günaydın kızlar nasılsınız benimde yarın test günüm çok heyecanlıyım yaaa dualarınızı bekliyoruz
benim kaç gündür kasıklarım ağrıyo adet sancısı yaşıyorum resmen
bu normal mi sizce yoksa adetmi geliyo
aaa öyle mi canım bende kadıköy florence nightengale de tedavi oldum ama maalesef negatif sonuç aldım
günaydın kızlar nasılsınız benimde yarın test günüm çok heyecanlıyım yaaa dualarınızı bekliyoruz
benim kaç gündür kasıklarım ağrıyo adet sancısı yaşıyorum resmen
bu normal mi sizce yoksa adetmi geliyo
Ah CANIM beni Sormuşsun sagolasin
Sende hiç bulantı felan yok galiba maşallah hep böyle devam etsin ins doktora ne zaman gideceksin
yapmıyoz zatnnBu arada cinsel iliski yasak 12. Haftaya kadar doktorun söyledi
Aman ha aman dikkat edin kızlar
Maşallah hamile sayımızda artış var
Ben çok hastaydim giremiyorum grip oldum bide bu kusmalar beni mahvedecek
Benim gibi çok kusan var mi
Bide bu gripten dolayı bebeğe bir şey olur mu:26:
arkadaşlar sakin olun nolur, güzel şeyler düşünün, her şerde bir hayır vardır unutmayın!
inşallah yyaaa..ben dün dayanamadım çubuk yaptım..hiç bişey çıkmadı.((.benim trasferim 30 eylülde oldu..normalde cumartesi yapmam lazımda hafta sonu diye yarın yapacam..senin transferin ne zamandı??
selamlar güzellikler bugün hayırlı bigün olsun inşallah. Teyzeleri bugün bebişimizle ilk buluşmamız inşallah minik kalbini duyacaz Rabbim hepinize yaşatsın inşallah banada hayırlı haberler almayı nasip etsin çok endişeliyim nedense bişey oldu olacak diye
kızar merhaba benim iki gündür acayip saçlarım dökülmeye başladı normalde de dökülürdü ancak eskisinin 3 katı kadar sürekli elime akıyo saçlarım sizde de oldu mu acaba ilaçların etkisi mi jelin etkisi olabilir mi transferın 6.gunundeyım bır de arada ölü uykusu gibi uyku çöküyor üzerime ve uyuyorum çok uzun değil ama yarım saat falan, saç işi de canımı sıktı zayıfolan saçlarım bir tutam kaldı valla ilaçlar ancak etkisini gösteriyor sanırım...
kızar merhaba benim iki gündür acayip saçlarım dökülmeye başladı normalde de dökülürdü ancak eskisinin 3 katı kadar sürekli elime akıyo saçlarım sizde de oldu mu acaba ilaçların etkisi mi jelin etkisi olabilir mi transferın 6.gunundeyım bır de arada ölü uykusu gibi uyku çöküyor üzerime ve uyuyorum çok uzun değil ama yarım saat falan, saç işi de canımı sıktı zayıfolan saçlarım bir tutam kaldı valla ilaçlar ancak etkisini gösteriyor sanırım...
benimde saçlarım çok döküldü cnm ilaçlardan sanırım
:)))canım ya topla topla yine geliyor saçlar ya uyku hamilelikte çok oluyodur doğru benım erken bıraz korkuyorum ya hıc belırtı yok ne agrı ne sızı turp gıbıyım belırtısızlık de korkutuyor herkesın kasıkları agrıyomus benım sadece sacım dokuluyo....güldür beni valla aynıı beni anlattın canikom:))) aynen nde habire elim kafamda saç tırtıklıyom:) uykun geliyosa hamile olma ihtimali var.bndede çok uyku yapmıştı
benimde saçlarım çok döküldü cnm ilaçlardan sanırım
selam kızlar nasılsınız yaaa ben de bayramdan sonra nur hanıma gelip bi muayene olmayı düşünüyorum ama ondan önce eşimden istediği kromozon testi korkutuyor beni aranızda yapan varsa bana yardımcı olabilir mi nasıl yapılıyor bi de ne kadar sürede çıkıyor
selam kızlar nasılsınız yaaa ben de bayramdan sonra nur hanıma gelip bi muayene olmayı düşünüyorum ama ondan önce eşimden istediği kromozon testi korkutuyor beni aranızda yapan varsa bana yardımcı olabilir mi nasıl yapılıyor bi de ne kadar sürede çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?