bi residence da kaldık canım biri 1. kalite diğeri 2. kalite iyi embriyo transfer edildi 6 tane daha vardı ama transferden sonra seda hanım yanıma gelip onların bozulduğunu söyledi o şekilde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?