eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

olucak gulum işallah olucaaak nıye olmasınkı söyle dusum bısım ılk embryolarımız sateen rabbım canlarını vermıs ve buyu meye calısan mınıcık kuzucuklarımız o mınık kuzucuklarımıza tek zor bır görevdaha dusuyor annelerıne sımsıkı tutunmaları bu yuzden sende dık durmalı ve o benle demelısınkııı hersey dahada gusel olsuun

Allah yardımcın olsun canım ya. niye okadar çok iğne verdilerki sana. ben tedavi aşamasında 10tane kullandım 4 tanede göbekten. gerçi tedaviler farklı ama.Rabbim güç kuvvet versin sana.

ya diyorum ya garibim çok stres yaptım galiba ellerim buz gibi. ben adet olucam zaman yüzüm böyle nursuz bir acayip olur şimdi de öyle oldum (( işe de adapte olamıyrum(

ya diyorum ya garibim çok stres yaptım galiba ellerim buz gibi. ben adet olucam zaman yüzüm böyle nursuz bir acayip olur şimdi de öyle oldum (( işe de adapte olamıyrum(

sacmalamaaa adet yok o kanamalar zamanı bıttı artık bebıs gelcek bence bırasdan bu söledıklerıne pısman olcan ve butun gun azın ıkı karıs acık gezcen

şu tüp bebek muhabbetinde hiçbirşeyden korkmuyorum şu test gününden korktuğum kadar. ben önceleri idrar testi yaptığım zamanlarda bile bütün vücudum tir tir titrerdi, rengim atardı, çarpıntım tutardı. ayy düşünemiyorum test gününü.

hadi şafaaaak nisaaaaaaa nolur hayırlı güzel haberlerle gelin bana umut olun... daha saat 12... 3 buçuk saat var bana kalbim duracak.....

kızlar günaydın.... :))) demek bu gün 3 tane test yapacak annemiz var :))) ne güzel:))) hepinizi güzel haberlerle bekliyoruz kızlar.... biliyorum bu saatler geçmezzz :))) ama sonu güzel olacak inşallahhh :)))

kızlar günaydın.... :))) demek bu gün 3 tane test yapacak annemiz var :))) ne güzel:))) hepinizi güzel haberlerle bekliyoruz kızlar.... Biliyorum bu saatler geçmezzz :))) ama sonu güzel olacak inşallahhh :)))

inşallah aysen saatler geçmiyor 12 gün geçti 3 saat geçmiyor ...

çok doğru valla.. demekki bir tek ben öyle değilmişim bende kendime kızıyorum çok abartıyorum diye şafakta benim gibi sende öylesin.. ama inan bana hepsi geçiyor güzelim..

kızlar günaydın.... :))) demek bu gün 3 tane test yapacak annemiz var :))) ne güzel:))) hepinizi güzel haberlerle bekliyoruz kızlar.... biliyorum bu saatler geçmezzz :))) ama sonu güzel olacak inşallahhh :)))

evet tatlım bugun işallah ol pozitiflı bır gun olacak sen nasılsın nasıl gıdıyor ıyısınız deılmı

walla şekerim bu topik çok heyecanlı her gün birilerinin test günü vs.. macera filmi gibi kıss :))) ne bereketli aymışş.. bebek yapan yapana :)))

evet tatlım bugun işallah ol pozitiflı bır gun olacak sen nasılsın nasıl gıdıyor ıyısınız deılmı

teşekkür ederim cnm ... psikolojik olarak toparlandım.. artık espri yapıyorum :)))) bedenen dağılmış durumdayım... ona da en kısa zamanda bi yol bulacazzz.... kanamam şiddetli biçimde başladı... ağrılarım kramlarım oluyo.. ama o kadarı da normal... son acımız olur inşallaaah.....

cnm benim ... Bilmezmiyimm........ Korkma olacak inşallaahh... Ama senin sonuç çok geç ya en uzunu bile iki saat sonra veriyorken neden bu kadar geç...

bilmiyorum tatlım sabah 9 da verdim öğleden sonra 3 buçuk dediler neden dedim.. Günde birkez hepsi toplanıp gidiyormuş.. Benim tedavi gördüğüm yer tamamen bebek merkezi...

gulum işallah rabbım yavrunu sana bagıslar bılıyorum cok zor ssenın le aynı durumu yasadım benımde tam bır ay harıl harıl kanamam olmustu 4 cu haftada baslamıs 8 cı haftada bıtmıstı sebebı ıse ıkızlermıs ve bırı saglıksızmıs bu yuzden ıkısınıde kaybettım ama doktorum cok guclu bebeklerdı demıstı işallah benle aynı seyı yasamassın ve bebısın senı bırakmaz

Allah yardımcın olsun canım ya. niye okadar çok iğne verdilerki sana. ben tedavi aşamasında 10tane kullandım 4 tanede göbekten. gerçi tedaviler farklı ama.Rabbim güç kuvvet versin sana.

tatlım benim sonuç pozitif çıktıktan sonra kanamam olunca durdurabilmek için o kadar iğne oldum ... ama rabbim ömür yazmamış olmadı.... bi daha kine inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…