Mirage 7 kasimda basliyormussun hadi az kaldi sabirla ben de bekliyorum seni....
yas 32, 2 deneme neyagtif. 1.si almanya 2. clinart/trabzon . yumurta azligi ve sperm azligi. 3. denemeyi henüz nerde yaptiracagima karar veremiyorum ya istanbul tüp b.mrk yada bahceci fulya mustafa bahceci. ama sanirim bahceci olacak. kasim sonu türkiyedeyim allah nasip ederse... ekleyin benide listeyee:)))
ya buranın yanısıra bir de kasım topicine ekleneyim dedim. skyline topici açmış sonra terk etmiş gitmiş :))) bana tablo için yardımcı ol demiş ama topic sahibi olmadığım için burada yaptığım gibi düzenleme yapamıyorum. bir tane de korsan kasım topici açılmış, çığrından çıkmış yani kasım topicleri, kasımları da mı bu listeden götürsek ne yapsak? biz bayağa popüler olduk :))
bende 17 ekimde dondurulmuş yaptım 3 gün oldu yani ara ara takip ediyorum sizi bence benide ekle listeye burası daha hareketli fıkır fıkır kaynıyo :) çok canım sıkılıyo evde yatmaktan belki neşemi yerine getirirsiniz bizim kızlar aynı kaderi paylaştığım kızlar
gel canım gel sen de :)) fıkır fıkır kaynayalım :))) canım yaşını, kaçıncı denemen olduğunu, sorunun ne olduğunu, tedaviye ne zaman başlayacağını ve nerede tedavi olacağını söyle hemen ekleyeyim.
Herkeze hayırlı sabahlar .. Ben saat 8/30 gibi merkeze gidiyorum sonuç için benim için arkamdan dua ederseniz sevinirim.. Bir mü,minin diğer mü,min kardeşine edeceği dua kabul olurmuş....şimdiden allah razı olsun hepinizden inşallah güzel hayırlı hebrlerle dönerim....
canim gunaydinaklim dualarim seninle pozitifle doneceksin insaallah
ben ogleye dogru gidecegim....bize hemen yaz lutfen en tlfdangiriyorum
bakarim
telefon ozelde mesaj atmiyor cildirdim
canim 11 e kadar en gec belli olur benim icimdeki his olumlu
inan guzel haberle doneceksin
ya buranın yanısıra bir de kasım topicine ekleneyim dedim. skyline topici açmış sonra terk etmiş gitmiş :))) bana tablo için yardımcı ol demiş ama topic sahibi olmadığım için burada yaptığım gibi düzenleme yapamıyorum. bir tane de korsan kasım topici açılmış, çığrından çıkmış yani kasım topicleri, kasımları da mı bu listeden götürsek ne yapsak? biz bayağa popüler olduk :))
canım şimdi aldım sonucu 2katından fazla artış olmuş allaha şükür..57.78 dualarınızı eksik etmeyin
8.gün degerim 13.7ydi.sımdı 10.gunum 57.78 olmus nasıl sızce 2 katından fazla artmasının bı sakıncası yok dımı
slm kızlar nabersiniz benim moralim çok bozuk bu nası hamilelik diyom hep korkmaya başladım iyice kan testimde olmasa değilim dicem of napıcam ben ya
Herkeze hayırlı sabahlar .. Ben saat 8/30 gibi merkeze gidiyorum sonuç için benim için arkamdan dua ederseniz sevinirim.. Bir mü,minin diğer mü,min kardeşine edeceği dua kabul olurmuş....şimdiden allah razı olsun hepinizden inşallah güzel hayırlı hebrlerle dönerim....
28 yaşında 2. deneme erkek faktörü umut tüp bebek 17 ekim dondurulmuş transfer 29 ekim test tarihi yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
bu arada aysegül ablayı heyecanla bekliyorum inşallah mutlu haberi verir bebeğine kavusur. benimde umutlarım artar
teşekkür ederim.hoşgeldin ayliniimmm biz de sana başarılar dileriz :)) listeye ekledim...
ayşegül hadi günümüzü şenlendir, dualarımız seninle...
hoşgeldin alanyatubi, ekledim seni de listeye canım...
kizlar 11 gibi cikiyorum bende dua edin
kızlar verdim kanımı. inşallah 12 gibi çıkacak sonuç. İnanın ömrümden ömür gitti elim ayağım titredi heyecandan. Bir an dedim işyerime gidemiycem ayaklarım tutmadı resmen yaaa. Dua edin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?