eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Mirage 7 kasimda basliyormussun hadi az kaldi sabirla ben de bekliyorum seni....

inşallah bu defa başlayabilirim hayalimmm ve inşallah ilk denemede de hedefi tuttururum, inşallaaaaah. ilgine çok teşekkür ederim canımmm. senin keyifler nasıl?

canım tablomuz 1. sayfamızda. seni de ekleyeceğim şimdi. ben de bahçecide başlayacaktım, ama doktorum vazgeçti amerikan hastanesine karar verdi. neden dersen benim doktorum bahçeciyle ve amerikanla anlaşmalı. eşimin sperm sayısı çok az olduğu için mikroenjeksiyona karar verildi. doktorum da dedi ki bahçecideki aletler son teknoloji, eğer normal tüp bebek yapacak olsaydık orada yapalım derdim, ama amerikanın embriyologları bahçecidekilerden daha tecrübeli dedi. istanbul tüp bebek ve bahçeci arasında da duyduklarıma göre öneride bulunmam gerekirse istanbul tüp bebek'deki aret kamar herkeslerin dilinde, çok iyiymiş. ne zaman başlayacaksın yeni tedavine hayırlısıyla?

ya buranın yanısıra bir de kasım topicine ekleneyim dedim. skyline topici açmış sonra terk etmiş gitmiş :))) bana tablo için yardımcı ol demiş ama topic sahibi olmadığım için burada yaptığım gibi düzenleme yapamıyorum. bir tane de korsan kasım topici açılmış, çığrından çıkmış yani kasım topicleri, kasımları da mı bu listeden götürsek ne yapsak? biz bayağa popüler olduk :))

bende 17 ekimde dondurulmuş yaptım 3 gün oldu yani ara ara takip ediyorum sizi bence benide ekle listeye burası daha hareketli fıkır fıkır kaynıyo :) çok canım sıkılıyo evde yatmaktan belki neşemi yerine getirirsiniz bizim kızlar aynı kaderi paylaştığım kızlar

gel canım gel sen de :)) fıkır fıkır kaynayalım :))) canım yaşını, kaçıncı denemen olduğunu, sorunun ne olduğunu, tedaviye ne zaman başlayacağını ve nerede tedavi olacağını söyle hemen ekleyeyim.

28 yaşında 2. deneme erkek faktörü umut tüp bebek 17 ekim dondurulmuş transfer 29 ekim test tarihi yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim

Herkeze hayırlı sabahlar .. Ben saat 8/30 gibi merkeze gidiyorum sonuç için benim için arkamdan dua ederseniz sevinirim.. Bir mü,minin diğer mü,min kardeşine edeceği dua kabul olurmuş....şimdiden allah razı olsun hepinizden inşallah güzel hayırlı hebrlerle dönerim....

canim gunaydinaklim dualarim seninle pozitifle doneceksin insaallah
ben ogleye dogru gidecegim....bize hemen yaz lutfen en tlfdangiriyorum
bakarim

canim gunaydinaklim dualarim seninle pozitifle doneceksin insaallah
ben ogleye dogru gidecegim....bize hemen yaz lutfen en tlfdangiriyorum
bakarim

telefon ozelde mesaj atmiyor cildirdim
canim 11 e kadar en gec belli olur benim icimdeki his olumlu
inan guzel haberle doneceksin

canım bende kasımda baslıcam inş. baktım kasım topicine dediğin gibi kimsecikler yok bende buraya size takılıyorum tecrübe ediniyorum benide alın aranıza :))))

tabi ki sakıncası yok hayatım gözün aydın çok güzel artmış maaşallah sana sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin rabbim..

slm kızlar nabersiniz benim moralim çok bozuk bu nası hamilelik diyom hep korkmaya başladım iyice kan testimde olmasa değilim dicem of napıcam ben ya

belirtin yok diye yapıyorsan sakın canını sıkma.. hiç belirtisi olmadan çok güzel hamilelik geçirenler var.. allahı gücendircen bak böyle düşünme..

canımmmmmmm... güzel haberlerle gel inşallah... çok meraktayım allahım hayırlısını versin..

28 yaşında 2. deneme erkek faktörü umut tüp bebek 17 ekim dondurulmuş transfer 29 ekim test tarihi yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim

hoşgeldin ayliniimmm biz de sana başarılar dileriz :)) listeye ekledim...

ayşegül hadi günümüzü şenlendir, dualarımız seninle...

bu arada aysegül ablayı heyecanla bekliyorum inşallah mutlu haberi verir bebeğine kavusur. benimde umutlarım artar

hoşgeldin alanyatubi, ekledim seni de listeye canım...

Günaydın kızlar iyi hafta sonları diliyorum:)
ayşegğl ve Nisasum inşallah güzel haberlerle gelin canlarım:)

kızlar verdim kanımı. inşallah 12 gibi çıkacak sonuç. İnanın ömrümden ömür gitti elim ayağım titredi heyecandan. Bir an dedim işyerime gidemiycem ayaklarım tutmadı resmen yaaa. Dua edin inşallah.

kizlar 11 gibi cikiyorum bende dua edin

haydi hayırlısı kızlar, mutlu haberlerle gelin inşallah. yalnız hala ikiniz de listede yoksunuz, versenize bilgilerinizi de ekleyeyim yaw...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…