eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

tedavin ne kadar sürdüki =?? yoksa 1 ay da mı aldın 10 kilo..ay çok gözüm korktu ((

cnm çok ağrın varmış merak ettm umarım iyisindirrr ((

evet tatlım ama ben daha önce iki tüp bebek tedavisi olmuştum başarısız olunca.. bi ameliyat oldum önce.. rahim traşlaması diye.. sora o ay bi ilaç verdi dr yumurta destekleyici bişiy dhea diye o zaten başlıca bi kilo yaptı.. sonraki ay.. regl oldum ilaçlar.. bide yatarken ilaçlar.. sonra benimki problemli olunca sizin iki güne bir vurulduğunuz progestan iğneyi ben günde 5 adet vuruluncaa.. coştu kilolar... ama eşimle anlaştık.. hafta sonu kendimi ödüllendircem.. bol bol yicem.. en çok kızartmayı özledim.. bi burger king yicem walla :))) p.tesi eşimle birlikte rejime başlıycaz. ... :))))

inşallah cnm sağol ... ama tedaviye devam.. ne diyoruz .. obebek bu eve gelecek :))) mirage cim ne zaman başlatırlar beni bir bilgin var mı

dondurulmuşun var mıydı senin? varsa bir sonraki adetinde başlatırlar diye tahmin ediyorum. bilemedin bir sonrakinde. ama dondurulmuş yoksa 3 ay bekletiyorlar benim bildiğim...var mıydı dondurulmuşun?

dondurulmuşun var mıydı senin? varsa bir sonraki adetinde başlatırlar diye tahmin ediyorum. bilemedin bir sonrakinde. ama dondurulmuş yoksa 3 ay bekletiyorlar benim bildiğim...var mıydı dondurulmuşun?

nerdeeeee..sil baştan cnm... (( ama olsun en azından hala şansım var buna da şükür... az önce hastanedeki nöbetçi dr halime acıdı nerdeyse ağlıycaktı kadın yaaa...ben kadını teselli ettim merak etmeyim dr hanım ben azimliyim yapacam dedim :)))

ay cnm rahatlamana sevindim..ye vallaa bende bugn tahlileri bitirdimm..evrakları tamamladım kocamda beni ödüllendirdi. :) hiç sevmez o normal de benm için götürdü beni burger kıng e :))) oohh bi güsel yidim vallaaa :)) sefaamm olsun

o zaman bi takvim hesabı yaptım.. iki adet sonra .ağırılarsa 9 aralık.. 3. adette çağırırlar ise 6 ocak ... üff çok war mış beee...

bol bol ye kısss walla yasak transfer sonrası... ohhh yanında kola da içseydin... o da yasak... üstüne bi kahveyle sigara tüttürseydin.. onlarda yassaaakkk :)))))

tatlım bak madem başlıyorsun tedaviye ben bugün biraz nette araştırdım.. ki bende yapcam... yumurta kalitesi arttırmak için incir kürü var ... yap... kalliteli olsun ki bebişin daha kolay tutunsun...

bol bol ye kısss walla yasak transfer sonrası... ohhh yanında kola da içseydin... o da yasak... üstüne bi kahveyle sigara tüttürseydin.. onlarda yassaaakkk :)))))

annaaa valla mı bunların içinde direk kahve ilgimi çekti bnde günde 3-4 kere türk kahvesi içerim bak buna üzülücem ama napalım yeterki bebişim olsun :) sigara kullanmıyorum zaten şekerim o kısmı kolay :)))

ben de bayılırım türk kahvesine yasak cnm hatta tedaviye başlarken bırakabiliyorsan bırak.. asitli içecekler çay kahve bitki çayları her şey yasak cnm bi de benim dr dedi ki meyve suyu iç ama asla nar suyu içme düşük yaptırır dedi...bi de severimmm kiii (( neyse yarrın onu da içeyim bari :))

arkadaşım ne yaptın hastaneye gttn mi ?? dün tam doz iğne vurmuştun dr.un bişi dedi mi merak ettm ???

o zaman bi takvim hesabı yaptım.. iki adet sonra .ağırılarsa 9 aralık.. 3. adette çağırırlar ise 6 ocak ... üff çok war mış beee...

ben bir sürü ay devirdim boş boş. geçiyor bir şekilde. kocanla başbaşa son zamanların diye düşün, tadını çıkar :)

ben bir sürü ay devirdim boş boş. geçiyor bir şekilde. kocanla başbaşa son zamanların diye düşün, tadını çıkar :)

kısss Allahımın gücüne gitmesin zaten 9 senedir tadını çıkardık.. bi on sene de anlaştık.. 19 yıldır tadı çıktı .. artık kaçacak oldu waalla :))))

tatlım bak madem başlıyorsun tedaviye ben bugün biraz nette araştırdım.. ki bende yapcam... yumurta kalitesi arttırmak için incir kürü var ... yap... kalliteli olsun ki bebişin daha kolay tutunsun...

tmm şekerimm..aslında benm muayeneler tahliller hep çok iyi çıkıyor ama yine de yapayım mı dersin..yalnız bnm bi tek hsg filmim kalmış..onuda adetmin 8.günü mü ne yapacaklar.yani ekimin 23ünde sonra mı başlanacak önce heyet raporu mu beklices başlamıcaklar mı yani bu iğnelerim ilaçlarım ne zaman başlıcak hiç bişi sölemiolar..bu iğneler ilaçlar adetin hemen sonrasında başlanıyorsa e benm raporum çıkmadı daha die başlamazlarsa taaa kasım adetimi mi beklicem :S :S ay bu belirsizlikte cok kötü..

ii de heyet raporu aynı gün çıkıyo zaten ben gittim aldım döndüm...adetin 2 yada 3. günü gidiyosun.. muayene hemen ertesi gün ilaçlar başlıyo.. ewet yine de yap .. bi sitede okudum sayısal değil.. kaliteli oluyormuşş.. hani embriyolar oluyo ya birinci ikinci kalite felan.. onun için miş.. yani ben düşünüyorum bu kez yapcam..

slm bende ignelere basladim ben yurt disinda yasiyorum burda bütün tedavi 18 gün oluyor sonrada emriyo transfer yapiyolar bu sürece kadar incir kürü yapsam yumurtta kalitasi artarmi galiba bende yumusta sayisi az 1.denemede doktor 7 falan olacakti doktorun yanlis igne saati ile 3 tane cikti digerleri bos ikincisi yurt disinda oldu 7 falan cikti 5 gün sonrad transfer yaptilar sadece 3 tane kaldi sonuc negatif benim yumurata sayisi az galiba benim yumurta sayisi bu kadarmi acaba incir kürü sadece kaliteyimi artiriyor....

hayırlı olsun.inşallah kucağına alman da nasip olur.darısı başımıza.bize de dua et.

Saol canim dua etmez olur muyum insallah hepiniz gorursunuz bugunleri...

canım çok ama çok sevindim... allah tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

Cok saol amin insallah sonunu da gorurum.....

Aynen oyle canim ya o kadar guzel bir aglama olamaz herhalde amin insallah herkes yasasin bunu....simdi kese ve kalp atisini beklemek cok stresli acaba olusacak mi....

kızlar ya bişey sorcam benim transferimin 5 günü artık banyo yapıyımmı nedersiniz? 7 günbekle diyende var 3gün sonra işine gücüne dönende var.valla ben yatış devam kaynana bakıyo pek rahatım

Ben 2.gun yapmistim sonra da 3 gunde bir cok sicak olmayan dus yaptim...

Canim hayirli olsu, tebrikler heyecanli bekleyis basladi desene senin de....

hay Allahım ya bunlar deli edicek benii e bugn benm 3.günümdü gittim sadece kan tahlili yapıldı ki muayene olmucak mıyım die ben sordum yok dedi.o yumurtalarda kist yada problem varsa bakılıyor senn 10 ekimde yapılmış muayenen problem görülmemiş dedi.bugn kan ver eşinde 3.spermiogramını versin gidebilirsiniz dedi..sonrada hsg ni getirirsin tamm dedi o kadarr..ooff ya ben şimdi bi dahaki adetimin 3.gününü mü beklicem (((((

anladığım kadarıyla evet canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…