yarım saatim kaldı ceydacım. Allahım yardımcın olsun senin de inşallah senin de güzel haberlerini alırız. Senin de diyorum görüyormusun sanki benim oldu da :)))) bi diyorum ki yok yine olmayacak bi diyorum olacak olacak kendimi salak gibi hissediyorum(8
slm kızlar geldim... dr a gittim... şimdi iyiyim... Allahım güllüyorum ağlanacak halime artık.. ultrasona girdim kanamam başladı.. bebişi kaybediyorum.. kasılmalardan kaynaklı kramplar girdi karnıma ... iki kas gevşetici yaptılarda az önce kendime geldim.. hastanedeki hemşire dedi ki nereye yapacam.. yer kalmamış ki diyeee... sen bunun üstüne oturabiliyon mu diye :))))yok dedim hep yan uzanıyorum... :))) sanırım bi süre de böyle devammm :)))
ya diyorum ya garibim çok stres yaptım galiba ellerim buz gibi. ben adet olucam zaman yüzüm böyle nursuz bir acayip olur şimdi de öyle oldum(( işe de adapte olamıyrum (
ya diyorum ya garibim çok stres yaptım galiba ellerim buz gibi. ben adet olucam zaman yüzüm böyle nursuz bir acayip olur şimdi de öyle oldum(( işe de adapte olamıyrum (
kızlar günaydın.... :))) demek bu gün 3 tane test yapacak annemiz var :))) ne güzel:))) hepinizi güzel haberlerle bekliyoruz kızlar.... Biliyorum bu saatler geçmezzz :))) ama sonu güzel olacak inşallahhh :)))
şu tüp bebek muhabbetinde hiçbirşeyden korkmuyorum şu test gününden korktuğum kadar. ben önceleri idrar testi yaptığım zamanlarda bile bütün vücudum tir tir titrerdi, rengim atardı, çarpıntım tutardı. ayy düşünemiyorum test gününü.
kızlar günaydın.... :))) demek bu gün 3 tane test yapacak annemiz var :))) ne güzel:))) hepinizi güzel haberlerle bekliyoruz kızlar.... biliyorum bu saatler geçmezzz :))) ama sonu güzel olacak inşallahhh :)))
inşallah aysen saatler geçmiyor 12 gün geçti 3 saat geçmiyor ...
evet tatlım bugun işallah ol pozitiflı bır gun olacak sen nasılsın nasıl gıdıyor ıyısınız deılmı
cnm benim ... Bilmezmiyimm........ Korkma olacak inşallaahh... Ama senin sonuç çok geç ya en uzunu bile iki saat sonra veriyorken neden bu kadar geç...
teşekkür ederim cnm ... psikolojik olarak toparlandım.. artık espri yapıyorum :)))) bedenen dağılmış durumdayım... ona da en kısa zamanda bi yol bulacazzz.... kanamam şiddetli biçimde başladı... ağrılarım kramlarım oluyo.. ama o kadarı da normal... son acımız olur inşallaaah.....
Allah yardımcın olsun canım ya. niye okadar çok iğne verdilerki sana. ben tedavi aşamasında 10tane kullandım 4 tanede göbekten. gerçi tedaviler farklı ama.Rabbim güç kuvvet versin sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?