bilmiyorum tatlım sabah 9 da verdim öğleden sonra 3 buçuk dediler neden dedim.. Günde birkez hepsi toplanıp gidiyormuş.. Benim tedavi gördüğüm yer tamamen bebek merkezi...
tatlım benim sonuç pozitif çıktıktan sonra kanamam olunca durdurabilmek için o kadar iğne oldum ... ama rabbim ömür yazmamış olmadı.... bi daha kine inşallah.....
tatlım benim sonuç pozitif çıktıktan sonra kanamam olunca durdurabilmek için o kadar iğne oldum ... ama rabbim ömür yazmamış olmadı.... bi daha kine inşallah.....
bence o pozitifi aldı sevnçten sağı solu arıyorrr..unuttu bizi :)))bizde heyecanla bekliyoruzzz :))
inşallah canım Rabim bidahakine yüzünü güldürsün inanki unutacaksın bu sıkıntıları inşallah.
evet cnm yapıyorum((
daha dusmemıslerdır yat kalkma rahım agzına ınmıs demedıkce prooblem yok bekleee hemen salma kndını
evet cnm yapıyorum((
daha dusmemıslerdır yat kalkma rahım agzına ınmıs demedıkce prooblem yok bekleee hemen salma kndını
günlerdir hiç kalkmadan yattım zaten cnm.. kanamalarım çok şiddetli... zaten değerlerime olduğu gibi kalmış yükselmiyor... gelişimleri de durdu...düşücek başka çaresi yok..(((
bi biz kaldık başlayamayan heralde benmde kasıma kaldı tedavim( cnm bnce bizim topikin adı eylül ekim kasım olsun :)) bide tabloya baktımda hiç girmeyenler var onları kaldırmıo musun yada ben mi kaçırıyorum giriyorlarda sorayım dedimm..boşuna tabloda kalabalık oluo hamile oranı az kalıo.. bakar mısın neyi hesaplıyorum 64 kişide 19 kişi diye oranlıyorum :)) gerçi daha başlamayanlar ve bekleyenlerde var :))
günlerdir hiç kalkmadan yattım zaten cnm.. kanamalarım çok şiddetli... zaten değerlerime olduğu gibi kalmış yükselmiyor... gelişimleri de durdu...düşücek başka çaresi yok..(((
yaa sende benım gıbı olmussun cok uzulduum yaa ama dur daha cıkmadık candan umıt kesılmnez işallah bır anda hersey duzelır enın ıcın 100 tane ya safı cekıcem sende cek rabbım herseyın devasını verır
canım sabırsızlıkla senın sonucunu beklıyorum.canım devlet hastanesinde ve ya kadın dogum hastanesındemı yaptırdın testı eger devlet kurumuysa hastanenın sıtesıne gır onlayn işlemler var orda test veya tetkık sorgulama var tecenı ve barkot numaranı yazarsan test sonucunu görursun
yaa sende benım gıbı olmussun cok uzulduum yaa ama dur daha cıkmadık candan umıt kesılmnez işallah bır anda hersey duzelır enın ıcın 100 tane ya safı cekıcem sende cek rabbım herseyın devasını verır
cnm benim Allah razı olsun... keşke bi mucize olsa ama ... ben artık o ümidi yitirdim... hatta kendimi bi sonraki bebek fikrine alıştırdım bile :)
yok kuzum yaa... Kendi tedavi olduğum merkeze gittim ...konya eurofertil.... Bide bana sor çok heyecanlıyım bi o kadar umutluyum 5 dk. Sonra umutsuzum gelgitler devam ediyor.....
kıss ne üzülüyon ben warım... ben ya aralık ya ocaka kaldım... sen şimdiden yaz beni oraya iki ay sora hamile diye :))))
cnm benim Allah razı olsun... keşke bi mucize olsa ama ... ben artık o ümidi yitirdim... hatta kendimi bi sonraki bebek fikrine alıştırdım bile :)
KÜM FEYEKÜN.. RABBİM OL DERSE HERŞEY OLUR... BAŞKA Bİ TOPİKTE OKUDUM AKŞAM KADININ Bİ TANESİ GEBE KALIYOR TÜP BEBKLE.. TEST SONUCUNU ALIYOR 330 DEĞER VE İKİZ ARADAN Bİ SÜRE GEÇİYOR KANAMASI OLUYOR DR. GİDİYOR KAN TESTİ YAPILIYOR DÜŞÜK DEĞER DENİLİYOR VE İLAÇLARI BIRAKIYOR DÜŞÜYOR DİYE.. NEYSE SONRA EVDE ACABA DEĞERLERİM DÜŞTÜMÜ DİYE TEKRAR İDRARDA YAPIYORKİ.. KOPKOYU İKİ ÇİZGİ HEMEN TEKRAR DR. GİDİYOR TEKRAR TEST VE BİR TANESİ DÜŞMÜŞ DİĞERİ DURUYOR MEĞER HASTANE ÖNCEKİ GİTTİĞİNDE TEST DEĞERİNİ 330 DAN 220 YE DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLÜYOR AMA KADIN HEYECANDAN SADECE 2.2 ANLIYOR ..YAA DEMEKKİ RABBİM OL DEMİŞ OLMUŞ ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?