eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

progestoron kulllanırken yeni yumurta oluşmak mantıken cunku yumurta catladıktan sonra progestoron salgılıyor vucut normalde ama yine de doktora sorun. kasık agrısı tutunmanın da habercisi olabilir adetin de ama baştan beri kasık agrısı tutunmanın habercisi gibi bence . kardeşimde yumurtlamadan 4 ve ya 5 gun sonra ara ara kasık agrısı başlamıştı ve halen 12 hafta bitti devam ediyor

arkadaşım inş değerin katlar ve sende bize haberlerini getirirsin allah hepimizede hayırlı evlatlar nasip etsin

gebe hatunlar sakın ha ilişkiye girmeyin. Hatta on sevişme falan da sakın yapmayın.butun bunlar kasılmanıza sebep oluyor. sakın ha. doktorunuz ilşki yok der on sevişme demiyorlar aman ha.sorun onu da yasaklarlarr

gebe hatunlar sakın ha ilişkiye girmeyin. Hatta on sevişme falan da sakın yapmayın.butun bunlar kasılmanıza sebep oluyor. sakın ha. doktorunuz ilşki yok der on sevişme demiyorlar aman ha.sorun onu da yasaklarlarr

ee ne zamana kadar yok onuda söyle bari..:))))))))

:)) bu konuyu bende çok merak ediyoru bilen varsa paylaşablirmi

ben 2 aydır yapmıyom zaten.ne zamana kadar yapcaz dr.a sorsam buda amma şey diye düşünebilir içinden diye soramamda ben .Bilen vars söylesin yaw.Yoks bn 4 aya kadar yapmayı düşünmüyom

selam kızlar nasılsınız benim biraz moralim bozuk memorial in doktoru nur hanımla görüştüm eşimden kromozon testi istedi :18:

yok canım yaaa haberim yok ama o bu rahatsızdı ondan olabilir sen nasılsın mide bulantıları falan başladımı

başlamadı canım.Normal hiiç bişey yok gibi.gayyet rahatım çok şükür.belki bnm 3.ayda olur kardeşlerimde öyle olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…