kızlar iyi akşamlar transferimin bu gün 2. günü allaha şükür çok iyi geçti... 2 embriyo yerleştirdiler evde dinleniyorum... sadece gazım var ve arada kasığım ağrıyor umarım bu iyidir test gününe kadar girmem demiştim ama dayanamadım:))
iyidir de işyerinde uykum bu kadar çok gelmese keşke:)))
bu arada kızlar yarın son reglimin 21.günü ilk kontrol muayeneme gidiyorum.. ve ilk tahlillerim yapılacak..Yani yarın ilk adımı atıyorum diyebilirim..Umarım bir sorun çıkmaz..
kızlar iyi akşamlar transferimin bu gün 2. günü allaha şükür çok iyi geçti... 2 embriyo yerleştirdiler evde dinleniyorum... sadece gazım var ve arada kasığım ağrıyor umarım bu iyidir test gününe kadar girmem demiştim ama dayanamadım:))
nabersiniz şekerler
kızlaarrr eşimin gen analiz testi temiz çıktııııı :))))))))) o kadar rahatladım ki anlatamam. Allahıma şükürler olsun. hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız :))) Allah hepinizin gönlüne göre versin...
cnm ilk tedavimde test gününe kadar 2 kere tekrarlamıştım ,ama degerler çok farklı çıkıyo yüksek çıkan bi arkadaşım pozitif sonuç aldı,ama yine yüksek çıkan diger arkadaşın negatifti,sonuçla bi alakası yok diyor doktorlar cnm
Merhabalar bugun transferimin 4.gunu e2 ve progesteron icin kan tahlili istendi bugun estrofeme baslattilar neden bilmiyorum hatta 4 gun sonra yine istediler sonra ise gebelik testi zaten...
Merhabalar bugun transferimin 4.gunu e2 ve progesteron icin kan tahlili istendi bugun estrofeme baslattilar neden bilmiyorum hatta 4 gun sonra yine istediler sonra ise gebelik testi zaten...
cnm neden istedikleri tam olarak bende bilmiyorum bazı merkezler istemiyo mesela ama insanın kafasını çok bulandırıyo o yüzden çok takılma sen çıkan sonuçlara ben çok araştırmıştım fakat pek bişey bulamamıştım.hakkında hayırlısı olsun inş güzel haberler verirsin bize ,ben de 3. tedavimin 5. günündeyim yarın yine kontrol var inş yumoşlar büyümüştür
Ne kadar aktif bir topic burası yaa.Valla ben ipin ucunu kaçırdım:)) Bazen girip okuyorum ama tümünü okuyamıyorum ne yalan söyliyim.Bu arada hamileler artmış.Hepsi inşallah sağlıkla alırlar bebeklerini kucaklarına.Negatif sonuçlara da çok üzüldüm ama şimdi olmasa bile mutlaka olacaktır, umutlarını kaybetmeden yola devam etsinler.Allah çok büyük. Miragecim çok tedirginlikle beklediğin sonuçların şükürki temiz çıkmış.Gözün aydın.Herhalde bu seni bir hayli rahatlatmıştır.İnşallah sende bi dahaki tedavinle burdan müjdeli haberi vereceksin.Kendie çok iyi bak...
:)))) hayırlı olsun cnm allahım yüzünü güldürsün
Merhabazaten oopudan sonra direk estrofem başlamadılar mı? peki bugünkü değerin kaç çıktı? ben de çok merak ediyorum
----0.457
sanırım sonuç negetif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?