Merhaba canım ben,mde transfer sonrası 7.gün 2 tane 3.gün kondu.
benim hep sacım dökülür oyuzden farketmedim acıkcası..ama bildigim hamileyken vitaminlerden saclar guzelleşiyor ,dişler cürüyebiliyor inşallah hamile oluruzda saclar güzelleşir diyelim ozaman :)
benim kramp ve kasık agrım oldu dun bide ilk kez kahve lekelenme oldu,dün işe başladım cok oturdum ondan mı bilmem.. bugun leke yok kasıklarda yine bi doluluk var ..başkada hic belirti yok ne bulantı ne baş dönmesi ..uykuya gelince bende boyle bian derin uykuya gecebiliyorum ama kısa suruyo fakat direk baygın oluyorum yani ama totalde normalden cok uyudugum sıoylenemez..
sende baska belirti varmı ?
hımm demek ki ilaçlardan senin yarın mı belli oluyor inşallah yükselmiştir değerin canım...
benim hep sacım dökülür oyuzden farketmedim acıkcası..ama bildigim hamileyken vitaminlerden saclar guzelleşiyor ,dişler cürüyebiliyor inşallah hamile oluruzda saclar güzelleşir diyelim ozaman :)
benim kramp ve kasık agrım oldu dun bide ilk kez kahve lekelenme oldu,dün işe başladım cok oturdum ondan mı bilmem.. bugun leke yok kasıklarda yine bi doluluk var ..başkada hic belirti yok ne bulantı ne baş dönmesi ..uykuya gelince bende boyle bian derin uykuya gecebiliyorum ama kısa suruyo fakat direk baygın oluyorum yani ama totalde normalden cok uyudugum sıoylenemez..
Gamzeciğim Nur Hanım benim doktorum. Gerçekten çok iyi bir doktordur. Emin ellerdesin. Eğer İstanbul'da isen bu testleri Zeynep Kamilde ücretsiz yaptırabilirsin. Ücret önemli değil dersen özel laboratuvarlarda bu testleri yapıyor. Sanırım sonuçlar çok kısa sürede belli oluyor.
kızlar merhaba benim transferimin bu gün 4. günü ama ilk 2 gü n ağrım vardı şimdi hiç bişeyim yok neden bunu bilen varmı... bide bu gün çok gerginim ve duygusalım ağzımın içi acı gibi olmadımı acaba hiçte kalmadım hep yatıyorum sağolsun annem ve eşim bakıyorlar belkide yatmaktan sıkıldım kendime mesele arıyorum..
canım bız genetik test yaptırdık sonucta kromozom sayısı normal cıktı yanı 46xy, normalde her bıreyde 46 kromozm var erkeklerde 23x ve 23y bayanlarda da 23x ve 23x, esımın kromozom durumu normal cıktı bazılarında 47xxy olanlar varmıs, bu sonucla neye bakıyolar tam bılmıyorum bır de y delesyon testı yaptırdı, ykromozomunda delesyon var mı yok mu durumuna bakıyorlar y de delesyon cıkmadı, cıkmaması gerekıyor...1 aya yakın bır surede aldık 25 gun du sanırım bızde sperm sayısı az o yuzden doktor istemişti...
arada kalk yürü hayatım bence dolaş evin içinde de olsa kan dolaşımı önemliymiş doktorlar sürekli yatmayın diyorlar... hem sıkılmışındır sen normal valla benim bide evde kimse yok bana hepten gına geldi... netle tv arasında çok sıkıldım işimi özledim valla...
arada kalk yürü hayatım bence dolaş evin içinde de olsa kan dolaşımı önemliymiş doktorlar sürekli yatmayın diyorlar... hem sıkılmışındır sen normal valla benim bide evde kimse yok bana hepten gına geldi... netle tv arasında çok sıkıldım işimi özledim valla...
ben 10 gün yattım ellerind gelse beni wc ye kaldırmıycaklardı.etrafındakilere bunu anlatamıyorsun kii...
endişelenme bence hiç belirti olmayıp hamile olan da çok belirtileri olup negatifi gören de bende hiçbirşey hissetmiyorum yani bebeklerimi hissedermiyim diye kendimi dinliyorum en azından duygusal açıdan ama yok olmuyor umutsuzluğa da kapılmamaya çalışıyorum olumlu düşünmeye çalışıp onlarla konuşuyorum bir yandan kendimi kaptırmamalıyım diyorum ama galiba çoktan kaptırdım bile allah sonumuzu hayır etsin inşallah... :18:
aynen valla eşim sürgü almış ayağa kalkmayyaım diye güldüm:) tabikide kullanmadım ama anlatamoyorsun hiç bişey yepsiyle geliyor yemek bile ...
tatlım senin kaçıncı günün ne durumdasın:)
aynen valla eşim sürgü almış ayağa kalkmayyaım diye güldüm:) tabikide kullanmadım ama anlatamoyorsun hiç bişey yepsiyle geliyor yemek bile ...
canım hiç kasma kendini kaptır kaptırabildigin kadar hem sonunda test positif cıksada cıkmasada suan hamile gibiyiz okadar hormon alıyoruz kolay mı ..ayrıca hersey insanlariçin ve kenidini enkotuye nekadar hazırlarsan hazırla bir umut oluyor ve sonuc negatişf olursa yine aynı oranda uzuluyorsun oyuzden tecavüz kacınılmazsa tadını cıkarıcaz..
ben 5.gün işe başladim ilk gunden itibarende evde yemek falan yaptım .
olcaksa oluyor inşallah olsun busefer olursa güzel olur olmassa da napiiim herseyde var bir hayır
ben işe başladim 5.günümde oturarak işim ,bütüngün oturuyorum ve sabah aksam 45 er dakika araba kullanıyorum .arada kalkıyorum geziniyorum ama bukadar oturmak iyi diil tabi ama evdede oturamıyodum ki ben sürekli...
benim transfer dahil 6.günüm 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi 10. günümde salı günü testim var...
bugün cy 76 test yapmıyormuydu ?? ben mi yanlış hatırlıyorum yada kaçırdım mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?