eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

cy'cim benim bu aşamada yapılan idrar testlerine pek itimadım yok açıkçası. kan testi gününü bekle canım. ayşencim inşallah güzel haberlerle dönersin, topicimizin buna ihtiyacı var...

cumaya kadar adetim gelmezse yaptırırım kan tahlili cnm, inşallah aysen79 güzel haberle gelir, gerçekten güzel haberler aldıkça mutlu oluyorumç.

canim ayniyiz benimde pazartesi oldu.belirtiler varmi sende?
zaman gecmiyor

zaten oopudan sonra direk estrofem başlamadılar mı? peki bugünkü değerin kaç çıktı? ben de çok merak ediyorum

Degerleri bilmiyorum canim kani verdim geldim sonuc cikinca aradilar estrofem e baslattilar degerleri de sormadim opudan sonra hibor kan sulandirici igne ve crinone jel verdiler benim bugun 5 inci gunum ama hicbir belirtim yok ne kasiklarimda ne de baska bisey cikip disari kossam turp gibiyim yani...ama yinede dinleniyorum sadece agir is yapmiyorum...sende belirti varmi canim kafayi yicem ben artik...

cumaya kadar adetim gelmezse yaptırırım kan tahlili cnm, inşallah aysen79 güzel haberle gelir, gerçekten güzel haberler aldıkça mutlu oluyorumç.

Canim ilaclari kesmeseydin kan tahlili yaptirsan gercekten cok zor nerdeyse test gunu gelmesin istiyorum artik, doduulmuslarinin olmasi cok guzel canim insallah gerek kalmaz ama onlar sana umut olsun...

kızlar sonuc saat birde çıkcakmışşşş artık içim içime sığmıyo beklemek çok zor.....

arkadaslar sonunda transfer gunune geldım .bugun transferim var.dualarınızı beklıyorum.allah hepimizin kucagını doldursun.

Canim ilaclari kesmeseydin kan tahlili yaptirsan gercekten cok zor nerdeyse test gunu gelmesin istiyorum artik, doduulmuslarinin olmasi cok guzel canim insallah gerek kalmaz ama onlar sana umut olsun...

ilaçlar derken cnm sana elevit, coraspin ve folbiol'u hiç kesmedim. negatifi alsamda onlara devam.
sabah jel ile akşam kan sulandırıcı iğneyi yapmadım..ama bantlarım karnımda duruyor. bantlar yüzünden karnım tanınmaz halde maalesef ama olsun geçer.
senin de bu sürecin kolay geçer inş. cnm, zaman su gibi aksın inş. ben test günü hep gelsin istedim, çünkü belirsizlik daha zor, negatifse yoluma bakarım, pozitifse tadını çıkarırım modunda.

Benimde bugün 10. günümdü..dayanamadık iki sidik çubuğuna işedim:))ama sonuç aynı..her birinde birer tane direk:))

ama eşim yapmış:))onunki silik çıkmış..ne dersiniz kızlar:)) umut varmı:))))))

Ay Allahım aklımı koru..

ayyyy çok güldüm yaa, özür dilerim böyle yazdığım için ama üslubun çok hoşuma gitti. benim eşimde sen beceremedin ben yapsam çıkar demişti, yapsamıydı ki :)

ayyyy çok güldüm yaa, özür dilerim böyle yazdığım için ama üslubun çok hoşuma gitti. benim eşimde sen beceremedin ben yapsam çıkar demişti, yapsamıydı ki :)

zaten aramış diyoki bende yaptım,, bende ona dedimki baktınki bu karıdan bişey olmaz ben mi yapayım dedin??
oda diyoki ee bende senle okadar hastaneye geldim gittim, transferde elini tuttum belki olmuştur diyo ne dersin.. matraktır çok..o olmasaydı napardım bilmiyorum, hayatımda tutunduğum dalım, sırtımı yasladım dağım, umut prensim o benim iyi ki var..
benim moralimin bozulacağını bildiği için güldürmek için söyledi..gülelim ne var...

valla cnm hep mutlu kalın böyle..nazar değmesin..
benim eşimde dün test al yapalım dedi, o gelmeden ben yaptım tekl çizgi, eve geldi dedim testi yaptım, bizim çocuk düşmüş dedim, o da olsun dedi, ama sen yapamamışsındır ben yapsam çıkardı diyor. hem yok yok sen onu yapıştırdın düşmemiştir diyor..aynı şeyleri paylaşıyorum seninle, bende de çok şükür böyle koca varken üzülmeye bile fırsatım olmadı. biraz da geride bekleyen buzluk embriyolarım var, onlarla avutuyorum kendimi...

benim buzluk embriyom yok ama benim kocam diyoki bu dondurulmuşlar nasıl oluyo, bunlar doğunca çok üşüyomular yada biraz uyuşukmu olurlar donmuşlar ya hani eli ayağı kalkmaz:))))))))))))

Iki ihtimal var ya tutmuş ama düşüyor değerlerinde düşmeye başlamış yada yeni tutunuyor ilaçları bırakma testi iki gün sora tekrarla dedi ama tabi heves fealn bişiy kalmadı içimde öldüüüü

ama Allah tan ümit kesilmez..sen iyi ihtimali düşün..iki gün sonra İnşallah değerin 3 e 4 e katlanır hepte öyle gider..dur bakalım..ya tuttuda tutunmaya çalışıyorsa..kendi hislerini öldürüpte vücuduna bebeğini dışarı atması için fırsat verme..sakın ilaçlarını bırakma..devam et lütfen..iki gün daha sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…