kızlar verdim kanımı. inşallah 12 gibi çıkacak sonuç. İnanın ömrümden ömür gitti elim ayağım titredi heyecandan. Bir an dedim işyerime gidemiycem ayaklarım tutmadı resmen yaaa. Dua edin inşallah.
kızlar verdim kanımı. inşallah 12 gibi çıkacak sonuç. İnanın ömrümden ömür gitti elim ayağım titredi heyecandan. Bir an dedim işyerime gidemiycem ayaklarım tutmadı resmen yaaa. Dua edin inşallah.
senin sonucun erken çıkıyor... hadi hayırlısı tatlım...
canim insaallah hamileyiz
Gönder kanını kız burdan alalım sonucu :)))
ben yarim saatte aldim sonucu ayesegulu bende birazdan cikiyorum
canım yaa bu 5 saat bana 5 yıl gibi gelecek...12 gün bitti 5 saat nasıl biter bilmiyorum ...evin içi heyecanlı eşim iş nedeni ile şehir dışında o orda ... ama ona yaptırmayacam sen gel beraber gidelim dedim... güzel sonuç alırsam süpriz yapacam alamazssam gelince söyleyecem((((((
Hayırlı haberle gel inşallah canım Allahım yardımcınız olsun inşallah:)kızlar verdim kanımı. inşallah 12 gibi çıkacak sonuç. İnanın ömrümden ömür gitti elim ayağım titredi heyecandan. Bir an dedim işyerime gidemiycem ayaklarım tutmadı resmen yaaa. Dua edin inşallah.
kanı verdim geldim bakalım hayırlısı saat 3/30 haber verecekler... çok duaya ihtiyacım var....
Dualarım seninle arkadasım inşallah güzel haberler alırsın Allahım inşallah sağlıklı bebişler versin sana:))
kizlar 11 gibi cikiyorum bende dua edin
kanı verdim geldim bakalım hayırlısı saat 3/30 haber verecekler... çok duaya ihtiyacım var....
hepinizinde hayırlıı pozitif pozitif sonuçları gelir inş... :)) iki göbecik atalım şurda hamişim yazın da :))
kızlar gusel haberlerınızı beklıyorum rabbım hepımızın yardımcısı olsun hadı hamısler cogalsın
kızlar bu arada benım 9 tane embrıyom vardıya bugun 3 cu gunlerı ydı 8 ı bırıncı kalıte dıger bırıse ıkıncı kalıte olarak buyumeye devam edıyorlarmıs yarın yada dıger gun transferım olacak
Dakikalar geçmiyooooo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?