sağol cnm iyiyim.. zaten kanamalardan sonra hazırlıklıydım bu sonuca .....ama şu an ölüyorum sancıdan sanırım çok ciddi bir kanama başlıycak.. belim ikiye ayrılıyor sankiiii
sen hangi ay anlaştın da 3650 yaptılar bana güya fiyat 4300 dü zar zor 4000 yaptılar.
bunların fiyat politikalarıda yalan çıktı resmen. demekki kim neye ikna olursa onu veriyorlar iyice pazarlık yapamadık demekki iyice sinir oldum.
Allah bu zor zamanımızda neden onları çkarttı karşımıza bilmiyorum.
canım benim pc sürekli açık fırsat buldukça yazıyorum sen ne yapıyon ne zaman başlıyon belli mi tarih?
canım hiç iyi değilim ...adetimin 16.günü ama hala kahve akıntılar geliyo.sağlığımı kaybettim(((((sen nasılsın?neler yapıyosun??
gamzecim ben her defasında bir başlangıç tarihi yazıyorum ama hiçbiri denk gelmiyor malesef. erteleniyor da erteleniyor. bir aksaklık çıkmazsa 7 kasım gibi başlayacağız inşallah.
slm kızlar nabersiniz benim moralim çok bozuk bu nası hamilelik diyom hep korkmaya başladım iyice kan testimde olmasa değilim dicem of napıcam ben ya
slm kızlar nabersiniz benim moralim çok bozuk bu nası hamilelik diyom hep korkmaya başladım iyice kan testimde olmasa değilim dicem of napıcam ben ya
kizlar idrarda silik cizgi goruyorum hep cumartesi test gunum bilen biliyor
dun aksam kan testi yaptirdim veeeeeeeeeee
157 cikti insaallah artar cumartesiye cok mutlu ve heyecanliyimallah herkese yasatsin
dualarim sonic bekleyeere simdi cumartesiyi beklemek daha zor
insaallah katlar rabbim bilir uyuyamiyorum heyecandan
sağol canım inşallah:)ege üniversitesinde oldu benim.tek bir doktorum yok.hepsi baktı farklı aşamalarda.ben çok memnunum.doktorlarından hemşirelerine hatta personeline kadar o kadar güleryüzlü ve ilgililer ki.dün transferim oldu şimdi yatıyorum.p.tesi kontrole çağırdılar,sabırsızlıkla bekliyorum.darısı başına inşallah.
hiç sorma hele şu son hafta bebek düşmesin diye 5 er 5 er vurdular progestanı.. tedaviden bugüne tam on kilo almışım ... kontrole gideyim yarın.. hemen diyet... bir ayda vermem lazım...
slm kızlar geldim... dr a gittim... şimdi iyiyim... Allahım güllüyorum ağlanacak halime artık.. ultrasona girdim kanamam başladı.. bebişi kaybediyorum.. kasılmalardan kaynaklı kramplar girdi karnıma ... iki kas gevşetici yaptılarda az önce kendime geldim.. hastanedeki hemşire dedi ki nereye yapacam.. yer kalmamış ki diyeee... sen bunun üstüne oturabiliyon mu diye :))))yok dedim hep yan uzanıyorum... :))) sanırım bi süre de böyle devammm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?