eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

valla normalde yanındaki sürahiden suyunu almayan bi kocam var ama bi gö r şimdi allaaahhh ne yapacağını şaşırıyor insan hem duygulanıyor hem hoşuna gidiyor ama bide elim boşa çıkarsa yıkılır diye de çok üzülüyorum...

inşallah bebeğin seninldir canım güzel haberler verirsin bize:) peki belirtin varmı yada ağrı falan benim test tarihimde 20 ekim..

valla 2 gündür ara ara çok hafif sağ kasığımda batma oluyo ama neye yoracağımı bilemedim...başka da hiç birşey yok biraz da gaz var o da normal sanırım... allah sana da hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin..

ay bide o var benimde geçen gün aklıma geldi hemen attım aklımdan düşünmeyelim bunları şimdi hamiş sayılırız allah devamını da getirsin inşallah..

ev testine güvenme ben yaptım silik ikinci çizgi çıktı .. değerim kanda 7 küsür çıktı

sağol canımcım..umutlanacak yer arıyorum..bakalım ne olacak..beni yanlış anlama ama senin değerlerin sonra ne oldu..sanırım artmasını mı bekilyosun..yoksa yanlış mı biliyorum??

bugün cy 76 test yapmıyormuydu ?? ben mi yanlış hatırlıyorum yada kaçırdım mı ?

evett doğruuu.... ne yptı acaba nolur gzl bi haber versin.......

Canlarım aslında yarın benim test günüm, yani merkezin bana verdiği tarih, bana 4. gün embriyos transfer edilmişti o nedenle ben perşembe yaptırırım diyordum yani bugün, ama salı günü idrarda negatifi görünce gidipte kan veresim gelmedi, reglde olmadım, yarın sabaha kadar bir şey gelmezse elim mahkum sabahtan vereceğim kan. hayırlısı artık. kimyasal gebelik falan olmaz inş..

kimyasal gebelik falan getirme aklına idrarda negatif görmende çok normal daha çok çok erken kanda bile değerler yeni yeni yükseliyo idrara geçmesine daha var hayatım hiç canını sıkma... sen git yarın testini yaptır bu arada da biraz pozitifi düşünmeye çalış lütfen bebişin seninledir umarım.. allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..

bugün cy 76 test yapmıyormuydu ?? ben mi yanlış hatırlıyorum yada kaçırdım mı ?

evett doğruuu.... ne yptı acaba nolur gzl bi haber versin.......

teşekkürler, amin canım inşallah.
doğru diyorsun, hepimiz için hayırlısı ne ise o olur inşallah.

Merhaba,

Oncelikle tum guzel anne adaylarimiza guzel bir hamilelik donemi gecirmelerini ve saglikla bebeklerini kucaklarina almalarini diliyorum.
Tedavisi devam eden anne adaylari icinde ayni temmenilerimi iletiyorum, tez zamanda Allahin izni ile tedavileriniz basari ile sonuclanir insallah.
Benim tedavim kisa surdu gibi, yani pek baslayamadan bitti gibi, rezerv cok yetersiz... baska yollar, baska planlar artik soz konusu.... hayatin donum noktalarindan biri heralde.... Hepinize bol sanslar arkadaslar, hepinizin tedavileri basarili olsun, bu forumun en ve tek zayif halkasi sadece ben olurum umarim
sevgiler size tum guzel anneler

Merhaba arkadaşlar

hep buraya yazmak istemiştim hamileyim diye veee hamileyimmmmmm

bende 5 yıllık evliyim ve 4 yıldır çoçuk istiyorduk, en son 4 aşılamadan sonra bir tüp bebek denedik ve pozitif sonuç aldık, o yüzden pes etmek yok yola devam, şimdi biraz kasık ağrıları hafif kahverengi akıntım var dua edin lütfen,allah hepimize evlat versin

Bide kızlar 10.gün beta hcg 90 normalmi sizce?

hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ben bi sitede okumuştum.bi tablo vardı..tüp bebek 12.gün için en düşük 17 en yüksek 119 normal diyordu..ama kişiden kişiyede değişir tabiki..

zayıf halka ne demekmiş rezerv azlığı bir rahatsızlık sonuçta hepimiz şöyle ya da böyle infertilite ile uğraşıyoruz seninkininde nedeni o... başka yollar tabi ki var eşinle düşünüp taşınıp en iyisine karar vereceksinizdir ama nolur kendini azımsama... dilerim allahtan size doğru yolu tez zamanda göstersin bu dönüm noktanda hayırlı güzel kararlar verdirsin.. en kısa sürede kucağını doldursun...

banada rezerv azlığı denmişti inan

inanmak lazım...

Bide kızlar 10.gün beta hcg 90 normalmi sizce?

tebrik ederim hayatım darısı başımıza bhcg değerin de çok harika bence katlansın katlansın inşallah allah bebişini kucağına almayı da nasip etsin... kaç embriyo konmuştu ki sana 10.gün için biraz yüksek gibi geldi aslında bana ikiz olma ihtimali varmı ki...

2 embriyo konuldu, 5.gün transferim yapıldı, bugun biraz kahverengi akıntım oldu, dua edin lütfen, allah hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun..

Bu arada benim sebepsiz infertiliteydi...

cnm bizden de istediler..2 tüp kan verdik. 1 ay sonra sonuç alırsınız dediler. okadar..

hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bebisim. iyi şanslar :)

ben dün de yazmıştım ama görmedin herhalde gamzecim. benim eşimden de istedi, temiz çıktı. ben de çok stres yapmıştım biliyosun ama anladığım kadarıyla genelde temiz çıkıyor o testin sonucu. kan alarak yapıyorlar. özelde 15 günde çıktı.

apple moralin bozulmuş anlıyorum seni ama karamsarlığa kapılma. bu foruma yazan herkesin bir sorunu olduğu için yazıyor ve tedavi görüyor. bazısı bir kerede ama bir sürü insan da defalarca denedikten sonra bebeklerine kavuşuyorlar. ümitsizliğe kapılma, sen zayıf halka falan değilsin. tıp çok ilerledi bu konuda biliyorsun.

kızlar bu arada ben bugün regl oldum. doktorumla görüştüm, tarihlere baktı, işlemlerim bayrama denk geldiği için kasıma erteledi tedavimi. öyle işte :) yine bekle de bekle.

kızlar bu arada ben bugün regl oldum. doktorumla görüştüm, tarihlere baktı, işlemlerim bayrama denk geldiği için kasıma erteledi tedavimi. öyle işte :) yine bekle de bekle.

beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır:)))))

2 embriyo konuldu, 5.gün transferim yapıldı, bugun biraz kahverengi akıntım oldu, dua edin lütfen, allah hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun..

Bu arada benim sebepsiz infertiliteydi...

canım yaa aynı benim gibisin... bizimde sebepsiz çift embriyo 5.gün rabbim bana da senin gibi güzel sonuçlar alırım inşallah... nerede yaptırdın canım sen tedavini?

allah hayırlısını versin canım geç olsun güç olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…