Merhaba
estrofem neden verdiler? int de prospektusunu okudum. ostrojen eksikliğinde deniliyor. fsh ve e2'niz kaç acaba?
kızlar evde dayanamayıp test alıp yaptım az önce büyük ihtimal arın negatif olcak kendimi hazırlamalıyım............
kızlar benim hala karnım davul gibi sizde durum nasıl nasıl inecek bu göbüş varmı bilginiz 6 aylık gibiyim yani
cnm idrar testine güvenme yaaa boşver çıkmaz zaten normaldede idrar testi adettin geçtikten sora bile zor çıkıo adet dönemi gelmeden çıkmaz
kızlaarrr eşimin gen analiz testi temiz çıktııııı :))))))))) o kadar rahatladım ki anlatamam. Allahıma şükürler olsun. hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız :))) Allah hepinizin gönlüne göre versin...
ya kızlar testi bi kenara atmıştım sanki çooookk açık renk bi çizgi var gibi ya bilgisi olan var mı
olabilir canım değer düşük olduğunda sonradan da farkedilebiliyor ancak zaten yarın öğreneceksin uyu dinlen sbah kanını ver sonucunu öğren rahat ol inşaallah olumlu sonuçla geleceksin:)
estrofemi bende kullaniyorum transferden sonra verdilerbenim doktorum opudan sonra rutinde veriiyor zatenn... e2 ve progesteron takviyesi olarak diye biliyorum. e2 transferden sonra 3 gün 1163 rogestron 60 4, gün de e2 519 progesteron 20 değerler hakkında bi fikrin var mı??
günaydın kızlar. benim tüp tutmadı diyebiliriz. dün eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım, tek çizgi çıktı. dün 9. gündü, ama 4. gün embriyosu olduğundan 10. günde diyebiliriz. zaten biliyorsunuzdur adet sancılarım hiç dinmemişti. bugünde çok şiddetli bir ağrıyla uyandım, sonra geçti, gelen giden yok ama eli kulağında. tabi ki olsun isterdim ama olmadı diye de yıkım yaşamıyorum, zaten eşim çok esprili onun enerjisiyle moralimi bozmaya bile hakkım yok gibi:) hala beni hamile olarak görüyor:) belki de moralimin yerinde olması dondurulmuşların olması, sonuçta tekrardan iğne v.s. uğraşmayacağım. dün iğne yapmadım kendime, sadece karnımdaki bantlar duruyor, zaten karnım çok kötü oldu bu bantlardan-kıpkırmızı,alerji olmuş gibi ama geçecek inş. şimdi diğer arkadaşlardan güzel haberler bekliyorum, ben de dondurulmuş embiriyolarla ileriki günlerde güzel haberler veririm inş.
aysen70 ne oldu testin, kan tahlili verdin mi?
9 da gitcem cnm ama ayağım gitmiyo....
Günaydın canım kendini her türlü ihtimale hazırlaman güzel abi ki ama henüzkan testi vermdin hayırlısı olsun hakkında inşallah:)günaydın kızlar. benim tüp tutmadı diyebiliriz. dün eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım, tek çizgi çıktı. dün 9. gündü, ama 4. gün embriyosu olduğundan 10. günde diyebiliriz. zaten biliyorsunuzdur adet sancılarım hiç dinmemişti. bugünde çok şiddetli bir ağrıyla uyandım, sonra geçti, gelen giden yok ama eli kulağında. tabi ki olsun isterdim ama olmadı diye de yıkım yaşamıyorum, zaten eşim çok esprili onun enerjisiyle moralimi bozmaya bile hakkım yok gibi:) hala beni hamile olarak görüyor:) belki de moralimin yerinde olması dondurulmuşların olması, sonuçta tekrardan iğne v.s. uğraşmayacağım. dün iğne yapmadım kendime, sadece karnımdaki bantlar duruyor, zaten karnım çok kötü oldu bu bantlardan-kıpkırmızı,alerji olmuş gibi ama geçecek inş. şimdi diğer arkadaşlardan güzel haberler bekliyorum, ben de dondurulmuş embiriyolarla ileriki günlerde güzel haberler veririm inş.
Günaydın canım kendini her türlü ihtimale hazırlaman güzel abi ki ama henüzkan testi vermdin hayırlısı olsun hakkında inşallah:)
Canım Allah yardımcın olsun hakkında hayılısı olsun benim hala umudum var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?