eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

demin iş yerinden bi arkadaşıma sidik çubuğu maceramı anlattım. diyoki ben ilk çocuğuma hamileyken adetim gecikti kan testi yaptık 0,59 çıktı..ben inat ettim üç gün sonra yine yaptırdım 79 çıktı..hemen pes etmek yok..dur daha..

Merhabalar benimde pazartesi transferim oldu tek yumurtam vardı şükür döllendi kondu bakalım şimdi heyecanla sonuç bekliyorum 12.5 senedir uğraşıyorum bir tane olumsuz ve aşılama artı tedaviler hepsi negatif inşallah bu sefer olur medicana bahçelievlede yaptırdım süha beyden çok memnun kaldım umarım sonuçta güzel olur benim bu sabah çok başım döndü midem bulandı sanırım ilaçlardandır bu kadar erken bulantı olmaz heralde günde 9 tane progestan kullanıyorum kan sulab-ndırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum Allahım hepimizin yanında olsun inşallah.

Ayşencim peki bebişin yeni tutunuyorsa yazık değil mi ona sen Allqhtan umudunu kesersen bebişin nasıl tutunacak sana? 2 gün daha sabret ngqtifse tamam ama ya pozitifse!

Benim transfer pazartesiydi ben bugün duşumu aldım rahatladım aradım doktorumu alabilirsin hiç sakıncası yok dedi ılık olsun ayaktaa ve kısa...

10. gün idrar testi çok erken bence hayatım.. 12. gün falan o da genelde ikizse onların değeri çok yüksek olduğu için 2.çizgi silik çıkıyo salla idrar testini boşver kan testin ne zaman ? benim de 5. günüm kan testi için 10. gün gidicem hakkımızda hayırlısı.. :)

kan testim aslında cumarteside ben cuma yaptıracam..hafta sonu olduğu için uğraşamam dedim..bide kardeşimin nişanı var..bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah...

allah emeklerini boşa çıkarmasın hayatım.. moralini yüksek tut. olumlu düşünmeye çalış...

Nerden biliyosunki kimyasal olduğunuuuu dur hemen pes etmee ya ben kendiliğimden hamile kalmıştım 11.3 çıkmıştı sonradanda artmıştı daha sonra 7.5 haftalık düştü ama başka sebeblerden

canım bugün transferin 16.günü 12.gün betahcg :8.8 14.gün:18.7 ve bugün :22.69 bugün en az 36 olması gerekiyormuş doktorum öyle söyledi döllenmiş ama tutunamamış embriyolarım kimyasal gebelik oluşmuş vücut atacakmış ((

benim de belirtim yok arada kasıklarım ağrıyo ama belirti olmayabilir kendini bu kadar kasma bence belirti arama...

çookk güldüm yaaa harikaa

benim buzluk embriyom yok ama benim kocam diyoki bu dondurulmuşlar nasıl oluyo, bunlar doğunca çok üşüyomular yada biraz uyuşukmu olurlar donmuşlar ya hani eli ayağı kalkmaz:))))))))))))

aynısı bizimki de diyo dondurulmuş olursa biz o çocuğu ısıtamayızz dio yaa

Bütün hayallerim suya düştü 7,97 çıktı sonucum

canım bekle sabırla 2 gün sonra belli olacakk umutsuzluğa kapılma ilaçlarını bırakma

biliyorum çok zor ama moralini bozmamaya iyi düşünmeye çalış bol bol dua et herkesin değeri yüksek çıkacak diye bir kural yok. allah hayırlısını versin..

hayırlısı Allahtan..yinede ümit kesilmez..sen sağlığına dikkat et..olmazsa birdahaki sefere..napalım..elimizden geleni yapacağız..

kan testim aslında cumarteside ben cuma yaptıracam..hafta sonu olduğu için uğraşamam dedim..bide kardeşimin nişanı var..bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah...

ay az kalmış... ben hem biran önce gelsin istiyorum hemde çok korkuyorum allah gerçekten hakkımızda hayırlısını versin..

ay az kalmış... ben hem biran önce gelsin istiyorum hemde çok korkuyorum allah gerçekten hakkımızda hayırlısını versin..

beklemek çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Beklemek çok zor.
Sabretmek çok zor.
Bekletilmek çok zor.
Ömrümün her köşesinde
seni bekliyorum.

Beklemek zormuş.
Beklememek çok zor.
Bekletilmek çok zor.
Ömrümün her köşesinde
seni bekliyorum.

Bir dilenciyim,
geleceğini bilmeyen.
Senden ne para, ne de pul,
ne de
acımanı bekleyen

ORHAN BABAAAAAAAAAAAAAAA:)))))))))))))))))))

ARKADAŞ DEĞİL GÜNLER SAATLER GEÇMİO YAV

az öönce bi forumda taze ananas mı konserve mi diye soru gördük eltimle ve bi karar verdik eğer embriyo dondurulmuşsa konserve ananas yemek gerekiyor tutsun diye eğer taze embriyo ise taze ananas dedik :)))

bi de bugün bizim evlilik yıldönümümüz transferin 5. günü kocam şehirdışında ben eltimde....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…