canim ayniyiz benimde pazartesi oldu.belirtiler varmi sende?
zaman gecmiyor
beklemek çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Beklemek çok zor.
Sabretmek çok zor.
Bekletilmek çok zor.
Ömrümün her köşesinde
seni bekliyorum.
Beklemek zormuş.
Beklememek çok zor.
Bekletilmek çok zor.
Ömrümün her köşesinde
seni bekliyorum.
Bir dilenciyim,
geleceğini bilmeyen.
Senden ne para, ne de pul,
ne de
acımanı bekleyen
ORHAN BABAAAAAAAAAAAAAAA:)))))))))))))))))))
ARKADAŞ DEĞİL GÜNLER SAATLER GEÇMİO YAV
bi de bugün bizim evlilik yıldönümümüz transferin 5. günü kocam şehirdışında ben eltimde....
ya kızlar ransferden sona herkes iğne kullanıyor mu yaaa...
iğnelerden korkuyorum
Bütün hayallerim suya düştü 7,97 çıktı sonucum
canım bugün transferin 16.günü 12.gün betahcg :8.8 14.gün:18.7 ve bugün :22.69 bugün en az 36 olması gerekiyormuş doktorum öyle söyledi döllenmiş ama tutunamamış embriyolarım kimyasal gebelik oluşmuş vücut atacakmış((
agrim yok ama kipirdama hissediyorum ara ara belim agriyor ama anlik ter bende vardi ilk gece gecti simdi bugun 2 saat yurudu cunku umudum hic yok nedensetatlım belirti için erken olduğunu düşünüyorum ama 2 gündür gaz ve kabızlık beni öldürdü .... marul kayısı suyu ve bol su ile bu gün birza rahatım başım ağrıyor hafif hafif karnımın içi bi garip arada kasık ağrım oluyor en önemlisi buz gibi terliyorum ama bunların neden dolayı olduğunu bilmiyorum tabiki:)) sen ne durumdasın
agrim yok ama kipirdama hissediyorum ara ara belim agriyor ama anlik ter bende vardi ilk gece gecti simdi bugun 2 saat yurudu cunku umudum hic yok nedense
Kızlar bi saat kadar ağladıktan sonra eczacım aradı...oda tüp bebek yapmıştı bikaç yıl önce .. Durumumu sordu..bende söyledim..oda üzülme aynı sayı ile ben kızımı kucağıma aldım dinlen dedi.. Yeniden ümitlendim şimdi gene aynı moda girmiş uzanıyorumm...
Kızlar bi saat kadar ağladıktan sonra eczacım aradı...oda tüp bebek yapmıştı bikaç yıl önce .. Durumumu sordu..bende söyledim..oda üzülme aynı sayı ile ben kızımı kucağıma aldım dinlen dedi.. Yeniden ümitlendim şimdi gene aynı moda girmiş uzanıyorumm...
Iki ihtimal var ya tutmuş ama düşüyor değerlerinde düşmeye başlamış yada yeni tutunuyor ilaçları bırakma testi iki gün sora tekrarla dedi ama tabi heves fealn bişiy kalmadı içimde öldüüüü
iğnelerden korkuyorum
sakın hiçolumsuz düşünme iyi düşünelim iyi olsun neden umutsuzluk daha 3. günden olacak inşallah bizde burda hamileyiz diyeceğiz:)) rabbim ol derse olur yeterki biz istemesini bileleim dimi... sakın olumsuz düşünme olur inşallah hem neden olumsuz düşündüğünü anlamadım daha bu gün 3. günümüz... :))))
Canım benim idrar testine güvenme hemde 10. günde. Ve lütfen iğne ve ilaçlarına devam et. Bi düşünsene normal yoldan hamile kalıyor olsak adet geçtikten kaç gün sonra idrar testi yapılıyor ve belki yine çıkmıyor. Yani idrarda çıkması için çok erken. Kendine ve inşallah seninledir ki bebeğine şans ver ve ilaçlarına devam et. Allah yardımcın olsun.günaydın kızlar. benim tüp tutmadı diyebiliriz. dün eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım, tek çizgi çıktı. dün 9. gündü, ama 4. gün embriyosu olduğundan 10. günde diyebiliriz. zaten biliyorsunuzdur adet sancılarım hiç dinmemişti. bugünde çok şiddetli bir ağrıyla uyandım, sonra geçti, gelen giden yok ama eli kulağında. tabi ki olsun isterdim ama olmadı diye de yıkım yaşamıyorum, zaten eşim çok esprili onun enerjisiyle moralimi bozmaya bile hakkım yok gibi:) hala beni hamile olarak görüyor:) belki de moralimin yerinde olması dondurulmuşların olması, sonuçta tekrardan iğne v.s. uğraşmayacağım. dün iğne yapmadım kendime, sadece karnımdaki bantlar duruyor, zaten karnım çok kötü oldu bu bantlardan-kıpkırmızı,alerji olmuş gibi ama geçecek inş. şimdi diğer arkadaşlardan güzel haberler bekliyorum, ben de dondurulmuş embiriyolarla ileriki günlerde güzel haberler veririm inş.
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah. Dikkat et kendine yorulma Allaha emanet olarkadaslar sonunda transfer gunune geldım .bugun transferim var.dualarınızı beklıyorum.allah hepimizin kucagını doldursun.
Canımmm 5 üzeri hamile olarak kabul görüyor. Nolur bu kadar umutsuz olma.Bol bol dinlen yat ve dua et. İnşallah 2 gün gün sonra değerlerin kat kat artar.Allah yar ve yardımcın olsunBütün hayallerim suya düştü 7,97 çıktı sonucum
Evet canım ben hem tranferden önce hem sonra kullandım. Şuandada devam eden bir iğnem var. Yarın ilk kontrolümüz var dr. um bıraktırır artık inşallah çok yordu bu iğneler cidden.ya kızlar ransferden sona herkes iğne kullanıyor mu yaaa...
iğnelerden korkuyorum
benim doktorum opudan sonra rutinde veriiyor zatenn... e2 ve progesteron takviyesi olarak diye biliyorum. e2 transferden sonra 3 gün 1163 progestron 60 4, gün de e2 519 progesteron 20 değerler hakkında bi fikrin var mı??
kızlar ishal yapan şeyler hakkında bilgi verin azcık kayısı incir demeyinde
iğnelerden korkuyorum
benim doktorum crinone jel verdi transferden sonra onu ve bantları kullanıyorum.Bunu dr.una sorabilirsin iğneler özellikle progynex iğne kalçalarını mahvediyor insanın.İlk denememde başka bi dr.banada iğne vermşti.Ama şuan çok rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?