Biz test günü bekleyen garibanlar için belirtilerinizi kısaca yazabilir misiniz ?Belirti aramamak lazım biliyorum ama yüz kişiye sorduk tarzında bir anket de faydalı olur bence.
kızlar, herkese merhaba
Bugün transferimin 10.günü. Dayanamayıp idrar testi yaptım. Çok silik bir 2. çizgi çıktı. Bende gidip kan testi verdim, 10.gün erken ama verdim yine de...45 çıktı...:)))hamileyim:)))
Darısı hepiminizin başına inş...:)))
olurmu canım yaaa.İlk 2sinde bnde öyle yapmıştım bu sefer 20 gündür evdeyim 2 kez çıktım dışarı hasret kaldım.Sabret ve dinlen
işin tuhafı ben şimdi psikolojik hamileyim ya:)) trasferden sonra 1-2 gün böyle şikayetler olur dedi doktor..ama benim 11.günüm. taa trasferden bu yana kasıklarım ağırıyo batıyo , belim ağırıyo, henüz göğüslerime dokunabilmiş bile değilim 10 gündür aynı sütyeni takıyorum:))banyo yapma dediler girdim s udökündüm çıktım kokacam yakında:)))))durmadan çişim geliyo.çişimi yapıyorum 15 sn sonra bi daha geliyo gidiyorum 3 damla işeyip geliyorum:))..aşkadaş böylede psikolojik manyaklık olurmu yav:)))
ay aya ay ne çok progestoron vermiş. Yazdıklarının hepsi progestoron içerikli. bana niye az verdi diye dusunuyorum. progestoron onemli bildigim kadarıyla gebeligin devamıiçin..fsh ın kaçtı acaba en son .belki ondan olabilir gerçi benim fsh da pek az degil. progestoron da 10 civarındaydı adetin 2. gunu. hadi bakalım kısmet herkese
Bende iyiym.Face de bil ve fethet oyunu oyuyordum geç gördüm.Kusura bakma.Merve hiç girmiyor haberin varmı
Ya kizlar opudan sonra cok agriniz kanamaniz oldumu.benm cok agrim var.sanki kasiklarimda yara varmis gibi.ama şişkinlik yok.kanamada var.yarinda transfer var napcam.transferde sıkıntı yasarmiyim.
Ahmet Zeki Işık, benim doktorum
zaten aramış diyoki bende yaptım,, bende ona dedimki baktınki bu karıdan bişey olmaz ben mi yapayım dedin??
oda diyoki ee bende senle okadar hastaneye geldim gittim, transferde elini tuttum belki olmuştur diyo ne dersin.. matraktır çok..o olmasaydı napardım bilmiyorum, hayatımda tutunduğum dalım, sırtımı yasladım dağım, umut prensim o benim iyi ki var..
benim moralimin bozulacağını bildiği için güldürmek için söyledi..gülelim ne var...
Iki ihtimal var ya tutmuş ama düşüyor değerlerinde düşmeye başlamış yada yeni tutunuyor ilaçları bırakma testi iki gün sora tekrarla dedi ama tabi heves fealn bişiy kalmadı içimde öldüüüü
bi de bugün bizim evlilik yıldönümümüz transferin 5. günü kocam şehirdışında ben eltimde....
Kızlar bir çoğunuzun yaşı yazdığınız kadarıyla 35'in altı. Bildigim kadarıyla 1 embriyo transferine izin veriliyor ama okuduklaırmdan anladıgım kadarıyla bir çogunuza 2 embriyo transfer edilmiş. Bu nasıl oluyor rica etsem açıklayabilir misiniz. Ben mi yanlış biliyorum diye düşünmeye başladım
selam kızlar nasılsınız benim biraz moralim bozuk memorial in doktoru nur hanımla görüştüm eşimden kromozon testi istedi :18:
Maşallah hamile sayımızda artış var
Ben çok hastaydim giremiyorum grip oldum bide bu kusmalar beni mahvedecek
Benim gibi çok kusan var mi
Bide bu gripten dolayı bebeğe bir şey olur mu:26:
Günaydın kızlar! Nasılsınız?
kızlar ishal yapan şeyler hakkında bilgi verin azcık kayısı incir demeyinde
kızlarr bu arada ben ilk 2 gün dinlendim ama asla yatmadım bugün 5. günüm ama ben sabahtan akşama kadar geziyorum... noılcakkk hiççç yatmadım yatamıyorum batıyo resmenn
kızlar, herkese merhaba
Bugün transferimin 10.günü. Dayanamayıp idrar testi yaptım. Çok silik bir 2. çizgi çıktı. Bende gidip kan testi verdim, 10.gün erken ama verdim yine de...45 çıktı...:)))hamileyim:)))
Darısı hepiminizin başına inş...:)))
tugok bizim de sebepsiz infertilite vardı. bir aşılama yaptırdık, ama o kadar umutsuzdum ki, tüpçüden alcaz biz çocuğu görürsün diyordum eşime, öyle oldu, bakalım kısmet
Ya kizlar opudan sonra cok agriniz kanamaniz oldumu.benm cok agrim var.sanki kasiklarimda yara varmis gibi.ama şişkinlik yok.kanamada var.yarinda transfer var napcam.transferde sıkıntı yasarmiyim.
günaydın kızlar nasılsınız benimde yarın test günüm çok heyecanlıyım yaaa dualarınızı bekliyoruz
benim kaç gündür kasıklarım ağrıyo adet sancısı yaşıyorum resmen
bu normal mi sizce yoksa adetmi geliyo
günaydın kızlar nasılsınız benimde yarın test günüm çok heyecanlıyım yaaa dualarınızı bekliyoruz
benim kaç gündür kasıklarım ağrıyo adet sancısı yaşıyorum resmen
bu normal mi sizce yoksa adetmi geliyo
benim de test günüm yarın.benimde transferden sonra sürekli kasıklarım ağırıyodu bugün bişey yok Allah tan..bakalım ..arkadaşım..hayırlısı hakkımızda..
evet ya böyle bazen üşütmüş gibi kasıklarım sancıyo yada yumurtlarken bi ağrı olurya öyle ama genelde sol tarafım ağrıyo arada geliyo arada gidiyo
hayırlısı olsun buketcim inşallah yarın ikimizde güzel haberler veririrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?