eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Biz test günü bekleyen garibanlar için belirtilerinizi kısaca yazabilir misiniz ? Belirti aramamak lazım biliyorum ama yüz kişiye sorduk tarzında bir anket de faydalı olur bence.

canım benim ilk günler karnımın içinde bişeyler çekiliyor gibiydi
birde pıt pıt diye atıyordu, göğüslerim çok acıdı şuan sadece acayip bir bel ağrsı var...
ilk 5 gün hep evdeydim, sonraki günler çok yoruldum hem işte hem evde kesin olmaz
diye düşünmüştüm. ilkinde çok stres yapmıştım biliyorum yapmak çok zor ama kendinize başka bir meşguliyet bulun test gününe kadar unutun...
allah isteyen herkese nasip etsin...

tebrik ederimmmmm! inşallah değerin hızla yükselir, çok sevindim adına!

kızlara hepinize iyi akşamlar...uzun zamandır giremedim baya anne adaylarımız olmuş Allah herkeze sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin...darısı bizlerin başına....

olurmu canım yaaa.İlk 2sinde bnde öyle yapmıştım bu sefer 20 gündür evdeyim 2 kez çıktım dışarı hasret kaldım.Sabret ve dinlen

ammaann canımm benim bu kez çok umutsuz zaten olursa sürpriz olacak bizim için endometrium falan inceydi bende çok takmadım açıkcası

olur arkadaşşş bi tanede burda varr ama ben paso geziyorum gezdikçe ağrıyoo :))

fsh bakmadı sanırım çünkü hep e2 prog. bakıyo bu iilaçları da rutin veriyo diye biliyorum rabbim herkese nasip etsinn

Ya kizlar opudan sonra cok agriniz kanamaniz oldumu.benm cok agrim var.sanki kasiklarimda yara varmis gibi.ama şişkinlik yok.kanamada var.yarinda transfer var napcam.transferde sıkıntı yasarmiyim.

Maşallah hamile sayımızda artış var
Ben çok hastaydim giremiyorum grip oldum bide bu kusmalar beni mahvedecek
Benim gibi çok kusan var mi
Bide bu gripten dolayı bebeğe bir şey olur mu:26:

Bende iyiym.Face de bil ve fethet oyunu oyuyordum geç gördüm.Kusura bakma.Merve hiç girmiyor haberin varmı

Ah CANIM beni Sormuşsun sagolasin
Sende hiç bulantı felan yok galiba maşallah hep böyle devam etsin ins doktora ne zaman gideceksin

Ya kizlar opudan sonra cok agriniz kanamaniz oldumu.benm cok agrim var.sanki kasiklarimda yara varmis gibi.ama şişkinlik yok.kanamada var.yarinda transfer var napcam.transferde sıkıntı yasarmiyim.

Hayır Allah'ın izniyle bir şey olmaz doktor transfer oncesi muayene ediyo zaten
Bi sıkıntı yoktur inşallah CANIM bende oyleydim ağrı konusunda bazılarında hiç ağrı bile olmamış Opu sonrası

Bu arada cinsel iliski yasak 12. Haftaya kadar doktorun söyledi
Aman ha aman dikkat edin kızlar

Melisdilek CANIM ben genetik testlerimi Zeynep kâmilde yaptırmıştım
O kadar çok test yaptılar ki hiç biri aklımda kalmadı iste hem eşimden hem benden
Kan aldılar maalesef bende gen bozukluğu çıktı tabi 2 kere düşük yaptım bi terslik vardı doktorum sagolsun
Yonlendlrdi pgt yaptık ins bebeğim sagliklidir
Test sonuclarida 2 haftaya cikiyo bu arada
Başka sormak istediğin bir şey varsa seve seve cevaplarım CANIM

iyiymiş buketcim :)) güldürdünüz beni karı koca...

aysencim bekleyelim bakalım 2 gün daha. Allahtan ümit kesilmez gülüm.

bi de bugün bizim evlilik yıldönümümüz transferin 5. günü kocam şehirdışında ben eltimde....

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tubacım. Allah bundan sonraki evlilik yıldönümlerinizi evladınızla birlikte kutlamayı nasip etsin inşallah :)

benimki asla izin vermiyor iki embriyoya aed'cim.

selam kızlar nasılsınız benim biraz moralim bozuk memorial in doktoru nur hanımla görüştüm eşimden kromozon testi istedi :18:

heh sen o korkuyu bana sor gamzecim, biliosun ne korku yaşadım o sonucun çıkacağı gün. ama birşey çıkmadı çok şükür. korkma emin olmak için yaptıkları bir test. genellikle de hep temiz çıkıyor, ben çok araştırdım beklerken. ama insan ister istemez endişeleniyor anlıyorum. test için kaan verdiği gün bir de sonucun çıkacağı gün çok stres olmuştu bizde. dediğim gibi genelde temiz çıkıyor sıkma kendini.

Maşallah hamile sayımızda artış var
Ben çok hastaydim giremiyorum grip oldum bide bu kusmalar beni mahvedecek
Benim gibi çok kusan var mi
Bide bu gripten dolayı bebeğe bir şey olur mu:26:

geçmiş olsun mervecim ya, iyi bak kendine. portakal suyu iç. güzel beslen. gerçi miden de bulanıyo ama olduğu kadar artık. merak etme gripten birşey olmaz, benim tanıdığım nerdeyse bütün hamileler grip geçirmiştir, birşeycik de olmadı.

günaydın kızlar nasılsınız benimde yarın test günüm çok heyecanlıyım yaaa dualarınızı bekliyoruz
benim kaç gündür kasıklarım ağrıyo adet sancısı yaşıyorum resmen
bu normal mi sizce yoksa adetmi geliyo

Son düzenleme:
kızlar ishal yapan şeyler hakkında bilgi verin azcık kayısı incir demeyinde

su iç hayatım içebildiğin kadar çok su iç inan bak çok işe yarıyor..

kızlarr bu arada ben ilk 2 gün dinlendim ama asla yatmadım bugün 5. günüm ama ben sabahtan akşama kadar geziyorum... noılcakkk hiççç yatmadım yatamıyorum batıyo resmenn

hayatım benim doktorum dedi ki hoplama zıplama ağır kaldırma normal hayatına geri dön.. çok okudum burda hiç dinlenmediği halde bebişini kucağına alan. ama yine de tedbirli olup aşıırıya kaçmamak lazım sen çok ayakta kalma ben 2.gün pazar gittim gerçi bişey taşımadım ama bi yarım saat dolandım yavaş yavaş boşver allah büyük yitecek ekmeği varsa gelir zaten bence öncelikli olan moralini yüksek tutmak..

maaşallah canım benim allah tamamına erdirsin kucağına da al inşallah...

tugok bizim de sebepsiz infertilite vardı. bir aşılama yaptırdık, ama o kadar umutsuzdum ki, tüpçüden alcaz biz çocuğu görürsün diyordum eşime, öyle oldu, bakalım kısmet

sen ne durumdasın canım transferin oldu mu?

ağrım çok oldu ama kanamam olmadı şişkinlik desen patlıycam sandım ama hepsi geçti.. sıkıntı yapma ara doktoruna söyle istersen için rahat etsin..

benim de test günüm yarın.benimde transferden sonra sürekli kasıklarım ağırıyodu bugün bişey yok Allah tan..bakalım ..arkadaşım..hayırlısı hakkımızda..

Allah korusun adet felan yok çıkar aklından .....

benim de test günüm yarın.benimde transferden sonra sürekli kasıklarım ağırıyodu bugün bişey yok Allah tan..bakalım ..arkadaşım..hayırlısı hakkımızda..

evet ya böyle bazen üşütmüş gibi kasıklarım sancıyo yada yumurtlarken bi ağrı olurya öyle ama genelde sol tarafım ağrıyo arada geliyo arada gidiyo
hayırlısı olsun buketcim inşallah yarın ikimizde güzel haberler veririrz

inşallah yyaaa..ben dün dayanamadım çubuk yaptım..hiç bişey çıkmadı.((.benim trasferim 30 eylülde oldu..normalde cumartesi yapmam lazımda hafta sonu diye yarın yapacam..senin transferin ne zamandı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…