eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar merhaba benim transferimin bu gün 4. günü ama ilk 2 gü n ağrım vardı şimdi hiç bişeyim yok neden bunu bilen varmı... bide bu gün çok gerginim ve duygusalım ağzımın içi acı gibi olmadımı acaba hiçte kalmadım hep yatıyorum sağolsun annem ve eşim bakıyorlar belkide yatmaktan sıkıldım kendime mesele arıyorum..

deniz lekelenme işaret olabilir.yarım saat ama deliksiz uyku oluyordu bndede.bunlar normal dinlen mutlaka iş yapma hamile olabilirsin aynıları bnde de oldu çünkü

kızlar merhaba benim transferimin bu gün 4. günü ama ilk 2 gü n ağrım vardı şimdi hiç bişeyim yok neden bunu bilen varmı... bide bu gün çok gerginim ve duygusalım ağzımın içi acı gibi olmadımı acaba hiçte kalmadım hep yatıyorum sağolsun annem ve eşim bakıyorlar belkide yatmaktan sıkıldım kendime mesele arıyorum..

hımm demek ki ilaçlardan senin yarın mı belli oluyor inşallah yükselmiştir değerin canım...

evet artık yarın net sonuç alacam.. teşekkür ederim cnm iyi dileklerin için çok korkuyorum valla....ama hazırlıklıyım o da bi gerçek.....

endişelenme bence hiç belirti olmayıp hamile olan da çok belirtileri olup negatifi gören de bende hiçbirşey hissetmiyorum yani bebeklerimi hissedermiyim diye kendimi dinliyorum en azından duygusal açıdan ama yok olmuyor umutsuzluğa da kapılmamaya çalışıyorum olumlu düşünmeye çalışıp onlarla konuşuyorum bir yandan kendimi kaptırmamalıyım diyorum ama galiba çoktan kaptırdım bile allah sonumuzu hayır etsin inşallah... :18:

maalesef canım ben vanda yaşıyorum üniversite hastanesinde yapacağım o yüzden merak ediyorum na zaman çıkar

arada kalk yürü hayatım bence dolaş evin içinde de olsa kan dolaşımı önemliymiş doktorlar sürekli yatmayın diyorlar... hem sıkılmışındır sen normal valla benim bide evde kimse yok bana hepten gına geldi... netle tv arasında çok sıkıldım işimi özledim valla...

sağol canım bilgilerin için benimde eşimde sperm sayısı çok az o yüzden istiyor doktorlar

ben 10 gün yattım ellerind gelse beni wc ye kaldırmıycaklardı.etrafındakilere bunu anlatamıyorsun kii...

baska hıcbır belırtı yok sadece saclarım dokuluyor ve arada ağır yarım saatlık uyku gelıyor tupr gıbıyım hıc tedavı olmamaıs kadar ıyıyıym yanı kasık agrısı lekelenme fılan da yok pzt ıse baslayacagım haftaya bugun de sonucum bellı olucak ama cok korkuyorum 6 gun kaldı.....

tatlım senin kaçıncı günün ne durumdasın:)

canım hiç kasma kendini kaptır kaptırabildigin kadar hem sonunda test positif cıksada cıkmasada suan hamile gibiyiz okadar hormon alıyoruz kolay mı ..ayrıca hersey insanlariçin ve kenidini enkotuye nekadar hazırlarsan hazırla bir umut oluyor ve sonuc negatişf olursa yine aynı oranda uzuluyorsun oyuzden tecavüz kacınılmazsa tadını cıkarıcaz..
ben 5.gün işe başladim ilk gunden itibarende evde yemek falan yaptım .
olcaksa oluyor inşallah olsun busefer olursa güzel olur olmassa da napiiim herseyde var bir hayır

ben işe başladim 5.günümde oturarak işim ,bütüngün oturuyorum ve sabah aksam 45 er dakika araba kullanıyorum .arada kalkıyorum geziniyorum ama bukadar oturmak iyi diil tabi ama evdede oturamıyodum ki ben sürekli...

aynen valla eşim sürgü almış ayağa kalkmayyaım diye güldüm:) tabikide kullanmadım ama anlatamoyorsun hiç bişey yepsiyle geliyor yemek bile ...

ay çok güldüm yaa yazık adam napsın bu tedavi sürecinde iş daha çok bizlere düştüğü için onlar da ne yapacaklarını şaşırıyorlar gerçekten benimki de bi tuhaf oldu komiğime gidiyo bazen.. :)

demek tecavüz kaçınılmazsa tadını çıkartıcaz.. çok iyiymiş :) :) bende işe başlamak istedim ama eşim kızdı bankacıyım ben hep oturuyorum ama şubem çok yoğun ve işim çok stresli azcık da sinirliyimdir ben kociş posta koydu 1 hafta stres yok sana dedi... bende ptesi başlıycam artık ama inanki evde de yatmıyorum hiç oturuyorum ya da gezinip duruyorum yemeğimi falan yapıyorum bende moralim daha önemli zaten böyle kendimi daha iyi hissediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…