eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

senin sonucun erken çıkıyor... hadi hayırlısı tatlım...

ya hastaneden çıktıktan sonra bir başğrısı başladı galiba heyecandan. Başka biri daha tahlil verdi kan alıyorlar başladı ah uh aaah aahh. dedim ki benim yedğim iğneleri yese ölürmüş

Gönder kanını kız burdan alalım sonucu :)))

canım yaa bu 5 saat bana 5 yıl gibi gelecek...12 gün bitti 5 saat nasıl biter bilmiyorum ...evin içi heyecanlı eşim iş nedeni ile şehir dışında o orda ... ama ona yaptırmayacam sen gel beraber gidelim dedim... güzel sonuç alırsam süpriz yapacam alamazssam gelince söyleyecem((((((

Aynı benim eşim de gitti şehir dışına. Ben de beraber gitmek istedim ama ters zamana geldi. Bekleyemedim de. bakalım hayırlısı

Hayırlı haberle gel inşallah canım Allahım yardımcınız olsun inşallah:)

hepinizinde hayırlıı pozitif pozitif sonuçları gelir inş... :)) iki göbecik atalım şurda hamişim yazın da :))

kizlar 11 gibi cikiyorum bende dua edin

kanı verdim geldim bakalım hayırlısı saat 3/30 haber verecekler... çok duaya ihtiyacım var....

kızlar dualarımız sizinle hayırlı sonuçlar alın inşallah allahım size de bu mutluluğu yaşatsın... şafak inan ki bende aynı olmuştum hemşire korktu bayılcam diye doktoru beklemeden kendisi söyledi.. allahım sabırlar versin...

kızlar gusel haberlerınızı beklıyorum rabbım hepımızın yardımcısı olsun hadı hamısler cogalsın
kızlar bu arada benım 9 tane embrıyom vardıya bugun 3 cu gunlerı ydı 8 ı bırıncı kalıte dıger bırıse ıkıncı kalıte olarak buyumeye devam edıyorlarmıs yarın yada dıger gun transferım olacak

yarım saatim kaldı ceydacım. Allahım yardımcın olsun senin de inşallah senin de güzel haberlerini alırız. Senin de diyorum görüyormusun sanki benim oldu da :)))) bi diyorum ki yok yine olmayacak bi diyorum olacak olacak kendimi salak gibi hissediyorum (8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…