eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar, herkese merhaba
Bugün transferimin 10.günü. Dayanamayıp idrar testi yaptım. Çok silik bir 2. çizgi çıktı. Bende gidip kan testi verdim, 10.gün erken ama verdim yine de...45 çıktı...:)))hamileyim:)))
Darısı hepiminizin başına inş...:)))

gözünaydın benimde 9.gün 41.65 çıkmıştı vay be bebem büyüyo

canım tebrik ederim....allah kucağına almayı nasip etsin

hiç olmasa daha iyi rahat rahat atlatırsın bu dönemi bu arada canım sen hangi merkezde tedavi gördün

bülent baysal dı dr.um.gayrettepe florance nightengale.Ama muayenelri özel muayenehanesindeydi.şişli cami durağı karşısında

Oyyı maşallah ne güzel uzun zamandır pozitif haberi alamıyorduk ne güzel oldu. Gözün Aydın olsun bundan sonrada Rabbim saklasın inşallah dikkat et kendine

selam kızlar nasılsınız benim biraz moralim bozuk memorial in doktoru nur hanımla görüştüm eşimden kromozon testi istedi :18:

olsun testten mirage de korkuyordu ama temiz çıktı kalbini ferah tutu.Ben 3 kez aşılama yaptırmıştımda bir dr.da bana hormon testi yaptırmadı noldu 2 seneme mal oldu.Bütün testleri yaptır önünü gör ben geç kaldım böyle.

çok tebrik ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah.tedavini hangi merkezde olmuştun sen

Çok şüküürr .Allahım değerlerini yükseltsin kucağına almayı nasip etsin canım.gözünaydın olsun inşllh

tugok bizim de sebepsiz infertilite vardı. bir aşılama yaptırdık, ama o kadar umutsuzdum ki, tüpçüden alcaz biz çocuğu görürsün diyordum eşime, öyle oldu, bakalım kısmet

Aman kızlar emeklerle sahip oldugunuz bebeginizi bu yuzden kaybetmeyin. ben ilişki yuzunden duşuk yapanları duydum. kanama ou yapmayın. bırakın size sundiyim kardeşim sadece on sevişme sonrası kanaması oldu hem de normal gebelik doktor zaten hemen anladı . ilk sordugu soru bu zaten. hastanede kızlardan biri iki aylık bebegiilişki yuzundenkaybetmiş ama ha doktorunuza ayrıntılı sorun cunku on sevişmede de heyecandan kasılıyor rahim. bırakın araba ullanırken vites degiştirirken bile. doktorunuza danışmadan aman ha her turlu hareketten kacının

ne diyeyim, Allah o eczacıdan razı olsun, sana yeniden umut vermiş ya, sen güzellllce dinlen, keyif yap, gerisini düşünme

Ahmet Zeki Işık, benim doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…