kısss Allahımın gücüne gitmesin zaten 9 senedir tadını çıkardık.. bi on sene de anlaştık.. 19 yıldır tadı çıktı .. artık kaçacak oldu waalla :))))
hayalcim nasılsın tatlım...
arkadaşım ne yaptın hastaneye gttn mi ?? dün tam doz iğne vurmuştun dr.un bişi dedi mi merak ettm ???
Kizlar degerim 179 dan 304 olmus 30 ekimde kese icin cagirdilar hadi bi stres de bunu beklemek sonra kalp atisi tatlitelaslar ama adami bitirir bunlar....simdi ben hamile miyim saligunu tekrar test yaptirmayi dusunuyorum doktor isteedi ama 30 ekimi nasi beklerim yoksa...
arkadaşım ne yaptın hastaneye gttn mi ?? dün tam doz iğne vurmuştun dr.un bişi dedi mi merak ettm ???
bi çikolata yiyim barii(( tşk.ler ayşencmm
slm arkadaslar biraz duygulandim sizlerle paylasmak isdedim kardesim 3 gün oldu dogum yapali biraz önce konustum ya bilmiyorum ne dese beni dduygulandiriyor belli etmek istemiyorum hep agliyorum ama oda gurbette bende onu yanliz birakmak istemiyorum tüp bebege basladigimizdan kimseninn haberi yok diger ikisin ibasladigimda ailemle paylasmistim bu sefer kimsee söylemedim bebegini sesi okadar güzel geliyorki allahim bana da bu duyguyyu yasat hemen büyüse diyo kardesim bende dünyaya gelen büyür oda bana dediki öyle bir his olusuyo seninki olursa sende öyle dedi o öyle söyleyince cok duygulandim git gide cok alingan olmaya basladim aileme cok düskün ama kardesime belli etmek istemiyorum o üzülmesin diye rabbim kimseye imrendirmesin cok zor allahim bizlere sabir varsin insallah bizlerinde olur.
arkadaslar bir tablo yapsak kim ne durumda hangi merkezde sonuc nasil... ben yapmasini bilmiyorumbilsem yapacagim. sonra tedavideki arkasalar icin hep birlikte dualar okusak
canimm bende yurdisinda yasiyorum, seni cok iyi anliyorum.burda zaten yalniziz,, ve evlat hasreti cekiyoruz birde. insana hersey agir geliyor alingan oluyor.. rabbim insallah bizleride sevindirecek..ve iz kimseyi üzmeyecegiz ve cektiklerimizi unutmayacagiz.. elbet birgün bizimde elimiz boktan cikmayacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?