eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

nasıl moral veriyorsun ayşen hayranım senin gücüne motivasyonuna güzel arkadaşım benim... ama novadada 2 saat sonra çıktı... ama hala çizgi var

ALLAHIM ENKISA sürede hayırlısıyla saglıkla hepimiizn meleklerını kucagına almayı nasip et..

nasıl moral veriyorsun ayşen hayranım senin gücüne motivasyonuna güzel arkadaşım benim... ama novadada 2 saat sonra çıktı... ama hala çizgi var

olsun bak benim 7 olduğunda kaç saat sonra çıktı ve hayal gibiydi. belki senin değerinde çok yüksek değildir ama var... gör bak... lütfen ... üzülme... hadi ağlayarak değil dua ederek geçir geceni.. ben gideyim kocacığıma yemek yapayım.. aradı acıkmışşş ... birazdan gelirimm....

canımsın yaa allah senden ve hepinizden çok moral oldu bu cümlelelrin çok ama çok teşekkür ...

inşallah canım dediğin gibi olur... çok şükür sen hamilesin benimde en büyük tesllim sen tugok ayşen şafak....
ne guzel söyluyorsun ben haala tam anlamıyla hamıleyım dıyemıyorum yarınkı test sonucumu almam gerek..sonra pazartesı tekrar ... yarın rahatlarım ama eger degerım yukselırse ınsaallah

kızlaaar napıyosunuz bakiiim? gamzeee orda duruyosun sesin çıkmıyooo. gördüm biletini almışsın, gel şekerim gel istanbul seni bekler :)

sağol canım ilkinde bulamadık ama inş. Rabbim bu sefer nasip eder

ne kadar canım ücreti ben hiç sormadım ayy ne güzel olur valla bende çok tanışmak isterim seninle

2000 euro paket fiyat 1500 2500 tl ilaçlar tutuyormuş.ilk denemezin iki katı.haketsinlerde helal olsun.muayene ücreti semra hanım 330 nur hanım 265

kızlaaar napıyosunuz bakiiim? gamzeee orda duruyosun sesin çıkmıyooo. gördüm biletini almışsın, gel şekerim gel istanbul seni bekler :)

canım benim pc sürekli açık fırsat buldukça yazıyorum sen ne yapıyon ne zaman başlıyon belli mi tarih?

2000 euro paket fiyat 1500 2500 tl ilaçlar tutuyormuş.ilk denemezin iki katı.haketsinlerde helal olsun.muayene ücreti semra hanım 330 nur hanım 265

sözüm ola ben bilet almışım muayene olmaya gidiyom bakıyom sen benden iyi araştırmışın bu arada canım senin yaşın kaçtı bi de sorun neydi daha önce söyledin mi bilmiyorum gözümden kaçmış olabilir

ne guzel söyluyorsun ben haala tam anlamıyla hamıleyım dıyemıyorum yarınkı test sonucumu almam gerek..sonra pazartesı tekrar ... yarın rahatlarım ama eger degerım yukselırse ınsaallah

yükselecek inşallah arkadaşım...rahat ol zaten şu anki değerinde güzel...

ben de liste var ilkini denemeden önce de yazmıştım fiyatlarını. o zamanlar en mantıklısı florence gelmişti hem ucuz hem de özel diye. benim yaş 30 ve eşimin ileri hareketli sperm sayısı az çok ta önemli değil ama . aslında biz sebepsiz gruptayız galiba

canım yanlışım yoksa memorial fiyatı 2100 euro yapmış florence de çok ucuz değil siz ne kadar ödediniz oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…